Review: Labrador pup opvoeden boek

Jou labrador opvoeden tot een lieve en gehoorzame hond?

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
labrador opvoeden handboek review

Een labrador pup opvoeden kan een hele klus zijn en vergt veel energie. Je wil natuurlijk wel dat jou hond naar je luistert en lief is tegen iedereen.

In deze review gaan we het hebben over het labrador handboek. Een boek dat jou stap voor stap uitlegt hoe je jou labrador kan opvoeden tot een gehoorzame en super lieve hond.

Kan dit labrador handboek jou hier echt bij helpen? Wij zochten het van a tot z uit en geven onze eerlijke mening in deze review!

Inhoudsopgave

Voor wie is het labrador handboek?

Het is wel duidelijk dat dit boek speciaal voor het labrador ras is gemaakt, maar is het dan speciaal voor pup’s of maakt het niet uit hoe oud je hond is.

Het labrador handboek is in eerste instantie geschreven voor het opvoeden van jou labrador pup. Dit wil niet zeggen als jou hond al 2 jaar is dat je dit boek niet meer kan gebruiken. Het boek staat namelijk vol met tips die je ten alle tijde kan gebruiken om jou labrador op te voeden.

Het labrador handboek is geschreven voor iedereen die moeite heeft met het opvoeden van zijn of haar hond, maar is ook een stap voor stap handleiding om vanaf dag één op de juiste manier een pup op te voeden.

Het wil dus niet zeggen dat het een boek is alleen maar voor bij problemen bij het opvoeden. Het is eigenlijk een complete labrador opvoed handboek.

Een aantal voorbeelden waar je dit handboek voor kan gebruiken;

 • Pup zindelijk maken
 • Leren luisteren
 • Commando’s aanleren
 • S’nachts een piepende hond
 • Het opspringen afleren
 • Continu blaffen afleren
 • Leren alleen zijn
 • Meenemen in de auto

Dit zijn nog maar een aantal punten die in het boek worden besproken.

Volwassen Labrador

Jan Jacobs

Als we op de verkoop pagina kijken zien we dat de auteur van het labrador handboek Jan Jacobs is.

Door wat verder te zoeken op deze naam komen we eigenlijk niets tegen en lijkt het erop dat deze persoon niet bestaat. Het kan ook zomaar zijn dat hij geen social media heeft.

Dit hoeft nog niet gelijk te zeggen dat het oplichting is. Veel e-books worden verkocht onder een fictieve naam. Dit wordt meestal gedaan om privacy redenen en meestal zit er als we verder zoeken een betrouwbaar bedrijf achter.

Een fictief persoon (of iemand die niet via de sociale kanalen is te vinden) zijn we ook al eerder tegenkomen bij het zeer succesvol verkochte boek Freds bouwtekeningen. Dit boek is een bestseller en is iedereen zeer over te spreken.

Blue Sky Marketing

Als we wat verder zoeken komen we er achter dat het Labrador Handboek wordt verkocht door het bedrijf Blue Sky Marketing.

Blue Sky Marketing staat netjes ingeschreven bij de KvK met nummer 55666566. Het is een eenmanszaak die zich vooral focust op het bedenken, ontwikkelen en vermarkten van digitale producten.

Het zou dus zomaar kunnen zijn dat hij dit boek voor iemand verkoopt.

Op internet vinden we geen slechte dingen over Bleu Sky Marketing en naar mijn mening is dit bedrijf te vertrouwen.

Labrador pup opvoeden boek ervaringen

Als het boek door een fictieve persoon wordt verkocht is het natuurlijk alleen maar interessanter wat andere die dit labrador pup opvoed handboek kochten er van vinden.

Als we een beetje opzoek gaan dan vinden we al gauw een aantal reviews, reacties en vragen.

De reviews over het Labrador Handboek hebben het allemaal een beetje over het zelfde en veel prijzen het boek de hemel in, maar hier zijn we niet naar opzoek.

Als we naar de reacties gaan kijken van mensen die dit boek hebben gekocht valt ons iets op. Er zijn namelijk een hoop mensen die dit boek hebben gekocht waarvan hun hond al een aantal maanden oud is en soms al zelfs 2 jaar.

Eigenlijk zijn zij allemaal te spreken over het boek en hebben de tips veel geholpen bij het opvoeden van hun labrador. Ieder natuurlijk op zijn eigen manier i.v.m. de problemen waar zij tegen aanlopen met hun labrador.

Labrador Handboek

Wat krijg je na aanschaf?

Voordat je het labrador handboek gaat aanschaffen kan je altijd eerst contact opnemen met de verkoper. Daarom geef ik je zijn mailadres mocht je nog vragen hebben. info@de-labrador-retriever.nl

Besluit je het boek aan te schaffen dan krijg je het boek direct opgestuurd via de mail. Het Labrador Handboek is namelijk een ebook wat natuurlijk een hoop voordelen met zich meebrengt.

Een ebook kan je namelijk op elk moment erbij pakken en heb je eigen altijd bij de hand (iedereen heeft tegenwoordig een smartphone). Dus sta je in het park en luistert je labrador niet dan kan je het boek erbij pakken.

Nog een voordeel van het ebook is dat de auteur jou levenslange updates geeft. Voegt hij een extra hoofdstuk toe of doet hij aanpassingen dan krijg jij dit gewoon toegestuurd!

Bonussen

Naast het boek krijg je ook nog een aantal extra bonussen bij je aankoop.

 • Bonus 1: Honden training geheimen (ebook)
 • Bonus 2: Succesvolle tips voor de verzorging en training van je pup. (ebook)
 • Bonus 3: Je hond de baas (ebook)
 • Bonus 4: Acht ongelofelijke simpele technieken om je hond te laten komen als je hem roept (ebook)
 • Bonus 5 : Levenslange updates
Overzicht producten

Wat kost het Labrador pup opvoeden boek?

Het Labrador handboek kost €37,50 en dit is inclusief alle bonussen die hierboven staan en levenslange toegang tot updates en aanpassingen.

De waarde van de bonussen is in totaal €49,75. Elke bonus kost namelijk los €9,95 en het zijn er 5.

Soms vinden wij de bonussen geen waarde geven aan het product zelf, maar bij dit product zijn het echt toevoegingen op het boek.

Niet goed geld terug

Als je het product gekocht hebt dan heb je 60 dagen om je te bedenken. Dit is 30 dagen langer dan bij vergelijkbare producten. Zelf vind ik dit een goed gevoel geven over het product omdat het eigenlijk betekend dat de verkoper een groter risico neemt en dat er vrijwel geen retouren zijn.

Eindconclusie

Het labrador pup opvoeden boek zit boordevol tips en informatie om jou labrador op de juiste manier op te voeden. Ook de bonussen die je na aankoop er gratis bij krijgt sluiten goed aan op het boek zelf en geven extra waarde aan het product.

Een groot voordeel is dat je 60 dagen de tijd hebt om je te bedenken. Dit betekend dat je binnen die 60 dagen ten alle tijde jou geld terug kan vragen als om wat voor reden dan ook het product niet bevalt.

De prijs is ook niet hoog en al helemaal niet als je het gaat vergelijken met honden opvoed cursussen.

Kortom, wil jij een labrador kopen of heb je er al één maar het lukt je maar niet om zijn gedrag te veranderen dan is dit boek de moeite waard om uit te proberen. >> Bekijk het boek hier!

Wil jij ook een labrador die luistert?

2100+ kopers gingen je al voor!

Ga direct naar de geheime kortingspagina!
Labrador Handboek
Labrador Handboek

Beoordeling door Charlotte,

12 jan 2020
4

Misschien vind je dit ook interessant?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *