Review: Labradoodle Geheimen Boek

Een Liever En Gehoorzamer Dier?

Gemiddelde leestijd: 17 minuten
Labradoodle Geheimen Review

Welkom op de Labradoodle Geheimen boek review! Je bent dit boek vast al vaker tegengekomen, maar vraagt je nu af of dit ook echt iets toevoegt aan de opvoeding van jou labradoodle.

Een hond opvoeden kan een hele klus zijn en als een boek met tips en tricks een hoop zorgen kan schelen dan zal dat een geweldige uitkomst zijn.

Daarom deze review over het Labradoodle Geheimen boek. Hopelijk zijn na het lezen van deze review al jou vragen over dit boek beantwoordt.

Heb je nog vragen over het Labradoodle boek? Schroom niet en stel deze gerust onderin de reacties!

Inhoudsopgave

Voor wie is dit Labradoodle Geheimen boek?

Het lijkt mij wel duidelijk dat dit boek voor mensen met een labradoodle is, maar is het dan voor een pup of maakt dit niet zoveel uit?

Het boek staat vol met tips en tricks hoe je een labradoodle goed kunt opvoeden. Van het zindelijk maken tot aan welke veranderingen in gedrag je kunt verwachten van een oudere labradoodle.

Dat betekend dus dat het helemaal niet uitmaakt of je een pup gaat kopen of een al volwassen labradoodle hebt. Alles wat je moet weten over de juiste opvoeding van jou labradoodle komt aan bod.

Wat kost een labradoodle pup?

De prijs van een labradooldle loopt erg uiteen. Gemiddeld betaal je tussen de €1700 en de €2000 voor een labradoodle.

Natuurlijk kun je ze veel goedkoper krijgen op bijvoorbeeld marktplaats of een andere vergelijkbare site.

Ik raad je af om via zo’n site een goedkope labradoodle te kopen. Meestal zijn deze niet gefokt door erkende fokkers en is de kans groter op gezondheidsproblemen.

Als je een labradoodle pup wilt gaan kopen is dit aan te raden via een erkende fokker te doen en dus wat meer geld uit te geven.

Labradoodle Opvoeden

Auteur Piet de Jong

De bedenker en schrijver van het Labradoodle Geheimen boek is Piet de Jong. Als we een beetje onderzoek naar hem gaan doen vinden we dat hij 35 jaar ervaring heeft met het labradoodle ras.

In die jaren heeft hij veel geleerd over hoe je het beste een labradoodle kunt opvoeden, trainen en verzorgen.

Zelf heeft hij een hoop problemen gehad met het opvoeden van zijn eerste labradoodle en heeft zelfs getwijfeld om deze naar het asiel te brengen.

Dit kon hij niet. Piet is zich op dat moment volledig gaan verdiepen in dit ras en is deze kennis gaan toepassen op zijn pup.

Dit was een groot succes wat uiteindelijk heeft geleid tot het schrijven van het Labradoodle geheimen boek.

Blue Sky Marketing

Het boek wordt aangeboden door het bedrijf Blue Sky Marketing, maar dit bedrijf is niet van Piet de Jong.

Piet is alleen de auteur van Labradoodle Geheimen. Het bedrijf Blue Sky Marketing focust zich vooral op het bedenken, vermarkten en ontwikkelen van digitale producten.

Grote kans dat Piet de Jong een samenwerking is aangegaan met Blue Sky Marketing om zijn boek te kunnen realiseren.

Blue Sky Marketing is geen onbekende voor ons en zijn wij al eerder tegen gekomen bij het Labrador Handboek van Jan Jacobs.

Labradoodle Geheimen Boek Review

Om een goede Labradoodle Geheimen review te kunnen schrijven hebben wij natuurlijk zelf ook het boek aangeschaft.

Hieronder vertel ik jou precies wat je krijgt als je het Labrador Geheimen boek koopt en wat je kunt gaan verwachten van het boek.

Wat krijg je?

Zodra je het boek koopt krijg je via de email direct toegang tot de link waar je het boek kunt downloaden.

Het Labradoodle Geheimen boek is namelijk een e-book in pdf formaat. Tegenwoordig zijn dit soort boeken bijna allemaal e-books en persoonlijk vind ik dit wel erg handig omdat je gelijk krijgt waarvoor je hebt betaald.

Een ander voordeel hiervan is dat jij waar je ook bent toegang tot het boek hebt.

Het enige nadeel van dit e-book is dat je elke keer als je het boek wilt openen een wachtwoord moet invoeren.

Na het aanschaffen krijg je via de e-mail ook direct toegang tot alle bonus materialen. Welk bonussen je bij dit product krijgt heb ik iets verder voor jou op een rijtje gezet.

Labradoodle Geheimen boek

Inhoud

Het Labradoodle Geheimen boek bestaat uit maar liefst 199 pagina’s en begint met de geschiedenis van de labradoodle. Hierna volgt er waar je op moet letten bij het aanschaffen van een pup.

Na deze basis wordt er behandeld hoe je jou labradoodle op de juiste manier kunt trainen, opvoeden en verzorgen.

Hieronder heb ik een aantal onderwerpen die je kunt verwachten voor je op een rijtje gezet:

 • De meest voorkomende gezondheidsproblemen bij Labradoodle
 • Waarom een Labradoodle opspringt en wat je hieraan kunt doen
 • Hoe je voorkomt dat je Labradoodle urenlang blaft als je niet thuis bent? 
 • De 5 meest gemaakt fouten bij de het kopen van een Labradoodle 
 • Hoe je een pup nachts kunt laten doorslapen
 • Hoe je leert een pup alleen te zijn
 • Hoe je jou Labradoodle zindelijk maakt
 • De 4 belangrijkste behoeftes van je Labradoodle
 • De snelste manier om je Labradoodle te trainen
 • Het voorkomen en oplossen van veel voorkomende gedragsproblemen

De bovenstaande punten zijn nog niet eens een kwart van wat er wordt besproken in het Labradoodle Geheimen boek.

Bonussen

Als je besluit het e-book te kopen dan krijg je niet alleen het 199 pagina’s dikke Labradoodle Geheimen boek, je krijgt er namelijk ook nog eens 5 gratis bonussen bij.

Deze bonussen hebben een totale waarde van bijna €50,- (€9,95 per bonus)

Labradoodle Bonussen

Bonus #1

De eerste bonus is een eBook genaamd Succesvolle Tips Voor De Verzorging En Training Van Je Puppy. Dit boek is speciaal voor als je net een pup hebt aangeschaft.

Alles wat je wel en niet moet doen wordt in dit 25 pagina’s tellende eBook besproken. Een erg waardevolle bonus die nauw aansluit op de Labradoodle Geheimen.

Bonus #2

Bonus twee is ook een eBook en deze gaat over hoe jij het probleemgedrag van jouw Labradoodle voor eens en altijd kan oplossen.

Het is een bewezen stappenplan van maar liefst 40 pagina’s en wij vinden het een echt goede aanvulling op het product zelf.

Bonus #3

Honden Training Geheimen (eBook). Hierin wordt voornamelijk besproken hoe een labradoodle denkt en hoe je hier op in kunt spelen bij het trainen.

Een 34 pagina’s dikke eBook vol met tips en geheimen over jou labradoodle waar je zelf nooit aan gedacht zal hebben. Wat jou natuurlijk een hoop tijd en energie scheelt.

Bonus #4

Bonus vier is de laatste gratis eBook bij het product Labradoodle Geheimen. Het e-book heet Je Labradoodle laten komen op commando en heeft in totaal 15 pagina’s.

De naam zegt het eigenlijk al, in dit boek wordt er besproken waarom dit bij de meeste mensen fout gaat en hoe je ervoor kunt zorgen dat jou labradoodle wel luistert als je hem roept.

Bonus #5

De laatste bonus van Labradoodle Geheimen zijn levenslange updates op het product. Zijn er vernieuwingen dan krijg je deze direct in jou mailbox.

Je hebt dus altijd de nieuwste tips en informatie over het opvoeden van jou labradoodle bij de hand.

Labradoodle Geheimen ervaringen

Los van wat ik jou te vertellen heb over het Labradoodle Geheimen boek wil je natuurlijk ook weten wat andere ervan vinden.

Hoe meer ervaringen over dit boek hoe beter jij voor jezelf kunt beslissen of het product ook echt iets voor jou is.

Hieronder lees je een aantal Labradoodle Geheimen ervaringen die ik op het internet ben tegengekomen:

 • Jan schrijft: Ik dacht dat ik als labradoodle fokker alles wel wist, maar ik moet toegeven dat dit boek mij een hoop nieuwe dingen heeft geleerd. Bedankt voor de waarde volle tips!
 • Jennifer schrijft: Door dit boek weet ik precies hoe ik beter met mijn labradoodle kan omgaan. Mijn labradoodle luisterde voor geen meter en dit boek heeft mij hierbij enorm geholpen.
 • Henk schrijft: Dit boek zit goed in elkaar en is in duidelijk Nederlands geschreven. Ik heb dit boek gekocht voordat ik mijn labradoodle pup kocht en ben blij dat ik dit gedaan heb. Nu wist ik precies waa ik op moest letten bij het uitzoeken van mijn pup en wat de belangrijkste stappen waren in het begin van het opvoeden. Mijn dank!

We vonden één reactie waarbij er iets niet goed ging tijdens het downloaden. Dit is netjes opgelost door Piet de Jong.

Wat kost het boek Labradoodle Geheimen?

Op dit moment kost het Labradoodle Geheimen boek €37,- en dit is inclusief de 5 bonussen. Dit vinden wij een zeer redelijke prijs voor wat je allemaal krijgt.

Het boek is compleet en alles wordt duidelijk uitgelegd. Vergeleken met een puppy cursus (Deze zijn vaak niet speciaal voor labradoodles) ben je veel meer geld kwijt.

Het bedrag van €37,- vinden wij dan ook meer dan de moeite waard om uit te proberen.

Labradoodle Geheimen kopen

Als je het Labradoodle Geheimen boek wil gaan kopen dan kan dat alleen via de website van Piet de Jong (link de verkooppagina).

Het kan zijn dat je websites tegenkomt waar het boek ook wordt aangeboden, maar als je wil afrekenen ga je uiteindelijk altijd naar de website van Piet.

Geld terug garantie

Piet de Jong heeft veel vertrouwen in zijn boek.

Geld terug logo

Normaal gesproken krijg je standaard 14 dagen bedenkttijd, maar bij Labradoodle Geheimen krijg je maar liefst 60 dagen bedenktijd.

In 14 dagen kun je niet echt een verschil zien of dit boek daadwerkelijk helpt bij het opvoeden van jou labradoodle. Piet wil dat jij ziet dat er verandering komt en geeft jou dus ook ruim de tijd.

Heb je in 60 dagen nog geen positieve veranderingen gemerkt dan kan je jou geld gewoon terug vragen.

Voor- en Nadelen

 • Kwalitatief goed boek met de juiste informatie
 • Het is een E-book in pdf formaat (altijd bij je)
 • Direct na aanschaf in je mailbox
 • Vol met tips waar je niet snel aan zal denken
 • 60 dagen garantie
 • 5 Waardevolle bonussen
 • Wachtwoord invoeren bij openen
 • Geen coaching (je moet het zelf doen)
 • Weinig foto's
 • E-book (Sommige vinden dit een nadeel)
Labradoodle Geheimen boek

Labradoodle Geheimen kopen?

Duizenden zijn jou al voor geweest!

Ja! Ga direct naar de kortingspagina

Beoordeling door Charlotte,

07 mrt 2020
5

Misschien vind je dit ook interessant?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *