De Keto Revolutie Review & Ervaringen

Lees dit eerst voordat je de Keto Revolutie koopt!

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
Keto Revolutie review

Je bent vast al bekend dat er een product met de naam De Keto Revolutie bestaat. Nu vraag jij je alleen af is dit ook echt een goed Keto dieet en is het misschien iets voor mij?

Ik geef je helemaal gelijk dat je eerst op internet gaat zoeken naar de Kete Revolutie ervaringen voordat je besluit dit product aan te schaffen.

Omdat er zoveel vraag naar dit product is hebben wij de Keto Revolutie aangeschaft. Wij hebben onder andere uitgezocht wat de Keto Revolutie precies inhoud, wie er achter dit product zit en wat anderen van dit product vinden.

Alles wat wij hebben kunnen vinden over dit Keto dieet en onze eigen bevindingen bespreken we in deze Keto Revolutie review.

Inhoudsopgave

Wat houd een Keto dieet in?

Het lijkt mij handig om eerst even uit te leggen wat een keto dieet precies inhoud. Een Keto of Ketogeen dieet is een dieet waarbij je zo koolhydraatarm mogelijk gaat afvallen.

Koolhydraten hebben wij als mens nodig om energie te krijgen, maar er zijn verschillende soorten koolhydraten. Je kan dit in 2 groepen verdelen en dit zijn dan de snelle en langzame koolhydraten. Snelle koolhydraten zijn koolhydraten waarbij je snel energie krijgt maar ook snel afbreken. Denk dan aan frisdrank, koek, snoep enzovoorts.

Bij langzame koolhydraten ben je sneller verzadigd en breken minder snel af waardoor je langer energie hebt en minder snel trek krijgt. Denk dan aan bijvoorbeeld groente, fruit en volkorenbrood.

Het doel met een Keto dieet is om onder de 50 gram koolhydraten per dag te blijven. Als we onvoldoende koolhydraten binnen krijgen breekt ons lichaam de vet reserves af. Hierdoor val je dus extreem snel af.

Wie heeft de Kete Revolutie bedacht?

Mitchel van Duuren

De bedenker en ontwikkelaar van de Keto Revolutie is Mitchel van Duuren. Mitchel is geen onbekende in de wereld van voeding en gezondheid. Waar je Mitchel van kunt kennen is het Paleo dieet of zijn receptenboeken.

Je kan zijn naam, gezicht of de Keto Revolutie ook voorbij zien komen bij RTL4, de Volkskrant, Linda en meer.

Mitchel van Duuren heeft ook een zeer bekend gezondheidsplatform. Dit platform is “Elke Hap Telt” en daar vallen ook nog eens de bekende websites Keto.nl en Paleo.nl onder. Het is wel duidelijk dat Mitchel een bekende in dit wereldje is.

Wat is de Keto Revolutie?

De Keto Revolutie is een makkelijk te volgen stap voor stap dieet programma. Het is een volledig digitaal product waarmee je het lichaam in 21 dagen volledig transformeert.

Het doel is in een zeer korte periode maar wel verantwoord zoveel mogelijk te gaan afvallen en overtollig buikvet te verliezen.

Wat dit Keto dieet anders maakt dan andere is dat je bij dit dieet gewoon blijft eten (wel koolhydraatarm) en dus geen honger zal leiden. Ideaal voor mensen die van lekker eten houden.

Wat je krijgt

 • Keto videocursus. (ongeveer 20 video’s)
 • Het boek De Keto Revolutie
 • Maaltijdplanners en boodschappenlijstjes
 • De Keto Revolutie startgids receptenboek
 • Intermittent Fasting handboek

Wat deze boeken allemaal precies inhouden kan je op de website zelf lezen. Hier opnieuw een volledige uitleg over te schrijven heeft naar mijn mening niet zoveel zin als je dit ook gewoon op Mitchel zijn website kan lezen.

Wat kost de Keto Revolutie

De Keto Revolutie kost normaal gesproken €97,- maar er loopt op dit moment een kortingsactie waardoor je de Keto Revolutie voor €37,- kunt aanschaffen. Als je dit afslank keto dieet wil kopen raad ik je aan om de €60,- korting te pakken.

Je kan dan namelijk de Keto Revolutie 60 dagen uitproberen voor maar €37,-! Er geldt namelijk een 60 dagen niet goed geld terug garantie op dit product 😉 Dus vind je het toch niets voor jou dan kan je gewoon 60 dagen lang jou geld terug vragen.

Keto Revolutie review en ervaringen

Het Keto dieet is een mentaal en fysiek zwaar dieet. Met name in het begin van een ketogeen dieet kan het erg zwaar zijn. Je kan last krijgen van een zweverig gevoel, geen energie en ontwenningsverschijnselen.

In de volksmond wordt dit ook wel de ketogriep genoemd. Dit komt doordat jou lichaam moet wennen aan het missen van koolhydraten. Dit is tijdelijk, maar je moet wel mentaal sterk zijn en je er even doorheen zetten.

Ervaringen van anderen

Hieronder staan een aantal ervaringen van andere die ik op internet heb kunnen vinden. Veel hebben zoals ik hierboven had verteld in het begin last van de Ketogriep.

 • Nu 2 weken later uit de Keto griep. Voelde mij vanochtend stukken beter. Het vage mistige gevoel verdwijnt en heb een stuk meer energie. Het is even doorzetten maar ben nu al 3,5 kilo kwijt!
 • Hoi allemaal. Ik ben vrijdag begonnen met het intermitterend vasten en keto. Het gaat erg goed ben nu 3 kilo afgevallen. Nu volhouden want ik weet dat je altijd op een gegeven moment even stil staat met je gewicht.
 • Wat betreft de Keto recepten, die zijn goed te bereiden. Niet heel speciaal maar het gaat natuurlijk om het afvallen.
 • Iemand van 42 zegt meerdere diëten te hebben gevold en toch weer is terug gevallen. Diegene is nu het Keto dieet aan het volgen en is in 3 weken tijd 3,8 kg kwijt geraakt.

Voor en nadelen + Conclusie

Er zijn een aantal voor en nadelen bij de Keto Revolutie. Deze heb ik hieronder voor je op een rijtje gezet.

Voordelen:

 • 60 dagen niet goed geld terug garantie
 • Goedkoop vergeleken met andere diëten
 • Genoeg gevarieerde recepten
 • Duidelijk en stap voor stap te volgen
 • Zeer effectieve manier om snel af te vallen

Nadelen:

 • Niet voor iedereen weggelegd
 • Veel doorzettingsvermogen nodig
 • Alleen digitaal verkrijgbaar
 • De Keto griep (Buikpijn, duizelig, futloos)

Conclusie

Dit Keto dieet is een zeer effectieve manier om snel af te vallen, maar niet voor iedereen weggelegd. Het dieet vergt veel discipline en doorzettingsvermogen.

De Keto Revolutie is niet duur vergeleken met andere Keto dieten, vooral niet als je de €60,- kortingsactie pakt. Een erg goed pluspunt vind ik zelf is de 60 dagen geld terug garantie. Zo kan je op je gemak dit Keto dieet uitproberen en beslissen of dit ook echt iets voor jou is.

Keto Revolutie review

Overtuigd en wil JIJ ook snel afvallen?

Pak de kortingsactie nu het nog kan!

Ja! Ga naar de geheime kortingspagina
De Keto Revolutie
De Keto Revolutie

Beoordeling door Loes,

25 sep 2019
4

De Keto Revolutie is een zeer effectief dieet om snel veel kilo’s kwijt te raken.

Ik geef het 4 sterren omdat die niet voor iedereen is weggelegd. Doorzettingsvermogen is een vereiste om zoals ik hierboven heb beschreven uit de Ketogriep te komen.

Wil je snel maar verantwoord afvallen en heb je een ijzersterke doorzettingsvermogen? Dan is dit echt perfect voor jou!

Misschien vind je dit ook interessant?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *