Review: Perfect slapen in 7 stappen

Kan je hier ECHT beter door gaan slapen?

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
Perfect slapen in 7 stappen

Het product Perfect slapen in 7 stappen ken je denk ik al. Je wil graag je slaapproblemen oplossen en kwam dit product tegen. Nu vraag jij je natuurlijk af gaat dit echt werken voor mij?

Zelf zal ik ook niet zomaar een product aanschaffen zonder te weten of ik er ook echt daadwerkelijk iets aan heb. Om deze reden heb ik het product aangeschaft en ben ik het gaan uittesten zodat jij precies weet wat je koopt.

Benieuwd naar mijn ervaring met het product perfect slapen in 7 stappen? Lees dan hieronder mijn eerlijke perfect slapen in 7 stappen review.

Inhoudsopgave

Voor wie is Perfect Slapen In 7 Stappen?

Eigenlijk zegt het product het zelf al. Het is bedoeld voor mensen die hun slaapproblemen willen oplossen. Slaapproblemen zijn een steeds vaker voorkomend probleem en op internet merk je dat er steeds meer naar gezocht word.

De ontwikkelaar van perfect slapen in 7 stappen heeft hier op ingespeeld en een boek geschreven die jou in 7 stappen helpt bij het in slaapvallen.

Ook bij vermoeidheid door stress of bijvoorbeeld als vervolg op de cursus Nooit Meer Zorgen Of Stress kan dit boek enorm helpen.

Wie heeft dit Perfect Slapen In 7 Stappen geschreven?

William van der Klaauw

Het boek Perfect slapen in 7 stappen is geschreven door William van der Klaauw. William heeft de website slaapwijzer.net opgericht en claimt dat deze website 80.000 bezoekers per maand heeft.

Als we op de website kijken zien we dat er erg veel activiteit is en zou het aantal bezoekers best kunnen kloppen.

Het boek perfect slapen in 7 stappen is vanuit slaapwijzer.net ontstaan. Doordat er een hoop mensen aan hem vroegen of er een boek bestond met zijn methodes heeft hij besloten om hier een boek over te schrijven.

Wat leer je?

Het boek begint zoals elk boek met een voorwoord over wie hij is, wat hij doet en waarom hij dit boek geschreven heeft.

Als je het boek met in totaal 120 pagina’s openslaat en je gaat naar pagina 5 kom je bij de inhoudsopgave. Hier staan de 7 leerzame stappen die in het boek besproken worden.

De 7 stappen zijn:

  • Herstel het vertrouwen
  • Zorg voor structuur en regelmaat
  • Maak optimaal gebruik van licht en duisternis
  • Kies voor een ”slaapverwekkende” levensstijl
  • Ontwikkel de slaaproutine die voor jou werkt
  • Val in slaap zonder angst
  • Slimmer wakker worden

Wat je met dit boek leert is het achterhalen van de voor jou ideale slaapsituatie. Ook leer je waar je moe van word en welke dingen er juist voor zorgen die je juist wakker houden.

Het uit eindelijke doel is dat je beter en dieper in slaap valt, maar ook dat je overdag meer energie hebt.

Wat krijg je nog meer?

Als je het boek Perfect slapen in 7 stappen koopt krijg je natuurlijk het boek zelf, maar dit is niet alles.

Bij het boek krijg je ook een aantal bonussen. Eén van de bonussen is dat je het ook als e-book krijgt. Het e-book Perfect slapen in 7 stappen krijg je direct na afrekenen in je email. Het fysieke boek krijg je mits voor 16:00 besteld de volgende dag in huis.

Boek tegen slaapproblemen

De overige bonussen sluiten allemaal nauw aan op het boek perfect slapen en dus ook bij het oplossen van slaapproblemen.

Bonussen

De eerste echte bonus is het e-book Kalmeer je gedachten. In dit boek staan 10 technieken die jou helpen je hoofd leeg te maken en leren hoe je gerust kan gaan slapen.

Als tweede krijg je een slaapchecklist om per dag de punten uit het boek perfect slapen bij te houden en of je de tips ook daadwerkelijk hebt toegepast.

Dit is niet alles, want je krijgt er gewoon nog drie bonussen bij!

  • Welterusten snacks receptenboek
  • Top 5 Slaapsupplementengids
  • Crystal Waters (90 bpm)

De eerste twee bonussen spreken voor zich. De laatste bonus Crystal Waters is een mp3 bestand met een 30 minuten durend rustgevend nummer. Het is volgens onderzoek gebleken dat muziek met 90 beats per minuut het meest rustgevend is. Heerlijk dus om mee weg te dromen.

Waar te koop en wat kost het?

Het boek Perfect slapen in 7 stappen is alleen te koop via de website slaapwijzer.net dat van de schrijver William van der Klaauw zelf is.

Volgens de website loopt er op dit moment een kortingsactie. Normaal gesproken kost het boek met alle bijbehorende bonussen €74,-. Door de kortingsactie is het boek perfect slapen in 7 stappen te verkrijgen voor €37,-. Ook hoef je geen verzendkosten te betalen.

Perfect slapen in 7 stappen ervaring

Zelf heb ik niet echt slaapproblemen, maar vond wel dat ik het boek moest uitproberen. Het boek staat vol handige stappen en tips die echt wel bij slaapproblemen kunnen helpen.

Ook al heb ik niet echt slaapproblemen, ik heb wel een aantal tips toegepast. Als het boek echt zo goed werkt zou je er toch wel iets van moeten merken.

Na een aantal dagen kreeg ik het gevoel of ik makkelijker in slaap viel en ook wel wat uitgeruster wakker werd. Of dat dit ook echt door het boek komt kan ik niet met 100% zekerheid zeggen.

Zelf denk ik dat het boek echt wel kan helpen bij slaapproblemen. Er staan een hoop waardevolle tips in wat eigenlijk erg logisch is maar waar wij als mens onbewust mee bezig zijn. Ook zijn er een hoop andere die zeggen door dit boek beter te kunnen slapen.

Perfect slapen in 7 stappen

Perfect Slapen in 7 Stappen kopen?

Duizenden gingen jou al voor!

Ja! ga naar de geheime kortingspagina
Perfect Slapen in 7 Stappen
Perfect Slapen in 7 Stappen

Beoordeling door Charlotte,

12 sep 2019
4

Een duidelijk geschreven boek met erg logische stappen die helpen je nachtrust te verbeteren.

Ik geef dit product 4 sterren omdat het een goed en duidelijk boek is en ook echt wel zal werken. Maar je moet wel echt de stappen gaan opvolgen en je levensstijl gaan aanpassen anders heeft het geen zin.

Misschien vind je dit ook interessant?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *