Liefdesverdriet.nl Review & Ervaringen

Gaat dit jou helpen om van je liefdesverdriet af te komen?

Gemiddelde leestijd: 20 minuten
Liefdesverdriet.nl Review

Welkom op de Liefdesverdriet.nl review van Reviewland! In deze review vertellen wij jou alles over de producten van Liefdesverdriet.nl, de bedenker Michelle van Den Berghe en de ervaringen.

Grote kans dat je Liefdesverdriet.nl, Michelle van Den Berghe of één van de producten zoals Win je Ex Terug en De Perfecte Klik al eerder bent tegen gekomen. Je wil er alleen wat meer over weten voordat je besluit het product te kopen.

Wij hebben zoveel mogelijk voor jou uitgezocht en hopelijk kun je na het lezen van deze Liefdesverdriet.nl review erachter komen het ook iets voor jou is.

Heb je na het lezen van deze Liefdesverdriet.nl review nog vagen? Schroom niet en stel ze onderaan in de reacties! We zullen deze zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

Inhoudsopgave

Voor wie is Liefdesverdriet.nl?

Voor dat ik jou verder meeneem in deze liefdesverdiet.nl review is het misschien handig om het eerst over Liefdesverdriet.nl zelf te hebben.

Voor wie is deze website eigenlijk en waarvoor is deze website opgezet? Liefdesverdriet.nl is voor iedereen die last heeft van liefdesverdriet. Je kunt dan denken aan een beëindigde relatie, maar bijvoorbeeld ook het oplossen van huwelijksproblemen of het terugwinnen van je ex.

Bij Liefdesverdriet.nl maakt het niet uit of je een man of vrouw bent. De website en de bijbehorende cursussen zijn gericht op allebei.

Eigenlijk kan je de website zien als een online relatiecoaching platform voor hem en haar. Het staat namelijk vol met waardevolle informatie, tips en trucjes om jou relatie te verbeteren en beter met je liefdesverdriet om te gaan.

Ook vind je op Liefdesverdriet maar liefst 6 cursussen die allemaal gericht zijn op het verwerken van liefdesverdriet. Uiteraard worden de cursussen allemaal besproken in deze review.

Michelle van Den Berghe

Wie Is Michelle van Den Berghe?

Liefdesverdriet.nl is opgezet door Michelle van Den Berghe. Het komt nog wel eens voor dat online producten worden aangeboden door een fictief persoon, maar is Michelle dat ook?

Als we gaan uitzoeken wie Michelle van Den Berghe is dan komen we er al snel achter dan Michelle echt bestaat. Ze verstopt zich nergens achter en alles over haar is gewoon online te vinden.

Michelle is sinds 1997 al bezig met het begeleiden van mensen die liefdes verdriet hebben. Dit doet zij niet zomaar, hier heeft ze ook echt voor geleerd.

Michelle is namelijk een gediplomeerde therapeute. Het is dus niet dat je gecoacht wordt door iemand die er eigenlijk geen verstand van heeft.

Is Michelle van Den Berghe betrouwbaar?

Of Michelle van Den Berghe betrouwbaar is daar kan ik eigenlijk heel kort over zijn. Zoals ik hierboven beschreef is Michelle al sinds 1997 bezig met het begeleiden van mensen bij liefdesverdriet.

Zij heeft haar doelgroep verbreed door ook zelfhulp cursussen te ontwikkelen die door haar jarenlange kennis zorgvuldig in elkaar zijn gezet.

De reacties op Michelle haar cursussen, boeken en blogs zijn zeer positief.

Door al de positieve reacties, Michelle niets verbergt en dat zij een gediplomeerd therapeute is kan ik wel zeggen dat Michelle zelf te vertrouwen is.

Win je ex terug

Het bedrijf achter Liefdesverdriet.nl

Een ander voorbeeld wat laat zien dat ze niets te verbergen heeft is het bedrijf achter de website Liefdesverdriet.nl. Het bedrijf hierachter is Optitude Coaching & Publishing en staat netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Zoals je mag verwachten staat het Kamer van Koophandel nummer netjes vermeld op de contact pagina en zelfs de naam Optitude Coaching & Publishing staat er bij.

Over Optitude Coaching & Publishing hebben wij geen slechte reviews of recensies gevonden en bij Radar is dit bedrijf ook nog nooit ter sprake geweest.

Dit geeft wel weer aan dat Michelle niets probeert te verbergen en dat zij zo transparant mogelijk wil overkomen op haar klanten.

De producten van Liefdesverdriet.nl

Nu we het over Michelle van Den Berghe, Liefdesverdriet.nl en haar bedrijf hebben gehad hoop ik dat je een wat duidelijker beeld heb gekregen over wat en wie er achter de producten zit.

Na deze basis informatie ga ik je natuurlijk alles vertellen over wat de producten precies inhouden en of het mogelijk ook iets voor jou is om jouw liefdesverdriet te verwerken.

Op dit moment zijn er 6 producten op Liefdesverdriet.nl te vinden. Hieronder zullen we de producten in het kort omschrijven zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.

Liefdesverdriet.nl producten

Van Breuk Tot Doorbraak (Coachingsprogramma)

Het eerste product van Liefdesverdriet.nl is Van Breuk Tot Doorbraak. Dit product is een persoonlijke online coaching programma bedoelt om jou ex terug te winnen.

Je leert alles wat je absoluut wel en niet moet doen om je ex terug te winnen. Dit ga je leren door middel van persoonlijk email contact, maar ook door de handige tips die je in de 15 video’s en 7 audiobestanden krijgt.

Ook kan je gebruik maken van persoonlijke ondersteuning via Skype een telefoongesprek of via email.

Met dit product sta je er niet alleen voor en krijg je gerichte coaching speciaal voor jou situatie. Het mooie van dit product is dat je direct toegang krijgt en dus gelijk aan de slag kunt jou ex terug te winnen.

>> Ga naar het product

E-book Win Hem / Haar Terug

Het E-book Win Hem of Haar Terug is één van de best verkochte en gewaardeerde producten van Liefdesverdriet.nl. Met dit boek leer je hoe jij de controle krijgt over de situatie.

Win Hem Haar Terug ebook

Met dit boek leer je hoe jij de controle krijgt, hoe je weer zelfverzekerd overkomt en hoe je ervoor dat jou ex achter jou aan gaat lopen in plaats van jij achter jouw ex.

Het internet staat vol met positieve ervaringen over dit boek. Je draait de rollen om, in plaats van dat jij jouw ex terug wil ga je ervoor zorgen dat de rollen worden omgedraaid.

Een echte aanrader die al veel gebroken relaties weer bij elkaar heeft gebracht.

>> Ga naar het product

E-book De 90 Beste Ex Terug Winnen Tekstberichten

90 beste ex terug winnen tekstberichten handboek

Dit E-book staat vol met tekstenberichten voor 12 verschillende situaties. Met dit boek heb je voor elke situatie een passende bericht die je kunt sturen naar je ex zonder dat je hier onzeker over hoeft te voelen.

Je leert onder andere wat je je ex kunt sturen, wanneer je het kunt sturen en voor wat je kunt sturen staan er 90 tekstberichten in dit boek.

Na het bestellen krijg kun je dit boek direct downloaden als pdf en je krijgt ook nog eens 3 bijpassende bonussen.

>> Ga naar het product

E-book Genees Je Gebroken Hart In 15 Stappen

E-book Genees Je Gebroken Hart In 15 Stappen

In het E-book Genees Je Gebroken Hart In 15 Stappen leer je hoe je jou liefdesverdriet de baas kunt worden.

Liefdesverdriet kan je leven erg beïnvloeden en je vrolijk voelen dat lukt al helemaal niet. Dit boek gaat jou hierbij helpen en zorgt ervoor dat je leven weer leuk wordt.

Mensen willen graag bij je zijn, vrouwen of mannen vinden je aantrekkelijk en je uitstraling wordt velen malen aantrekkelijker. Een boek dat je leert jou leven weer terug te krijgen zoals het was en misschien zelfs wel beter.

>> Ga naar het product

E-book De Perfecte Klik

Het E-book De Perfecte Klik heeft al meer dan 9000 lezers en is net als Win Je Ex Terug een best seller van Liefdesverdriet.nl.

E-book De Perfecte Klik

Heb jij moeite om goed te communiseren met je partner dan is dit boek wat jou kunt gaan helpen.

Zoals de titel van het boek zelf al zegt leert het jou om de perfecte klik met je partner of ex op te bouwen.

Het doel is om jou ex of partner in te laten zien dat er geen ander iemand is die belangrijker is dan jij. De gedachte moet worden dat jullie voor altijd bij elkaar horen en daar niemand tussen kan komen.

>> Ga naar het product

Privé Coaching Om Je Liefdesverdriet Te Verwerken

Het laatste product van Liefdesverdriet.nl is de cursus Privé Coaching om je liefdesverdriet te verwerken.

Is het uitgegaan en zit je met een hoop vragen zoals is het mijn fout, wat had ik anders kunnen doen of komen we ooit nog bij elkaar? Dan is het privé coachingsprogramma van Michelle van Den Berghe misschien wel de oplossing voor jou.

Met dit programma krijg je de kans om persoonlijk advies in te winnen en krijg je een duidelijk beeld wat je wel en niet moet doen, maar ook of het nog zin heeft om je ex terug te winnen.

Een duidelijk en persoonlijk advies van een gediplomeerde therapeute wie wil dat nou niet?

>> Ga naar het product

Wat kosten de producten van Liefdesverdriet.nl?

Hierboven heb je in het kort kunnen lezen wat de producten van Liefdesverdriet.nl inhouden. Het is natuurlijk ook wel handig als je weet wat de producten kosten.

Hieronder heb ik een overzicht gemaakt met alle producten van Liefdesverdriet.nl inclusief de bijbehorende kosten.

De kosten die hier genoemd worden zijn voor de producten los. Je kunt namelijk meerdere producten tegelijk kopen. Hoe meer je in één keer koopt des te meer korting je krijgt.

Van Breuk Tot Doorbraak (Coachingsprogramma) €97,-
E-book Win Hem / Haar Terug€49,-
E-book De 90 Beste Ex Terug Winnen Tekstberichten €39,-
E-book Genees Je Gebroken Hart In 15 Stappen€39,-
E-book De Perfecte Klik€57,-
Privé Coaching Om Je Liefdesverdriet Te VerwerkenPrijzen lopen erg uiteen (kijk op de website)

De werkelijke prijzen kunnen verschillen van de bovengenoemde prijzen. Denk aan tijdelijke kortingen, meerdere producten tegelijk aanschaffen enzovoorts.

Om zeker te weten wat de producten kosten raad ik je aan om via de onderstaande knop naar de Liefdesverdriet.nl cursussen pagina te gaan.

Zitten er garanties op de producten?

Natuurlijk zitten er ook garanties op de producten van Michelle van Den Berghe. Alle producten zijn namelijk zonder risico 30 uit te proberen.

Is het product om wat voor reden dan ook toch niet naar jou wens, dan kun je binnen deze 30 dagen geldende garantie gewoon jouw geld terug vragen.

Wat zijn de Liefdesverdriet.nl ervaringen van andere?

Je vraagt je natuurlijk af wat andere hun ervaringen zijn geweest met de producten van Liefdesverdriet.nl

Op Liefdesverdriet.nl staat een pagina met video’s van klanten die de cursussen hebben gevolgd en wat hun ervaringen hier mee zijn geweest.

Ik raad je aan om de video’s op deze pagina op je gemak te gaan bekijken.

Niet alleen op Liefdesverdriet.nl zelf vind je ervaringen, maar op tal van andere website vind je genoeg reacties over Liefdesverdriet.nl of de producten ervan.

Wat ons opviel is dat iedereen eigenlijk zeer te spreken is over de producten. Wij kwamen één reactie tegen die geen downloadlink had gekregen. Dit heeft natuurlijk niets te maken met het product zelf en is ook netjes opgelost door Michelle.

Om al deze Liefdesverdriet.nl ervaringen hier te bespreken wordt een beetje veel. Ik raad je dan ook aan om anders zelf even te gaan Googlen als je hier meer over wilt weten.

Eindconclusie van deze Liefdesverdriet.nl review

Eindconclusie van deze Liefdesverdriet.nl review is dat als jij in zak en as zit door jou liefdesverdriet dan is dit zeker de moeite waard om uit te proberen.

Niet alleen vanwege de 30 dagen niet goed geld terug garantie, maar ook zeker omdat Michelle van Den Berghe niets te verbergen heeft en er heel veel tevreden klanten zijn.

Wij willen jou in ieder geval veel succes wensen om jouw liefdesverdriet aan te pakken en misschien ga je dat wel doen met één van deze producten.

Heb je nog vragen? Schroom niet en stel ze onderaan in de reacties.

Hieronder heb ik een aantal producten neergezet die misschien ook wel interessant voor jou kunnen zijn.

Bij liefdesverdriet kunnen er een hoop zorgen ontstaan, je zelfvertrouwen minder worden en slapen zal ook niet heel goed gaan. Misschien dat deze producten beter bij jou passen en kunnen helpen.

Producten van Liefdesverdriet.nl bekijken?

Duizenden gingen jou al voor!

Ga Direct naar de geheime kortingspagina!
Liefdesverdriet.nl Review
Liefdesverdriet.nl Review

Beoordeling door Loes,

22 mrt 2020
5

Misschien vind je dit ook interessant?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *