PayPro review & ervaringen? Wat ik van PayPro vind!

Kan je hier echt geld mee verdienen?

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
Paypro ervaringen

Opzoek naar PayPro ervaringen? Dat lijkt mij wel, anders was je denk ik niet op deze Paypro review gekomen.

Misschien ben je opzoek naar een goede payment service provider of ben je marketeer en vraag jij je af of dit een goed affiliate netwerk is.

Zelf gebruik ik PayPro nu zo’n 2 jaar en ik zal je alles hierover vertellen is deze review. Dus ben je benieuwd hoe je met PayPro geld kan verdienen en of dit ook iets voor jou is? Je bent op de juiste pagina beland!

Inhoudsopgave

Wat is paypro?

PayPro is een betaaldienst verlener en affiliate netwerk. Dit betekend dat PayPro betalingen regelt voor op bijvoorbeeld een webwinkel en tegelijkertijd een netwerk voor online marketeers is.

Verkoper

Heb je een webwinkel dan wil je natuurlijk dat jou klanten veilig hun producten kunnen afrekenen. PayPro regelt het complete afreken proces waardoor jou klanten direct, gespreid of achteraf kunnen betalen.

Op dit moment heb je met PayPro 12 verschillende betaalmethoden tot je beschikking. Zonder technische kennis plaats je het betaalsysteem binnen enkele minuten op jou website.

Doordat PayPro zoveel verschillende betaalmethoden aanbied is het dus ook mogelijk om PayPro in meer dan 82 landen te gebruiken.

Affiliate

Sinds 2006 heeft PayPro een affiliate netwerk wat erg snel groeide en vandaag meer dan 50.000 affiliates mee werken.

Een affiliate is iemand die producten van andere promoot op zijn/haar website, email of socialmedia. Als er een verkoop plaats vind dan krijgt deze affiliate een percentage van het verkochte product.

Als je meer wilt weten over affiliate marketing en hoe je hier geld mee kan verdienen dan raad ik jou aan om mijn Affiliate Marketing Revolutie review te lezen.

Van wie is PayPro?

Henk Jan Wils

PayPro is opgericht door Henk Jan Wils en bestaat sinds 2006. Het is ontstaan door een groepje jonge mensen die zeer gedesinteresseerd waren in online marketing. Henk Jan werkt nog steeds in het bedrijf en zal zijn levenswerk niet zomaar verlaten.

Net als elk bedrijf heeft het een tijd geduurd voordat het een succes werd. Henk Jan heeft er ongeveer 5 jaar over gedaan voordat PayPro echt grote stappen ging maken.

Dit heeft hij niet alleen gedaan. Met wat hulp van grote namen uit de Nederlandse online marketing wereld (Tonny Loorbach en Elco de Boer) heeft hij zijn levenswerk weten te realiseren.

Is PayPro betrouwbaar?

Of PayPro betrouwbaar is daar kan ik een kort antwoord op geven en dat is ja. PayPro heeft een zeer goede reputatie opgebouwd en is onder de Nederlandse affiliates een veel gebruikt netwerk.

Om een betaaldienst aan te bieden ben je verplicht een vergunning hiervoor te hebben. Deze vergunning krijg je niet zomaar. De vergunning om betaaldiensten aan te bieden krijg je van De Nederlandse Bank.

Dat PayPro deze vergunning heeft betekend dat PayPro heeft aangetoond te voldoen aan de regels van de Wet op Financieel Toezicht (WFT). Maar ook de regels van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (WWFT).

Kortom PayPro staat onder permanente toezicht van De Nederlandse Bank en Autoriteit Financiële Markten.

Mijn ervaring met PayPro

Ik gebruik het affiliate programma van PayPro nu zo’n 2 jaar. Dit betekend dat ik producten promoot die op PayPro worden aangeboden.

Ik gebruik ook het affiliate netwerk Daisycon, maar werk liever met paypro omdat de commissies velen malen hoger zijn. Ook een groot voordeel van PayPro vind ik dat je zelf kan bepalen wanneer je het geld opneemt en niet hoeft te wachten op een uitbetaal datum.

PayPro is een Nederlands bedrijf en de klanten service is dus ook Nederlands. Dit maakt het communiceren met de verkopers velen malen makkelijker!

Mijn ervaring met PayPro is erg positief en raad het je aan als jij ook geld op internet wil verdienen.

Als je gebruik wil aanmaken van PayPro dan kan je op deze website meer vinden over de kosten.

Geld verdienen met PayPro?

Je kan als affiliate bij PayPro aardig wat geld per maand verdienen. Dit ligt helemaal aan hoeveel tijd jij erin steekt.

Zelf verdien ik dagelijks zo’n 150 euro per dag, maar er zijn ook affiliates die meer dan 10.000,- per maand verdienen.

Geld verdienen als affiliate is erg makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is jou unieke link te delen op bijvoorbeeld een blog, socialmedia of via email marketing.

Jacko Meijaard is een erg grote naam in de affiliate marketing wereld en heeft een stap-voor-stap affiliate marketing videocursus ontwikkeld hoe je dit het beste kunt doen.

Conclusie

Mijn eindconclusie van deze PayPro review is denk ik wel al duidelijk. PayPro bestaat al sinds 2006 en staat onder permanente toezicht van De Nederlandse Bank. Deze twee moeten wel duidelijk maken dat PayPro betrouwbaar is.

Maar is PayPro ook echt iets voor jou? Ik zal niet weten waarom niet. Het is overzichtelijk, lage kosten, Nederlandse support, 12 betaalmethoden en heeft een gigantisch affiliate netwerk.

Wat wil je nog meer?

Overtuigd van PayPro?

Maak hier je GRATIS account aan!
PayPro
PayPro

Beoordeling door Mark,

29 dec 2019
5

Misschien vind je dit ook interessant?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *