Is Frank de Moei betrouwbaar?

Alles wat je over Frank de Moei moet weten!

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
Frank de Moei review

Is Frank de Moei betrouwbaar of een oplichter? We hebben al eerder een aantal reviews geschreven over de cursussen van Frank de Moei. Wij vonden het belangrijk om wat dieper in te gaan op wie Frank nou werkelijk is.

In deze review zullen we alles bespreken wat wij hebben kunnen vinden over hem. We hopen hiermee al jou vragen over Frank en zijn cursussen te kunnen beantwoorden. Op deze manier kan jij beter voor jezelf beslissen of je wel of niet één van zijn cursussen aanschaft.

Inhoudsopgave

Wie is Frank de Moei?

Frank de Moei is de man achter de website Newstart en de vele cursussen die hij via deze website aanbied. Als we Frank de Moei op internet zoeken komen we er al snel achter dat hij niet zomaar iemand is die cursussen aanbied.

Frank is expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het begeleiden van mensen bij een succesvol leven. Voordat hij een expert op dit gebied werd heeft hij een hoop opleidingen gevolgd.

De opleidingen die hij gevolgd heeft zijn zeer uitgebreid, van persoonlijke ontwikkeling tot ondernemerschap. Hieronder zie je een aantal van zijn opleidingen die hij heeft afgerond.

Opleidingen:

 • Cum Laude geslaagd in Positieve Psychologie
 • Gecertificeerde Life-Coach Neuro Associative Conditioning
 • MIT Master of Information Technology
 • CDIA+ Certified Document Imaging Architech
 • Project+, Certified Project Manager

Zoals je leest heeft Frank aardig wat opleidingen gedaan voordat hij actief begon met het aanbieden van zijn cursussen. Maar dit is niet alles, Frank is ook nog eens aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en het EMCC(European Mentoring and Coaching Council).

Dus over Frank de Moei zijn kennis valt niet te twijfelen!

Newstart

Zijn kennis deelt hij op zijn website Newstart. Frank plaatst hier regelmatig nieuwe blog artikelen over alles wat met persoonlijke ontwikkeling en succesvol leven te maken heeft.

Ook zijn cursussen en ebooks kan je hier vinden en dat zijn er tegenwoordig al aardig wat!

Capedium Coaching

Als we op zijn website kijken zien we dat deze en dus ook zijn cursussen onder het bedrijf Capedium Coaching vallen. Capedium Coaching staat al sinds 2005 ingeschreven bij de kamer van koophandel en is gevestigd in de plaats Leusden.

Wat ik altijd een fijn gevoel vind bij een website waar je digitale producten kan kopen is dat je makkelijk de contact gegevens zoals zijn KvK kan vinden. En bij Frank de Moei is dat het geval. Als je hier meer over wilt weten kijk dan eens onderaan zijn website.

Frank de Moei cursussen

Zoals ik al eerder schreef heeft Frank tegenwoordig al aardig wat cursussen ontwikkeld. Al zijn cursussen zijn om succesvoller te worden of voor persoonlijke ontwikkeling. Hieronder zie je welke hij op dit moment allemaal aanbied.

Dit zijn Frank de Moei zijn cursussen, maar hij heeft ook nog een gratis e-book. Veel weten niet dat hij een gratis e-book aanbied. Dit e-book heet Hoe Je Krijgt Wat Je Echt Wilt en eigenlijk zegt de titel al wat je met dit boek gaat leren.

Gratis ebook Frank de Moei

Frank de Moei ervaringen

Onze ervaringen met Frank zijn cursussen zijn erg positief. We hebben namelijk al een aantal cursussen van hem uitgeprobeerd en hier een review over geschreven. Als wij een cursus uitproberen dan kijken wij naar een aantal punten. Hieronder hebben wij de voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet.

Voordelen:

 • Uitgebreide cursussen.
 • Voor iedereen erg makkelijk te lezen.
 • De volgorde is overzichtelijk en helder.
 • Op eigen tempo en vanuit huis te volgen.
 • Gewenst resultaat (Mits je het serieus volgt).
 • Betaalbaar voor iedereen.
 • Niet goed geld terug garantie.

Nadelen:

 • Alleen digitaal verkrijgbaar.
 • Discipline nodig.
 • Bonussen vallen soms wat tegen.

Is hij betrouwbaar?

Als je mijn review over Frank de Moei hebt gelezen is het als het goed is wel duidelijk geworden dat je Frank kan vertrouwen. Frank heeft niet voor niets eerst een hoop kennis opgedaan voordat hij ook daadwerkelijk is begonnen met het helpen van mensen.

Als je twijfelt over een bepaalde cursus dan raad ik je aan om deze gewoon uit te gaan proberen. Ga er serieus mee van start. Als je dan alsnog van mening bent dat het niet is wat je zocht kan je altijd je geld terug vragen.

Zelf ervaring met Frank de Moei of heb je opmerkingen of vragen? Laat dan gerust een reactie achter!

Frank zijn cursussen bekijken?

Meer dan 15000 zijn je al voor geweest!

Ga direct zijn zijn geheime kortingspagina!

Misschien vind je dit ook interessant?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.