Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Nu weet je echt wie hij is!

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
Jacko Meijaard betrouwbaar

Jacko Meijaard is een bekende naam in de internet marketing wereld, maar is hij ook echt betrouwbaar? Ik heb Jacko persoonlijk gesproken en volg hem en zijn Affiliate Marketing Revolutie cursus nu al een jaar.

Je bent vast al bekend met zijn online marketing cursus en twijfelt of je de cursus gaat kopen. Het enige wat je nog zeker wil weten is of Jacko Meijaard ook echt betrouwbaar is en geen één of andere goeroe.

Alles wat ik over Jacko Meijaard weet en mijn ervaring met hem zal ik delen in deze eerlijke review.

Inhoudsopgave

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko is op moment van schrijven 28 en komt uit het Zeeuwse dorp Yerseke. Op zijn 18e is hij begonnen met online marketing en met name online affiliate marketing. Toen hij hiermee begon was dat op de zolderkamer bij zijn ouders thuis.

Zijn doel was om €7.500,- per maand te gaan verdienen. Dit was niet zomaar een doel, als hij dit per maand zal verdiende dan was hij financieel vrij. Op dit moment zit hij er al flink boven en is hij dus ook echt financieel vrij. Zijn doel had hij al in 2 jaar al gehaald. Inmiddels woont hij na een tijdje in Utrecht te hebben gewoond weer in Yerseke in een vrijstaande woning.

Nu is zijn doel om andere hierbij te helpen. Dit doet Jacko door middel van zijn zeer succesvolle Affiliate Marketing Revolutie cursus. Steeds meer mensen hebben door Jacko Meijaard’s cursus ontslag kunnen nemen en genieten van hun vrijheid.

Jacko Meijaard AD

Meijaard Media

Het bedrijf van Jacko heet Meijaard Media en is opgericht in April 2013. Vanuit dit bedrijf heeft hij volgens hoe hij het zelf noemt zijn Affiliate vastgoed opgebouwd. Ook zijn grootste project Internetsuccesgids.nl valt onder zijn bedrijf Meijaard Media.

Internetsuccesgids.nl

Met de welbekende website Internetsuccesgids.nl wil hij andere ondernemers inspireren en informeren hoe je geld op internet kunt verdienen. Op deze website vind je onder andere tips en informatie over hoe je hoger in Google kan komen, geld kunt verdienen op internet en alles over online marketing.

Ook heeft deze website een forum wat uitgegroeid is tot één van de grootste omtrent affiliate marketing. Natuurlijk kan je op deze website ook zijn zeer succesvolle Affiliate Marketing Revolutie cursus volgen.

Jacko Meijaard en zijn AMR cursus

De Affiliate Marketing Revolutie (AMR) is iets waar Jacko Meijaard erg trots op is. Veel tijd en energie heeft hij in deze cursus gestoken om de meest complete affiliate marketing cursus te worden. Niets wordt weggelaten. Alles wordt stap voor stap uitgelegd door middel van video’s in Jip en Janneke taal.

10K Mindset

Jacko heeft sinds kort ook een mindset training uitgebracht met meer dan 100 luister audio’s.

De 10K mindset training is om jou te inspireren in een betere mindset voor zowel persoonlijk als zakelijk. Zelf vind ik dit een zeer waardevolle training. Door deze training ga je heel anders naar bepaalde dingen kijken.

10K Club

De 10K Club is een zeer exclusieve groep en hier kom je ook niet zomaar in. Om hierin te komen moet je eerste door een zeer strenge selectie komen. Dit doet Jacko Meijaard om alleen echt gemotiveerde en serieuze mensen in de 10K Club te krijgen.

Ook vraagt hij hier een flink bedrag voor. Dit doet hij onder andere omdat hij jou één op één gaat coachen met affiliate marketing. Ook vraagt hij dit bedrag om te kijken hoe serieus jij bent en bereid bent te investeren in jezelf.

Complete AMR

Hoeveel verdiend Jacko Meijaard?

Toen Jacko net begon met affiliate marketing was zijn ultieme doel om €7.500,- per maand te gaan verdienen. Als hij dit zou verdienen was hij financieel vrij. Dit doel had hij al gehaald in nog geen 2 jaar nadat hij was begonnen.

Op dit moment verdiend hij met alleen affiliate marketing (dus niet met de AMR) zo’n €30.000,- !

Jacko vertelde laatst dat hij in het eerste kwartaal van 2019 net zoveel had verdiend als in heel 2018. Moet je nagaan hoeveel geld er te verdienen valt met affiliate marketing!

Is Jacko betrouwbaar?

Daar kan ik heel kort in zijn. Ja! Jacko Meijaard is een goud eerlijke man. Ik en velen anderen zitten al een langere tijd bij zijn AMR en ik zit zelfs bij de 10K Club.

Doordat ik bij de 10K Club zit spreek ik Jacko wekelijks en soms zelfs dagelijks. Ook heb ik Jacko Meijaard ontmoet en gesproken op zijn seminar. Hij geeft op alles wat je vraag een eerlijk en duidelijk antwoord. Er is niets wat hij verdoezeld en hij draait nergens omheen.

Jacko Meijaard is gewoon een goud eerlijke Zeeuw.

Affiliate Marketing Revolutie review

Ook online VEEL geld verdienen?

Start vandaag nog met de AMR van Jacko!

Direct naar de geheime kortingspagina!

Misschien vind je dit ook interessant?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *