Ondeugend Daten Review

Gemiddelde leestijd: 15 minuten
Ondeugend Daten Review

Ondeugend Daten is één van de vele datingsites op het internet, maar is deze datingsite zijn geld waard?

Ik (Charlotte) melden mij aan op Ondeugend Daten.nl en heb de seksdatingsite 2 maanden voor jou uitgeprobeerd. Alle functies zoals de FotoZapper, chatfunctie en meer wat je kunt doen bespreek ik in deze review.

Met deze Ondeugend Daten Review hopen wij van Reviewland al jouw vragen te kunnen beantwoorden.

Heb je nog vragen? Schroom niet en stel ze onderaan in de reacties!

Heb je ervaring met Ondeugend Daten? Wij zijn erg benieuwd wat jij van deze dating site vind!

Inhoudsopgave

Wat is Ondeugend-daten.nl?

Eigenlijk zegt de naam het zelf al. Ondeugend Daten is een dating site voor ondeugende afspraakjes en gesprekken met onbekenden.

Het fijne van deze site is dat iedereen opzoek is naar hetzelfde. Altans de meeste zijn opzoek naar een spannend afspraakje.

Voor wie is het?

Ondeugend Daten.nl is voor iedereen die opzoek is naar een spannend contact. Het maakt niet uit of je getrouwd bent of singel.

Op de website kun je niet alleen een spannend afspraakje met een man of vrouw maken, maar ook met stelletjes. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een trio? Deze website zou wel eens jouw dromen waar kunnen maken.

Minimale Leeftijd

De minimale leeftijd van Ondeugend Daten is 18 jaar en een maximale leeftijd is er niet. Wel moet ik zeggen dat er niet veel van 18 jaar op zitten.

Veel zeggen dat ze 18 zijn maar in werkelijkheid zijn ze ouder (gelukkig maar). De meeste die erop zitten zijn vanaf 24 tot een jaar of 55.

Ondeugend Daten Inloggen

Inloggen op Ondeugend Daten kan gewoon via de website Ondeugend-daten.nl. De website heeft geen app. Het invullen van je gegevens tijdens het inloggen worden verstuurd via een beveiligde SSL verbinding.

inloggen dating

Wat ik een minpuntje vind is dat je geen 2FA kunt instellen. Met 2FA (Two Factor Autentication) kun je een dubbele beveiliging instellen bij het inloggen. Als je inlogt en jouw wachtwoord invult dan moet je bij 2FA een extra code invullen die je bijvoorbeeld via de email krijgt. Hierdoor is jouw account beter beveiligd.

Aanmelden

Aanmelden op Ondeugend Daten is heel gemakkelijk. Je hoeft namelijk alleen een aantal gegevens in te vullen en de rest doe je als je daadwerkelijk bent ingelogd.

Wat je moet invullen tijdens het aanmelden:

 • Profielnaam
 • Wachtwoord
 • E-mailadres
 • Wat voor emails zij mogen versturen
 • Wat je bent (Man, vrouw, stelletje enzovoorts)
 • Wat je zoekt (Man, vrouw, stelletje enzovoorts)
 • Jouw leeftijd
 • Postuur (Dun, slank, normaal, enzovoorts)
 • Woonplaats
 • Profielfoto (Dit kun je overslaan)
 • Accepteren dat je minimaal 18 bent

Het aanmelden duurt nog geen 5 minuten. Zodra je dit hebt ingevuld kun je direct inloggen en jouw profiel verder aanvullen.

Ondeugend Daten Review

Een Ondeugend Daten review is niet compleet zonder het zelf te hebben uitgeprobeerd. Dus alles ingevuld en hoppa kijken wat deze dating site allemaal te bieden heeft ;).

Wat opvalt is dat de site goed in elkaar zit en alles makkelijk te vinden is. Als je er voor het eerst gebruik van maakt dan wijst het zich vanzelf.

Twee maanden getest

In de 2 maanden dat ik een betaald account hebben genomen zijn er heel wat gesprekken met onbekende geweest. Wat mij wel erg opviel is dat er een hoop mannen zijn die direct hun geslachtsdeel sturen…

Gelukkig zitten er ook mannen tussen die wel een serieus gesprek kunnen voeren. Zelf heb ik met niemand afgesproken, maar wat ik merkte is dit zo geregeld 😉

Mannelijk account

Nu ik het als vrouw had uitgeprobeerd heb ik ook een mannelijk account aangemaakt. Dit heb ik maar een maandje getest, omdat ik dit als vrouw een beetje ongemakkelijk vond (foto’s enzovoorts).

Als man is het een stuk moeilijker om een match te krijgen. Na een hele hoop chatberichten te hebben verstuurd kreeg ik maar enkele serieuze antwoorden.

Als vrouw krijg je enorm veel berichten en als je eenmaal met iemand praat reageer je vrijwel niet meer op de nieuwe berichten. Dus mannen heb geduld! Het wil niet zeggen dat het gelijk een fake account is 😉

Het overzicht

Als je inlogt dan kom je in het overzicht en hier zie je in één oogopslag of je nieuwe reacties heb. Ook zie je hier jouw contacten, wie er het laatst online is geweest en wat de nieuwste foto’s zijn.

Overzicht Ondeugend Daten

In het overzicht kun je ook jouw profiel verder aanvullen en een betaald account nemen. Waar ik pas later achter kwam, is dat je het thema kunt aanpassen naar licht of donker.

Vooral voor s’avond is het donkere thema een stuk relaxter.

Knipogen

Op ondeugend daten.nl kun je knipogen versturen. Met een knipoog laat je weten dat je interesse in iemand hebt en diegene kan zelf bepalen of hij of zij er op in gaat.

Ben je iemand tegengekomen dan kun je natuurlijk een berichtje sturen, maar het is ook leuk om een knipoog te geven.

Zelf heb ik gemerkt dat een knipoog versturen meer oplevert dan een berichtje. Een berichte kan soms te direct overkomen en bij een knipoog laat je het over aan diegene zelf.

FotoZapper

Een leuk onderdeel van Ondeugend Daten is de FotoZapper. Met deze tool kun je in plaats van zoeken naar voorkeuren foto’s bekijken en jouw mening achterlaten.

Je kunt het vergelijken met swipen op de bekende app’s. Hier swipe je niet naar links of rechts, maar hier beantwoord je de vraag; vind je … leuk? Ja, Misschien of Nee.

Fotozapper Ondeugend daten

Klik je op Leuk dan ziet de ander dat in zijn of haar overzicht. Als diegene jou ook leuk vind dan is er een match.

Zoeken

Natuurlijk kun je ook gewoon zoeken. Hier kun je bijvoorbeeld het geslacht, plaats, omgeving en interesses invullen. Klik op zoeken en alle relevante profielen zullen verschijnen.

De rest wijst voor zich als je op een profiel klikt.

Chatten

Chatten op Ondeugend Daten kost niets extra’s dan het maandelijkse bedrag. Bij veel datingsite zoals deze betaal je per bericht wat natuurlijk erg in de kosten loopt.

Bij dit soort sites waar je per bericht betaald zitten vaak fake accounts op die jou berichten sturen. Deze kun je niet zien als je niet heb betaald, waardoor je sneller over gaat tot betalen.

Bij Ondeugend daten heb ik eerst het account aangemaakt en een maand niets gedaan. In die hele maand is er niet één bericht binnengekomen om mij over te halen tot betalen.

Ondeugend Daten Ervaringen

Buiten mijn mening om is het natuurlijk ook handig om te weten wat andere voor ervaring hebben met Ondeugend Daten.nl.

Veel reacties over de Ondeugend Daten site komen van mannen die proberen af te spreken maar dat de vrouwen dit continu afhouden. Dit wordt dan gelijk fake genoemd. Ik kan hier niet over oordelen, maar als ik zelf met iemand zou afspreken dan zal daar best een tijd overheen gaan (vertrouwen).

Er staan ook een aantal reacties die erg positief zijn. Deze hebben leuke en spannende chatberichten gehad en sommige hebben zelf meerdere malen afgesproken.

Zelf denk ik dat er weinig mensen zijn die er een recensie over zullen schrijven als zij dit stiekem doen. Veel gebruikers hebben namelijk gewoon een relatie.

Ondeugend Daten Kosten

De kosten van Ondeugend Daten liggen vele malen lager dan de bekendere datingsites. Je kunt kiezen uit 3 verschillende maand abonnementen.

Abonnementen

 • 1 maand – €24,99
 • 2 maanden – €19,99
 • 4 maanden – €14,99

Korting

De bedragen die hier boven staan zijn zonder korting. Als je voor het eerst een profiel aanmaakt krijg je standaard 20% korting op elk abonnement.

Betaalmogelijkheden

Het betalen kun je op verschillende manieren doen. Ondeugend Daten.nl bied de 4 onderstaande betaalmogelijkheden aan.

 • Ideal
 • Creditcard
 • Bankoverschrijving
 • Contante betaling

Op de afschrijving is het niet te zien dat het van een datingsite voor seksafspraakjes komt. Aan de andere kant als je de naam op je afschrift natrekt, zie je toch wel dat het met erotiek te maken heeft.

Voor- en Nadelen

Voordelen:

 • Zeer gebruiksvriendelijk
 • Lage maandelijkse kosten
 • Veel verschillende soorten mensen
 • Anoniem
 • Maandelijks opzegbaar

Nadelen:

 • Geen 2FA (Extra beveiliging)
 • Fake profielen aanwezig
 • Als man veel geduld hebben

Eindconclusie Ondeugend Daten Review

Mijn eindconclusie van de Ondeugend Daten review is dat het een erg leuke en spannende website is als je opzoek bent naar erotisch contact.

De maandelijkse kosten vallen reuze mee waardoor het toegankelijk is voor iedereen.

Als man moet wel wel erg veel geduld hebben en niet te opdringerig zijn om ook daadwerkelijk een spannend afspraakje te krijgen. Als vrouw is dit dan wel weer heel makkelijk.

Ondeugend-daten.nl is een leuke site voor wie wat meer spanning in zijn of haar leven wil 😉

Datingsites vergelijken?

Ben je benieuwd wat er voor andere soorten datingsites zijn? Op Reviewland hebben wij een datingsite vergelijker die maar liefst 50 verschillende datingsites met elkaar vergelijk.

Misschien dat één van deze beter bij jou past? >> Datingsites vergelijken

Ondeugend-daten.nl uitproberen?

De dating site is gratis uit te proberen. Wil je alle functies gebruiken? 1 maand kost €24,99. Probeer het een maandje uit en misschien vind je hier wel precies waar jij naar opzoek bent!

Direct Gratis Uitproberen!
Ondeugend-daten.nl
Ondeugend-daten.nl

Beoordeling door Charlotte,

04 mei 2020
4

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *