Review: Koolhydraatarm 50 dagen programma

Ga je hier daadwerkelijk mee afvallen?

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
Koolhydraatarm 50 dagen programma

Afvallen met het Koolhydraatarm 50 dagen programma. Je bent vast al bekend met het product, maar vraagt je nu af of dit ook echt iets voor jou is.

Er word beweerd dat je met het Koolhydraatarm 50 dagen programma zonder sporten of honger te lijden afvalt, maar is dit ook echt zo?

Wij hebben het product getest en laten je precies weten wat je er van kan verwachten. Dus wil je meer weten over dit dieet? Lees dan onze eerlijke review over dit Koolhydraatarm 50 dagen programma!

Inhoudsopgave

Wat is koolhydraatarm afvallen?

Veel mensen denken dat een koolhydraatarm dieet afvallen is door helemaal geen koolhydraten te eten. Als je dit denkt dan heb je het mis. Koolhydraten hebben we nodig als mens en helemaal geen koolhydraten eten is dan ook niet goed voor je.

Er word vaak over twee soorten koolhydraten gesproken, en dat zijn snelle en langzame koolhydraten. Snelle koolhydraten worden sneller omgezet in suikers en glucose, denk bijvoorbeeld snoep, koek, friet en frisdrank. Langzame koolhydraten worden langzaam omgezet in suiker. Hierdoor ben je langer verzadigd en zal je minder snel trek krijgen. Denk bij langzame kan je bijvoorbeeld denken aan groente, fruit en volkorenbrood.

Bij een koolhydraatarm dieet is het de bedoeling dat je zo min mogelijk koolhydraten eet, maar wel een volwaardig voedingspatroon hebt. Dit dieet is dan ook zo samengesteld dat je alles binnen krijgt wat je nodig hebt.

Wie is de oprichter van het Koolhydraatarm programma?

Niels Bosman

De bedenker en oprichter van het Koolhydraatarm 50 dagen programma en de website makkelijkafvallen.nl is Niels Bosman. Op zijn website zijn geen KvK gegevens te vinden maar wel het bedrijf waar zijn website en het dieet programma onder vallen.

Dit bedrijf heet Niels Bosman Sales en is gevestigd in Amsterdam. Niels Bosman Sales staat netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Waarom deze KvK gegevens niet op de website staan kan ik geen logische verklaring voor geven. Omdat Niels Bosman zijn echte naam gebruikt kan je het bedrijf naar mijn mening vertrouwen.

Wat krijg je?

Het dieet programma is een e-book en krijg je als pdf in je email. Als je het koolhydraatarm 50 dagen programma koopt krijg je direct toegang tot het digitale product.

Het e-book bevat recepten en tips om 50 dagen koolhydraatarm te gaan eten. Op zijn verkoop pagina word vermeld dat het makkelijk gebruikt kan worden voor het hele gezin.

Alle recepten en tips zijn makkelijk te volgen, geven genoeg energie en zijn nog smakelijk ook. Dat het koolhydraatarm 50 dagen programma voor het hele gezin gebruikt kan worden klopt als een bus.

Gezond afvallen met salade

Extra bonussen

Zoals bij veel online producten krijg je ook hier gratis bonussen bij je bestelling. Je krijgt in totaal 3 bonussen waarvan 1 een verrassing is. Ik zal je zo de verrassing verklappen 🙂

Bonus één is een E-book met boodschappen lijstjes voor dit 7 weken durende programma. Met deze bonus weet je wat je precies moet halen. Niet echt een bonus vind ik.

Als tweede krijg je een soort van flyer waar op staat welke dranken je moet laten liggen. Dit zijn dranken waarbij je teveel koolhydraten binnen krijgt.

De derde bonus is een verrassing. Ik zal de bonus verklappen omdat de eerste twee niet echt bonussen zijn. De verrassingsbonus is dat je een aantal e-mailtjes van Niels zelf krijgt met tips en recepten. De recepten die je ontvangt zijn van dezelfde kwaliteit als die van het koolhydraatarme programma.

Wat kost het dieet programma?

Het koolhydraatarm 50 dagen programma kost normaal gesproken €69,- inclusief alle bonussen. Op dit moment loopt er een kortingsactie waardoor je het programma nu voor €37,- kan bestellen.

Ook bij de kortingsactie krijg je alle bonussen gratis bij je bestelling. De waarde van de eerste twee bonussen kan ik niet achterhalen. Maar eerlijk gezegd vind ik dat dit gewoon bij het programma hoort. De derde bonus heeft een waarde van €27,-

Koolhydraatarm 50 dagen programma ervaringen

Op verschillende websites vind je een hoop reacties en reviews over het koolhydraatarm 50 dagen programma. Er is uit deze reacties en reviews niet echt te achterhalen of het ook daadwerkelijk een goed programma is.

Integendeel tot de Facebook pagina van makkelijkafvallen.nl. Hier zie je wel duidelijk echte reacties op het programma. Alle reacties zijn hier erg positief en er zijn ook mensen die zeggen daadwerkelijk te zijn afgevallen.

Mijn ervaring en conclusie

Zoals ik al eerder hierboven had geschreven vind ik het koolhydraatarm 50 dagen programma een erg goed dieet. Het e-book is duidelijk geschreven en de recepten zijn erg smakelijk en makkelijk te bereiden.

Wat mij opviel is dat je vergeleken met de andere koolhydraatarme diëten je iets meer koolhydraten mag eten. Hierdoor zal je iets minder snel afvallen, maar doordat dit iets hoger is zal je overdag meer energie hebben en beter in je vel zitten.

Koolhydraatarm 50 dagen programma

Koolhydraatarm 50 dagen programma kopen?

Duizenden zijn jou al voor gegaan!

Ga direct naar de geheime kortingspagina!
Koolhydraatarm 50 dagen programma
Koolhydraatarm 50 dagen programma

Beoordeling door Charlotte,

18 sep 2019
4.5

Een erg goed afvalprogramma voor als je niet van sporten houd en wel gewoon lekker wil blijven eten.

Misschien vind je dit ook interessant?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *