Is Koen Snoek Betrouwbaar?

Dit is wie Koen ECHT is!

Gemiddelde leestijd: 7 minuten
Koen Snoek

Koen Snoek is een erg bekende naam in de gitaristen wereld en maker van de cursus Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen, maar wie is Koen echt en is hij wel betrouwbaar?

Wij van Reviewland zochten het voor je uit en vertellen jou alles wat wij over Koen Snoek konden vinden in deze review. Als je vragen hebt of opmerkingen schroom dan niet om een reactie achter te laten.

Inhoudsopgave

Wie is Koen Snoek?

Koen Snoek is gitarist en heeft onder andere les gehad van Jaap de Witte en Jaap Kwakman van de 3JS. Als je het nog niet wist, de 3JS zijn een erg bekende Nederlandse popband uit Volendam.

Zijn passie is gitaar spelen en deelt dit graag met anderen die dit willen leren. Hij vind het erg belangrijk dat je op de juiste manier technieken leert. Zelf heeft hij namelijk verkeerde technieken geleerd waardoor je uiteindelijk langer bezig bent met het goed leren van gitaar spelen.

Zijn jarenlange kennis op het gebied van gitaarspelen (op dit moment alweer 27 jaar) deelt hij door middel van zijn website gitaarlesvankoen.nl. Via zijn website deelt hij informatie over alles wat met gitaarspelen te maken heeft, maar bied hier ook verschillende cursussen aan zoals zijn cursus Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen.

Koen zijn cursisten

Volendam

Koen is geboren en getogen in Volendam waar veel muzikaal talent vandaan komt. Tegenwoordig woont hij niet meer in Volendam maar op Texel in de Koog. In zijn online gitaar lessen is ook wel erg duidelijk te horen dat hij oorspronkelijk uit Volendam komt 🙂

Gitaarles van Koen

Koen Snoek zijn bedrijf heeft de zelfde naam als zijn website en dat is Gitaarles van Koen. Het bedrijf staat ingeschreven sinds januari 2012 met KvK nummer 55236057 en is gevestigd in De Koog op Texel.

Koen is dus al een aardige tijd bezig met zijn bedrijf en het les geven in gitaar spelen. Als iemand al zo’n tijd bezig is betekend het vaak dat diegene niet zomaar zal verdwijnen.

Op zijn website vind ik helaas geen KvK gegevens. Niet onder zijn contact gegevens en ook niet op zijn privacybeleid. Dit is best apart, maar niet om je zorgen over te maken.

Leer gitaar spelen in 22 lessen

De meest bekende cursus die Koen Snoek aanbied is de Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen. Het is een cursus speciaal voor diegene die wil leren gitaar spelen. Of je nou jong of oud bent, Koen helpt jou met alles wat je moet weten over gitaar spelen en hoe je op de juiste manier leert.

Je begint de cursus met de basis over je gitaar te leren, zoals hoe je jou gitaar moet stemmen, je snaren vervangt en de juiste houding aanneemt. Vanaf les 13 ga je het echte werk doen en leer je liedjes spelen van Queen, Nirvana, James Blunt, Adele en meer.

Cursus gitaar leren spelen

Voor deze cursus heb je niet gelijk een gitaar nodig. Koen helpt jou met de juiste gitaar uitzoeken. Dit zorgt ervoor dat je niet een veel te dure of de verkeerde gitaar aanschaft. Als je meer wil weten over de basiscursus gitaar leren spelen raad ik je aan mijn review te lezen.

Is Koen Snoek betrouwbaar?

Of Koen Snoek betrouwbaar is daar kan ik heel kort in zijn, ja Koen is betrouwbaar. Als je op internet opzoek gaat naar recensies over zijn cursus dan kom je alleen maar positieve reacties tegen.

Iedereen is erg te spreken over zijn cursus gitaarspelen en ook ik vond de cursus erg goed. Koen Snoek is gewoon een erg vriendelijke en rustige man die zijn passie graag wil delen met anderen.

Als je ervaringen met Koen en zijn cursus wil lezen dan raad ik aan naar zijn Facebook pagina te gaan. Hier vind je namelijk de eerlijke ervaringen en recensies van echte mensen.

Leer gitaar spelen in 22 lessen review

Ook gitaar leren spelen van de beste?

Al meer dan 4000 cursisten zijn je voorgegaan!

Ga direct naar de geheime kortingspagina!

Misschien vind je dit ook interessant?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *