Freds Bouwtekeningen review

Zijn het echt goede bouwtekeningen?

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
Freds Bouwtekeningen review

Freds Bouwtekeningen is speciaal voor de echte doe-het-zelvers. Er word beweerd dat je met deze bouwtekeningen zonder technische kennis de mooiste projecten kan maken.

Waarschijnlijk ken jij Freds Bouwtekeningen ook al maar wil je er wat meer over te weten komen. Je hebt groot gelijk, want waarom zou je iets kopen als je niet 100% weet of het ook echt een goed product is?

Om deze reden heb ik Freds Bouwtekeningen aangeschaft en zal jou zo goed als ik kan alles over dit product vertellen.

Dus waar wacht je nog op? Lees hieronder mijn eerlijke Freds Bouwtekeningen review!

Inhoudsopgave

Wie is de maker van Freds Bouwtekeningen?

Het is duidelijk dat Freds Bouwtekeningen van een éne Fred is, maar wie is de persoon zelf?

Zijn volledige naam is Fred Schouten en is volgend zijn website van origine timmerman.

fred schouten

Verder heb ik helaas ik kunnen achterhalen dan zijn volledige naam, dat hij timmerman is en dat de tekeningen die je krijgt erg waardevol zijn.

Is het product Freds Bouwtekeningen dan oplichting? Nee de tekeningen worden niet voor niets zo goed aangeschreven op verschillende websites.

Wat ik nog wel heb kunnen achterhalen is dat zijn KvK nummer, bedrijfsnaam en zijn mailadres allemaal kloppen. Zijn bedrijf staat ingeschreven onder de naam TAPO en zit gevestigd in Amsterdam.

Wat krijg je?

Na het kopen van Freds Bouwtekeningen krijg je direct toegang tot meer dan 10.000 bouwtekeningen. De tekeningen variëren van een kippenhok tot aan volledige schuren en carports.

De tekeningen zijn zo bedacht dat iemand die nooit klust en de gevorderde klusser het allebei met gemak kunnen bouwen. Alles word stap voor stap uitgelegd zodat je het 100% op de juiste manier en volgorde bouwt.

Inloggen Freds Bouwtekeningen

Na het aanschaffen van Freds Bouwtekeningen kan je inloggen op het member gedeelte. Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in en je kan gaan beginnen met jouw project.

Het leden gedeelte ziet er zo uit:

Freds Bouwtekeningen bonus

Als je de bouwtekeningen van Fred hebt gekocht krijg je direct toegang tot meer dan 10.000 bouwtekeningen. Maar dat is niet alles, je krijgt er ook nog 5 bonussen bij ter waarde van €188,-. De eerste, tweede en derde bonus vind ik zelf het meest waardevol. Bij de derde bonus krijg je een volledige uitleg hoe je jouw doe-het-zelf projecten met winst kan verkopen!

Zijn eerste bonus daar stond ik echt versteld van. De eerste bonus is een DWG en CAD Software pakket. Met dit software pakket kan je CAD tekeningen openen en aanpassen. Normaal gesproken kost CAD software al meer dan €600,-.

De tweede bonus is een steigerhouten tuinmeubelen gids. Met deze bonus krijg je tekeningen waarmee je jouw eigen tuinmeubelen kan bouwen.

Wat kost Freds Bouwtekeningen?

Freds bouwtekeningen downloaden kost op dit moment €67,-. Op zijn website zie je dat dit tijdelijk is, maar zelf denk ik dat het deze prijs blijft. Meestal als er een aftellende tijd bij een product staat is dit een marketing trucje.

Ik heb op internet verder gezocht of er een vergelijkbaar product te verkrijgen is. Maar er is niets anders te vinden waar je zoveel bouwtekeningen voor zo’n prijs kan kopen.

De bonussen van Fred zijn helemaal gratis en kan je gelijk downloaden zodra je de bouwtekeningen hebt aangeschaft.

Hoe kan je betalen?

Freds Bouwtekeningen kan je kopen via iDEAL, PayPal, Creditcard en bankoverschrijving. Ook is er de mogelijkheid om via SOFORT Banking te betalen, wat de meest gebruikte betaalmethode van België is.

Betaal mogelijkheden

Zoals je van online betalen mag verwachten gaan alle betalingen via een beveiligde verbinding. De enige gegevens die Fred vraagt bij betaling zijn jou naam, achternaam en mailadres.

Freds Bouwtekeningen ervaringen

Mensen die dit bouwtekeningen pakket hebben gekocht zijn allemaal erg te spreken over de kwaliteit van het product. Waar ze het meest over hebben is dat alles heel duidelijk en makkelijk te volgen is.

Zelf ben ik niet zo’n klusser maar het viel mij ook gelijk op dat er goed over nagedacht is en dat het mij ook zou moeten lukken. Voor elke soort klus zit er wel een bouwtekening bij. Log in op Freds website en typ in de zoekbalk wat je wil gaan bouwen. Je zult versteld staan hoeveel tekeningen er zijn.

Eindoordeel

Freds Bouwtekeningen is een echte aanrader als je opzoek bent naar een goede bouwtekening voor jouw project. Het is duidelijk, overzichtelijk en compleet. Je hoeft niet verder te gaan zoeken want je komt niets beters tegen voor dit geld.

Oplichting is het zeker niet. Veel mensen gebruiken het bouwtekeningen pakket voor echt van alles. Er zijn zelfs bedrijven die spullen verkopen waar Freds tekeningen voor zijn gebruikt.

Fred heeft ook een boek gemaakt speciaal voor het bouwen van kippenrennen en kippen hokken. Misschien ligt dit bouwtekeningen boek jou meer? Lees wat wij ervan vinden in de Kippengids Review.

fredsbouwtekeningen

Freds Bouwtekeningen kopen?

Duizenden klussers gingen jou al voor!

Ga direct naar de geheime kortingspagina!
Freds Bouwtekeningen
Freds Bouwtekeningen

Beoordeling door Mark,

04 jan 2021
5

Ik geef Freds bouwtekeningen 5 sterren. Dit omdat het een compleet en duidelijk product is waar je echt wat aan hebt. Niet te vergelijken met de bouwtekeningen die op internet te vinden zijn.

Voor weinig geld heb je echte bouwtekeningen voor elk project!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.