OMB Masterclass review: Kjell Fruytier cursus

Werkt dit echt en geeft het jou financiële vrijheid?

Gemiddelde leestijd: 25 minuten
OMB Masterclass review

Online geld verdienen en gaan en staan waar jij wilt? De OMB Masterclass van Kjell Fruytier, je hebt er vast al een aantal keer over gehoord en vraagt je af wat deze cursus precies inhoud. Altans dat denk ik wel waarom was je anders op deze OMB Masterclass review gekomen?

De OMB Masterclass is de 3e social media marketing cursus die ik review. Deze cursus is gemaakt door een Belg en ik was erg benieuwd of deze net zo goed of misschien wel beter is dan de andere twee. Vandaar deze uitgebreide review over de SMMB cursus van Kjel Fruytier voor de Belgische markt.

De vragen die ik onder andere beantwoord zijn:

 • Wat is de OMB Masterclass?
 • Voor wie is de OMB Masterclass?
 • Is Kjel Fuytier betrouwbaar?
 • Wat kun je ervan verwachten?
 • Hoe snel behaal je resultaten?
 • En als laatste de kosten en ervaringen van anderen

Voordat je verder begint te lezen wil ik duidelijk maken dat ik ook daadwerkelijk de cursus van Kjell Fuytier heb gevolgd. Helaas zijn er steeds meer fake reviews te vinden om zoveel mogelijk lezers te misleiden met doel het product te laten kopen.

Heb je na het lezen van de OMB Masterclass review nog vragen? Stel deze dan onderaan in de reacties en ik zal ze zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

Benieuwd of de cursus van Kjell Fruytier iets voor jou is? lees dan snel verder en kom er achter wat ik ervan vind!

Inhoudsopgave

Wie is Kjell Fruytier? OMB Masterclass review

Voordat ik jou alles ga vertellen in de review over de OMB Masterclass zal ik eerst wat meer over de persoon achter deze cursus vertellen.

De bedenker en maker van de OMB masterclass is Kjell Fuytier en is een zeer succesvolle 24 jarige Belgische ondernemer. Kjell is succesvol in online marketing op social media. Met deze cursus leert hij dan ook precies hoe hij een succesvol SMMB heeft opgezet en hoe jij dit ook voor elkaar kunt krijgen.

Een succesvolle ondernemer wordt je niet zomaar en Kjell heeft dan ook de nodige tegenslagen meegemaakt.

Falen bestaat niet als je niet opgeeft. Je faalt namelijk pas als je er ook daadwerkelijk mee stopt. Deze gedachtegang wordt je dan ook geleerd in zijn cursus. Doorzetten, de juiste mindset en niet stoppen is de key tot succes.

Gratis webinar van 60 minuten

Een heel groot pluspunt van Kjell zijn cursus vind ik dat het een aanvulling (Coaching) op zijn gratis webinar is. De webinar die hij namelijk geeft duurt 60 minuten en hij verteld jou hier erg waardevolle informatie waarmee je eigenlijk al direct aan de slag kunt. Natuurlijk is het doel om de cursus te verkopen, maar wat je hier allemaal al te horen krijgt is goud.

>> Meld je hier aan voor de GRATIS webinar!

Ik raad je dan ook aan een pen en papier bij de hand te hebben, want wat hij jou hier allemaal verteld dat krijg je nergens anders gratis!

Voor wie is de OMB Masterclass cursus?

Zoals je nu wel zult begrijpen is de OMB Masterclass een coaching cursus bij het opzetten van jouw eigen SMMB (Social Media Marketing Bureau).

Deze cursus is voor iedereen die meer vrijheid wil en een laptop lifestyle wel ziet zitten.

Kjell heeft deze cursus speciaal opgezet voor de belgen, dit wil niet zeggen dat je als Nederlander niets aan deze cursus hebt. Omdat er al meerdere Nederlandse cursussen bestaan heeft Kjell besloten een Belgische SMMB cursus op te zetten.

Ben jij Nederlander en wil je de cursus van Kjell volgen dan houd niemand jou tegen!

Wat leer je in de OMB Masterclass cursus?

In de OMB Masterclass ga je stap voor stap leren hoe jij een succesvolle social media marketing bureau opzet. Kjell laat jou zijn geheimen en strategieën zien en je krijgt tools die je één op één mag overnemen.

De masterclass is zo opgezet dat je binnen 30 dagen een winstgevende SMMB kunt opstarten. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is elke stap één op één over te nemen.

Mindset en Levensstandaard

Los van hoe jij een SMMB kunt opzetten leert Kjell jou nog meer. Vergeleken met de Nederlandse cursussen (Boyd Hoek en Mitchell Weijerman) vind ik dat Kjell hier echt het verschil maakt en enorm veel waarde aan de cursus geeft.

Wat Kjell jou namelijk gaat leren is een andere manier van denken (mindset). Hij leert jou op zo’n manier denken dat succes behalen een stuk makkelijker wordt. De eerste en tweede week gaan dan ook voornamelijk om de juiste gedachtes en gewoontes aan te leren, waardoor je een ijzersterke basis opbouwt.

Inhoud OMB Masterclass

Zodra je de OMB Masterclass hebt aangeschaft krijg je direct toegang tot het leden gedeelte. Hier vind je als eerste een korte introductie met wat je er onder andere van kunt gaan verwachten.

Hierna vind je 6 verschillende modules (genoemd weken). Elke module bestaat weer uit een aantal losse video’s over het onderwerp van deze week. Dat deze modules weken heten wil nog niet zeggen dat je er een week over moet doen. Je kunt de cursus namelijk op jou eigen tempo doen en wanneer het jou uitkomt.

Week 1: Je brein programmeren voor succes

In de eerste week ga je vooral leren hoe je de juiste mindset krijgt. Veel van jullie zullen nu denken van wat is dit voor iets zweverigs en ik heb dit echt niet nodig. Toch kan ik jou vertellen dat een juiste manier van denken het grootste deel van jouw succes bepaald.

Ik vind het dan ook erg goed dat Kjell hier extra aandacht aan geeft en de cursus hiermee begint.

Het gaat jou in ware laten denken als een miljonair met grote doelen en een breder denkvermogen. Een erg goede aanvulling op dit deel van de cursus vind ik het boek Think And Grow Rich. Dit is echt een boek dat je moet hebben gelezen om grote succes te behalen door anders te denken en doen.

Buiten het op de juiste manier denken verteld Kjell jou hier ook hoe je een ondernemersnummer aanvraagt bij het Belgische ondernemersloket.

Week 2: De uitgangspunten voor succes

Week 2 van de cursus gaat nog een klein stukje verder in op de mindset en ga je leren waar je allemaal mee te maken krijgt als je een SMMB opzet.

Ook leert Kjell je in deze week met welke tools je gaat werken zoals het emailprogramma en laat hij jou zien hoe je een bedrijfspagina opzet. Hier krijg je een kant en klare bedrijfspagina van Kjell!

Week 2 is voornamelijk een week waar jij de fundering voor jouw social media marketing bureau opzet.

Week 3: De 5 stappen naar je eerste klant

In deze week gaat het echte werk beginnen. In deze week ga je namelijk leren hoe je klanten moet benaderen en hoe je ervoor zorgt dat zij met jou willen samen werken.

Het leuke van deze week is dat je dit ook direct gaat toepassen. Dit is dus ook de week dat je gaat beginnen met het daadwerkelijk leren geld verdienen met jou vers opgezette bedrijf.

Om het allemaal wat makkelijker voor je te maken geeft Kjell jou een script geeft die hij zelf ook gebruikt om zijn klanten binnen te halen. Dit script kun je downloaden als pdf bestandje. Als je de instructies goed opvolgt en het script op de juiste manier gebruikt kun je in deze week al jou eerste klant binnen kunnen halen.

Week 4: Aantrekken, vangen, converteren

In deze week krijg je heel veel informatie op je af en dit kan een beetje overweldigend zijn. Neem de tijd voor dit hoofdstuk en schrijf zo nodig de belangrijke punten even op.

In deze week ga je namelijk leren wat een funnel is, hoe je een funnel bouwt en waarom je ervoor moet zorgen dat je email automatiseert. Ook leer je in deze week welke informatie je moet hebben van jou klanten en hoe je ervoor zorgt dat je in een korte tijd goede resultaten behaald.

Met deze resultaten kun je er dan voorzorgen dat jou klanten langdurige betaalde klanten worden.

Dat er in deze week veel informatie op je af komt is waar, maar wees gerust. Kjell legt dit op zo’n manier uit dat dit voor iedereen makkelijk te volgen is.

Week 5: Sales, sales en nog meer sales

Kjell is een meester in het binnen halen van sales. Deze week gaat dan ook alleen maar over sales. Je leert hier hoe je goede cold calls doet, afspraken maakt en deze potentiële klanten omzet tot betalende klanten.

Het mooie van Kjell is dat hij hiervoor ook een script heeft gemaakt die jij gewoon kunt downloaden. Dit script is een bewezen techniek die hijzelf ook gebruikt.

Ook kun je een contract gebruiken die Kjell alvast voor jou heeft gemaakt. Dit scheelt een hoop uitzoek werk en je weet zeker dat dit contract voldoet aan alle belangrijke punten.

Cold calls en daadwerkelijk afspreken met potentiële klanten zullen voor veel van jullie een grote drempel zijn. Zet door en stap over deze drempel heen. De eerste cold call zal verschrikkelijk zijn, maar hoe vaker je dit doet hoe makkelijker het gaat.

Week 6: Maak jouw bedrijf passief met geautomatiseerde processen

Om alle tijd in je business en jou klanten te kunnen steken is het natuurlijk belangrijk om zo veel mogelijk te automatiseren. Kjell gaat jou dit in deze week stap voor stap uitleggen hoe je de meeste processen automatiseert.

Je krijgt hier onder andere geleerd hoe en voor welke doelen je freelancers kunt inzetten.

Hoe meer je automatiseert hoe meer tijd je over hebt voor de echt belangrijke dingen in jou bedrijf.

Liever eerst de gratis webinar volgen? Meld je hier aan!

Wat krijg je allemaal bij de OMB cursus?

Buiten de stap voor stap videotraining krijg je nog meer wat van enorme waarde is om jou bedrijf ook daadwerkelijk een succes te maken. Kjell heeft onder andere alle werkende scripts en kant en klare documenten al voor jou gemaakt.

Hieronder lees je wat je er allemaal gratis bij krijgt.

Toegang tot besloten mastermind groep

Wat ik echt goud van de OMB Masterclass vind is dat je toegang krijgt tot de besloten mastermind groep. In deze groep zitten allemaal gelijkgestemden die het zelfde als jou willen bereiken of al hebben bereikt.

De meest gerichte en waarde volle kennis vind je dan ook hier in de OMB Mastermind groep. Iedereen is erg behulpzaam en helpt jou waar zij dat kunnen.

Het ultieme sales script

Kjel doet dit al jaren en verkopen gaat hem dan ook veel makkelijker af dan toen hij net begon. Verkopen zal voor veel jullie een behoorlijke drempel zijn en dan al helemaal als je dit voor het eerst gaat doen.

Gelukkig geeft Kjell jou een kant en klare salesscript wat je één op één kunt overnemen. Luister naar de audiobestanden hoe hij een goed verkoop gesprek voert, neem het in je op en doe het op precies de zelfde manier bij jou eigen klanten.

OMB Masterclass sales script

Kant en klare funnels en advertenties

Goede funnels bouwen is een vak apart en gaat dan ook jaren overheen om dit goed onder de knie te krijgen. Dat Kjell jou kant en klare funnels en advertenties geeft is dan ook enorm waardevol.

De funnels en advertenties zijn meerdere malen getest en zijn bewezen effectief. Het enige wat je hoeft te doen is te kopiëren en plakken.

OMB Masterclass Funnels

In een paar klikken jouw eigen website

Hier onderscheid Kjell zich met de andere SMMB Masterclasses. Als je namelijk de OMB Masterclass aanschaft krijg je er een kant en klare bedrijfswebsite bij.

Dit is jou visitekaartje en een goede website kan dan ook jou business sneller naar succes brengen. Kjell legt jou door middel van video’s precies uit hoe je hem op de juiste manier instelt. Je hebt echt in een paar klikken jouw eigen website online!

Kant en klaar dienstverleningscontract

Het laatste kant en klare product wat je van Kjell krijgt is het dienstverleningscontract. Dit contract is door een jurist in elkaar gezet, wat betekend dat het uitstekend en volgens de regels in elkaar zit. Om dit zelf te laten doen kost een bak met geld.

Met dit contract weet je dan ook zeker dat je alles op orde hebt en kom je professioneel over op jou klanten.

Extra bonussen

We hebben het nu over de OMB Masterclass, de inhoud en de kant en klare extra’s gehad, maar dit is niet alles wat je krijgt. Naast alles wat ik hierboven heb besproken krijg je namelijk ook nog een aantal gratis bonussen.

Welke bonussen je er van Kjell Fruytier gratis bij krijgt lees je hier onder.

Binnen 30 dagen naar de 10.000

De eerste gratis bonus is het binnen 30 dagen naar de 10k. Hier krijg je een 30 dagen stappenplan met wat je elke dag zou moeten doen om die 10k te behalen.

Het klinkt wat ongeloofwaardig en ja voor veel van jullie zal dit ook niet haalbaar zijn binnen 30 dagen. Toch als je dit stappenplan tot in detail opvolgt zullen de resultaten groter zijn dan als je dit niet doet.

Automatisch funnel systeem

De volgende bonus is ook weer een onderdeel van goud! Wie geeft er nou zijn geheimen technieken prijs en deelt dit nog kant en klaar ook. Nou Kjell doet dit dus wel!

Met dit automatische funnel systeem hoef jij niet meer uit te zoeken wat wel en niet werkt en kun je geautomatiseerd geïnteresseerden omzetten tot potentiële klanten.

Van afspraak naar klant

De derde en laatste bonus is het omzetten van potentiële klanten naar betalende klanten. Met deze methode leer je hoe je op de beste manier jouw potentiële klanten kunt benaderen.

Ook leer je hier hoe je deze bijna direct omzet naar betalende klanten. Een bonus die de cursus compleet maakt.

OMB Masterclass prijs

Als je besluit de OMB Masterclass te volgen dan kun je kiezen uit 3 verschillende betaalmogelijkheden. Dit betaalproces wordt verzorgt door de betaaldienstverlener PayPro.

De 3 verschillende betaalmogelijkheden zijn:

 • Optie 1: In één keer betalen kost €997,-
 • Optie 2: Betaal in 3 termijnen met een totaal van €1.191,-
 • Optie 3: Betaal in 5 termijnen met een totaal van €1.250,-

Alles verloopt via een beveiligde verbinding en wordt gemonitord door de Nederlandsebank en de reglementen die daar mee te maken hebben.

Eerst zijn GRATIS webinar volgen? Meld je hier aan!

Garantie

Bij alle 3 de betaalmogelijkheden zit natuurlijk ook een niet goed geld terug garantie. Dit betekend dat je de cursus kunt uitproberen zonder dat er risico’s aan verbonden zitten.

De bedenktijd die Kjell jou geeft is 14 dagen. Is er om wat voor reden dan ook de cursus toch niet wat jij ervan verwacht had dan kun je binnen deze 14 dagen een terug betaal verzoek indienen.

OMB Masterclass ervaringen

Buiten wat ik van de OMB Masterclass vind is het natuurlijk ook interessant wat andere van de cursus en Kjell Fruytier vinden.

Als ik op het internet ga zoeken kom ik aardig wat reacties tegen waarvan de meeste uit België komen. Logisch natuurlijk want de cursus is dan ook gemaakt voor de Belgische markt.

Hieronder zie je een aantal reacties van andere die de OMB Masterclass hebben gevolgd.

OMB Masterclass Ervaringen
OMB Masterclass Ervaringen

Voor- en Nadelen OMB Masterclass

Iedere online cursus heeft zijn voor- en nadelen. Al deze punten heb ik hierboven besproken. Om dit wat overzichtelijker te maken heb ik ze hieronder voor jou nog eens op en rijtje gezet.

Voordelen:

 • Compleet van A tot Z
 • Stap voor stap video cursus
 • Eigen website in een handomdraai
 • Kant en klare documenten
 • Automatische funnels en advertenties
 • Betaalbaar (Snelle ROI)

Nadelen:

 • Belgisch wat voor de Nederlander misschien wat moeilijker te volgen is.
 • Zelf veel doorzettingsvermogen nodig.

OMB Masterclass alternatieven

Zelf vind ik de OMB Masterclass de meest complete social media marketing cursus die er op dit moment te vinden is. Alles wat je hoort te leren om een succesvol social media marketing bedrijf op te zetten komt aan bod. En Kjell geeft jou zelf nog veel meer zoals kant en klare documenten en funnels.

Vind je om wat voor reden dan ook de cursus van Kjell niet wat je ervan verwacht had? Er zijn twee OMB Masterclass alternatieven die dan misschien wat meer bij jou passen.

#1 is de SMMB Masterclass van Boyd Hoek.
#2 is de Agency Masterclass van Jia Ruan en Mitchell Weijerman

De bovenstaande cursussen zijn Nederlands en ook toppers waar je stap voor stap leert een social media marketing bedrijf op te zetten.

Welke het beste bij jou past zal een persoonlijke voorkeur zijn. Buiten dat het allemaal geweldige cursussen zijn raad ik de Belgische lezers de cursus van Kjell aan.

Eindconclusie OMB Masterclass review

Ik hoop dat je door het lezen van deze OMB Masterclass review wat meer duidelijkheid hebt gekregen wat de OMB Masterclass is en wat je er allemaal van kunt verwachten.

Zelf vind ik het de meest complete en duidelijke SMMB cursus die er is. Je leert van A tot Z hoe je stap voor stap een succesvol bedrijf op zet, wat de valkuilen zijn en je krijgt er enorm veel extra waarde bij.

De prijs voor deze cursus vind ik bizar laag. Zelf vind ik dat Kjell het dubbele mag vragen en wie weet gaat hij dat nog wel doen ook.

Wil jij leven van het internet? Gaan en staan waar jij wilt? En ben je weg van social media? Dan is social media marketing misschien wel het meest ideale verdienmodel voor jou!

>> Nee, ik wil eerst zijn GRATIS webinar volgen <<

OMB Masterclass
OMB Masterclass

Beoordeling door Mark,

25 jul 2020
4.7

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *