Oscar Helm Review & Ervaringen

Gaan zijn producten jou echt helpen?

Gemiddelde leestijd: 14 minuten
Oscar Helm

Afvallen is al lange tijd een hot item en dit lijkt de laatste jaren alleen maar meer te worden. Steeds meer mensen zijn bezig met een gezonder en verantwoorder leven. Oscar Helm speelt hierop in en heeft al aardig wat producten ontwikkeld die helpen bij het afvallen.

In deze review gaan we wat dieper in op wie Oscar Helm precies is en welke producten hij allemaal op de markt heeft gebracht. Want wat ons opvalt is dat zijn producten één voor één bestsellers zijn.

Waarom zijn verkopen zijn producten zo goed? Is dit omdat hij slim marketing toepast of helpen zijn producten echt om af te vallen? Deze en nog veel meer vragen beantwoorden wij in deze review over Oscar Helm.

Dus wil je meer weten over Oscar Helm zelf, zijn boeken en recepten. Lees onze review en hopelijk beantwoord ik al jou vragen over Oscar. Zit je nog met een vraag? Schroom dan niet en stel je vraag onderaan deze review!

Inhoudsopgave

Wie is Oscar Helm?

Zoals denk ik bij veel van jullie wel bekend is is dat Oscar Helm recepten boeken verkoopt om af te vallen. Het meest bekende receptenboek is de Afslank Receptenbijbel. Hier hebben wij al eerder een review over geschreven en zijn wij erg te spreken over.

Oscar zijn verhaal

Oscar heeft zoals velen van ons ook ongezond geleefd, denk dan aan kant en klaar maaltijden, frisdrank, alcohol en niet sporten. Dit was in zijn vroege jaren toen hij het huis uit ging en ging studeren. Naar eigen zeggen viel Oscar zelfs zo nu en dan flauw vanwege zijn zeer ongezonde levensstijl.

Hij was zijn studie helemaal zat en stopte met deze en ging met een andere van start. Ook verhuisde hij naar Amsterdam en vanaf dit moment ging hij zijn levensstijl veranderen. Wat hij onder andere begon in te zien is dat veel ”gezonde” producten helemaal niet zo gezond zijn als wij denken.

De voedingsindustrie wil ons graag laten denken dat het gezond is. Zoveel mogelijk verkopen en winst maken is helaas belangrijker dan de gezondheid van ons. Oscar Helm wil andere graag een duidelijker beeld geven wat gezond is en zijn passie delen met anderen. En zijn reeks producten laten zien dat hij dit heeft gerealiseerd.

Gezondere recepten koken

Opleidingen

Voordat Oscar zijn receptenboeken en diëten uitbracht heeft hij een aantal opleidingen gevolgd. Een slimme en logische stap want wie gaat je anders geloven dat jij wel even precies weet wat gezond voor je is.

De opleidingen die Oscar Helm heeft gevolgd zijn:

  • 2017 – 2018 Ortho Health Foundation: Othomoleculair Epigenetisch Therapeut (Leefstijl geneeskunde), Voedingswetenschappen.
  • 2017 – 2017 Ortho Health Foundation: Othomoleculair voedings- en suppletieadviseur.
  • 2007 – 2012 Universiteit van Amsterdam: Master of Science (MSc), Sociale Psychologie.
  • 2000 – 2006 Goois Lyceum: VWO, Natuur & Techniek.

HappyHealthy

HappyHealthy is de overkoepelende site voor de afslank receptenbijbel, de gezonde toetjes receptenboek en meer van zijn producten. Ook vind je hier een hoop informatieve artikelen dat met gezondheid en voeding te maken hebben.

Als we op HappyHealthy.nl kijken komen we achter Oscar zijn KvK gegevens en zien we dat HappyHealthyonder het moeder bedrijf S&H Uitgeverij B.V.

Wat ook leuk is op HappyHealthy.nl is dat je een test kan doen om te kijken hoeveel jij weet over afvallen. >> Doe hier de Afslank IQ test!

Oscar Helm Boeken

Oscar Helm heeft op dit moment al aardig wat producten op de markt gebracht. Bijna al zijn producten zijn boeken die met afvallen en een gezond leven te maken hebben. Wat hij aanbied buiten zijn boeken is Glucomannan.

Glucomannan is een dieet supplement wat een verhoogd verzadigingsgevoel geeft en natuurlijk helpt bij gewichtsverlies. Het is een in water oplosbaar voedingsvezel afgeleid van de plant konjak en daar de wortel van.

Afslank receptenbijbel

De Afslank Receptenbijbel is het best verkochte product van Oscar Helm. Deze best seller heeft al veel mensen geholpen met afvallen en gezonder leren leven.

Wat ik zelf zo fijn van dit recepten boek vind is dat het allemaal recepten zijn die erg makkelijk zijn te bereiden. Iedereen kan dit en het is nog lekker ook, maar dat mag je ook wel verwachten als het samen met een professionele kok is gemaakt.

Als je meer wil weten over de receptenbijbel dan raad ik je aan om eens mijn Afslank receptenbijbel review te lezen.

Afslank receptenbijbel review

Gezonde toetjes receptenboek

Nog een geweldig product van Oscar is de Gezonde Toetjes Receptenboek. In dit boek staan maar liefst 100 toetjes en dan kan je denken aan taart, ijsjes, koekjes, pudding, pannenkoeken en veel meer.

Als je aan het afvallen bent of gewoon gezonder wil eten maar wel van lekker eten houd dan is dit boek echt een must have! Zo kan jij afvallen en jezelf toch nog verwennen met lekker eten. Dit boek is trouwens ook gewoon te koop via bol.com.

Smoothie Afslankbijbel

De Smoothie Afslankbijbel, de naam zegt het al. Dit boek staat vol met (groene) smoothies en kant en klare weekmenu’s. Ook wordt er in dit boek uitgelegd waarom je op moet letten met sommige smoothies op het internet.

Niet alle smoothies zijn namelijk gezond en kunnen zelfs ervoor zorgen dat het je afvallen gaat belemmeren.

smoothie afslankbijbel van Oscar Helm

Strakke Buik Bijbel

Met de strakke buik bijbel kan je in 5 weken jou ideale buik creëren. Als je dit boek aanschaft dan krijg je een compleet pakket met alles wat je moet weten om jou ideale buik te creëren.

Wat je kan verwachten zijn recepten, oefeningen, voedingsschema’s en trainingsschema’s. Allemaal om jou weer een goed gevoel te geven over jou buik!

strakke buik bijbel

Slank in 15 minuten

Slank in 15 minuten klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn, en ja dat is ook zo. Er bestaat geen boek of ander product waarmee je slank in 15 minuten bent. Dat snapt iedereen wel.

Echter dit boek gaat wel over afvallen, alleen dan over recepten om af te vallen. Elk recept in dit boek is binnen 15 minuten klaar. Hierdoor kan je ook al heb je een hele drukke dag toch nog gezond eten en afvallen.

slank in 15 minuten

Ervaringen met zijn producten

Als we op internet kijken naar ervaringen met Oscar Helm zijn recepten boeken dan valt het op dat er heel veel positieve reacties zijn. De meest voorkomen reacties zijn; heerlijk, makkelijk te bereiden en aanrader.

Op Bol.com krijgt de gezonde toetjes receptenboek 4,8 van de 5 sterren. Dit is gebaseerd op een totaal van 57 reviews. 47 hiervan geven 5 sterren en 10 geven er 4. Dit geeft maar weer eens aan dat dit product zeer gewaardeerd wordt.

Een aantal overige ervaringen met verschillende producten:

  • Ik vind persoonlijk de afslank receptenbijbel een super boek. Er staan leuke gevarieerde recepten in en het is prettig om door te nemen. 100% een aanrader.
  • In het boek vind je gezonde recepten zodat je toch zonder schuldgevoel kunt genieten. Er staat bijvoorbeeld een goede appeltaart in die ik lekker bij de koffie kan nuttigen in de avond.
  • Dit is precies wat we zochten. Een boek vol met mooie foto’s van de recepten die ook nog eens makkelijk en erg snel te maken zijn. Uitleg is duidelijk en de pagina’s zijn overzichtelijk.
  • Een mooi boek met veel variërende gerechten, de overzichtelijke recepten en uitleg nodigen echt uit om keer op keer iets nieuws uit te proberen.

Negatieve reacties

Zoals je leest zijn ze erg te spreken over zijn producten. Ik heb verder uitgezocht naar waarom sommige negatief reageren. De negatieve reacties staan vooral op de consumentenbond en radar.

Wat we daar lezen is dat veel het niet vernieuwend vinden en dat Oscar Helm zijn producten ook verkoopt onder een andere naam. Dat laatste klopt. Oscar verkocht eerst vanuit een pseudoniem persoon, waarom hij dit deed durf ik niet te zeggen.

Wat ik wel kan vertellen is dat dit niet iets nieuws is op internet en dat het niet gelijk wil zeggen dat zo’n iemand niet te vertrouwen is.

Op dit moment verkoopt hij gewoon onder zijn eigen naam en is hij open en eerlijk over zichzelf en zijn bedrijf.

Ook was lezen we dat je iets afsluit voor 19,97 per maand zonder dat je daar bewust voor kiest.

LET OP! Dit is als je er bonussen bij besteld en dus wel bewust kiest voor deze extra’s. De eerste maand is gratis waarna je 19,97 per maand gaat betalen. Aan te raden is te bestellen zonder bonussen.

Als je dit niet wil zeg dan op tijd op of bestel zijn producten zonder bonussen of extra’s!

Afslank receptenbijbel review

BEST SELLER Afslank Receptenbijbel kopen?

Duizenden kopers gingen je al voor!

Ga DIRECT naar de kortingspagina!

Misschien vind je dit ook interessant?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *