Review: De Fit Methode Boek (Fit.nl)

Een boek wat je echt MOET hebben?

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
Fit Methode Review

De Fit Methode van Fit.nl is een boek voor iedereen die slanker, fitter en gespierder wil worden. Altans dat is in ieder geval wat de verkopers claimen. Maar klopt dat wel?

Je bent vast al bekend met de Fit Methode doordat je het ergens tegen bent gekomen of iemand er over hebt horen praten. Alleen vraag jij je nu natuurlijk af of het echt zo goed is als wordt beweerd en of de Fit Methode dan misschien ook iets voor jou is?

Om jou antwoord op jou vragen te kunnen geven hebben wij bij Reviewland besloten de Fit Methode te gaan testen. Alles wat wij konden vinden over Fit.nl en het desbetreffende boek bespreken we in deze eerlijke Fit Methode review. Lees snel verder als je meer wilt weten!

Inhoudsopgave

Wat is De Fit Methode?

De Fit Methode van Fit.nl is voor iedereen die fitter wil worden in welk opzicht dan ook. Altans dat claimen de verkopers. Wil je afvallen en slanker worden of wil je graag sterker en gespierder worden? De Fit methode zal jou hierbij moeten helpen.

De Fit Methode is een compleet stappenplan dat jou de juiste tools en kennis geeft om jou doel te behalen. Je krijgt toegang tot veel informatie, apps, schema’s en personal coaches. Alles is met zorg samengesteld door negentien experts en professionals van FIT.nl.

Eigenlijk kan ik alvast vertellen dat wat de verkopers claimen klopt. Dit is namelijk niet het eerste exemplaar van de Fit Methode. De eerste uitgave was al een groot succes en heeft een hoop mensen geholpen hun doel te bereiken.

Afvallen en fitter worden

Alsnog vonden wij dat we de vernieuwde versie goed moesten uitzoeken. Dit omdat er volgens de verkopers alle feedback van klanten en nieuwe tests zijn doorgevoerd in de Fit Methode. Het zou nu nog beter moeten zijn dan het al was.

Wie zijn de auteurs?

De bedenkers van de Fit Methode zijn niet zoals veel vergelijkbare producten één persoon. Integendeel achter het boek zit maar liefst een team van 19 experts en professionals.

En dit team Fit.nl is niet zomaar een team. Het bestaat niet alleen uit personal coaches en sportinstructeurs. Dit team is completer dan welk sport team dan ook, er zitten namelijk ook artsen, diëtisten, psychologen en een zelfs een masterchef bij.

Een compleet team dat met zorg is samengesteld om een goed en betrouwbaar product te ontwikkelen.

Fit.nl Team

Fit.nl

Het bedrijf achter de Fit Methode en de website Fit.nl is Fitness Tips Vof met KvK nummer 58469443. Het bedrijf zit gevestigd in Groningen. Op de website van de Fit Methode zijn deze gegevens erg makkelijk te vinden en ze doen er niets aan om dit te verbergen. Dit geeft natuurlijk al een hoop vertrouwen.

Wat ook erg opvalt is dat op Fit.nl geen schreeuwende verkoop teksten staan. Bijvoorbeeld hoe goed het product wel niet is en afbeeldingen van super slanke en gespierde mensen om jou te laten denken dat je er zo uit komt te zien.

Gewoon eerlijke en duidelijke informatie over wat het product inhoud en wat je ervan kan verwachten.

Wat leer je?

Het doel met de deze methode is dat jij jezelf gaat leren coachen in het behalen van jou doel. Of dit nou afvallen, gespierder worden of gewoon wat fitter zijn is, de Fit Methode leert jou je doel te bereiken.

Door het erg duidelijk stappenplan en de makkelijk geschreven taal is het voor iedereen te volgen. Geen onzin praatjes en zware afval- en trainingsprogramma’s. Wat ze zelf ook zeggen het is echt voor iedereen.

Je staat er niet alleen voor want het team van Fit.nl staat altijd voor je klaar. Is dit nou om je een stok achter de deur te geven of zit je met vragen? Je kan altijd bij hun terecht.

Spieren trainen

Wat Krijg je?

Je kan op de website kiezen uit 3 pakketten. Het eerste pakket is het digitale en fysieke boek de Fit Methode en 1 maand toegang tot de app. Ook krijg je toegang tot fitness, training en hardloopschema’s en krijg je toegang tot video’s over de correcte uitvoering.

Het tweede pakket is ongeveer het zelfde als de eerste alleen krijg je hier 3 maanden toegang tot de app, een op maat gemaakt trainingsschema, honderden extra schema’s en toegang tot de Fit.nl community. Bij de honderden extra schema’s zou je kunnen denken aan voedingsschema’s, trainingsschema’s en recepten.

Het derde pakket is online coaching om jou nog beter te helpen je doel te bereiken. Bij dit pakket krijg je alles wat je in de andere pakket ook krijgt, alleen krijg je hier echt persoonlijk advies van je eigen coach. Je gaat samen een voedings- en trainingsschema opzetten, wordt gemotiveerd en krijgt feedback op jou voortgang.

Fit Methode Boek

Fit Methode Boek

De Fit Methode is zoals jullie nu wel begrijpen een boek, maar wat staat er nou eigenlijk in dit boek? Om je een voorbeeld te kunnen geven wat je kan verwachten heb ik hieronder wat tofs neergezet!

De link hieronder is namelijk een inkijkexemplaar met maar liefst 43 pagina’s! Om een beter beeld te krijgen wat je van de Fit Methode kan verwachten raad ik je aan om het inkijkexemplaar te bekijken.

Fit Methode App

Fit Methode App

De Fit Methode app is een echt handig extra tool die je bij het boek kan gebruiken. In deze app kan je bijvoorbeeld je voeding bijhouden en je persoonlijke trainingsschema’s in verwerken.

Erg handig om bijvoorbeeld mee te nemen naar de sportschool.

Fit Methode ervaringen

Op internet zijn er eigenlijk alleen maar positieve reacties te vinden. De doelen zijn voor iedereen anders en daarom vinden wij het dan ook niet zo gek dat de reacties erg positief zijn.

Jij wil een bepaald doel bereiken waardoor je daar dus eigenlijk al erg gemotiveerd voor bent. Door de Fit Methode wordt jou motivatie nog meer versterkt en zal je jou doel veel sneller gaan behalen. Bij iedereen is zijn doel anders en is dus positief in hetgeen wat zij hebben bereikt.

Het boek wordt ook verkocht op Bol.com. Om echte reacties te lezen van kopers die deze Fit Methode volgen raad ik je aan om de reacties op Bol.com te lezen. Ook kan je een hoop echte reacties op de Facebook pagina van Fit.nl vinden.

Wat kost het?

Zoals ik eerder vertelde zijn er 3 verschillende pakketten. Het eerste pakket is het boek, 1 maand toegang tot de app en veel uitgebreide schema’s. Dit pakket kost éénmalig €29,95,-

Het tweede pakket is hetzelfde als het eerste pakket alleen veel uitgebreider en krijg je 3 maanden toegang tot de app. Ook krijg je een persoonlijk trainingsschemam uitgebreidere schema’s en recepten. Dit pakket kost éénmalig €69,95,-

Het laatste pakket is online coaching en hier wordt je dus persoonlijk begeleid jou doel te gaan behalen. Dit kost voor één maand éénmalig €149,-

Als je online gecoacht wil worden is het aan te raden meerdere maanden af te nemen. In één maand jou doel bereiken is niet realistisch. Hoe meer maanden je afneemt hoe goedkoper het wordt. 3 maanden kost namelijk €99,- per maand en 6 maanden kost je €74,- per maand.

Fit Methode Review

De Fit Methode Kopen en DIRECT starten?

Duizenden kopers gingen je al voor!

Ga Direct naar de geheime kortingspagina!
De Fit Methode
De Fit Methode

Beoordeling door Loes,

12 okt 2019
5

De Fit Methode van Fit.nl is niet zomaar een boe om fitter en slanker te worden.

Dit is een boek dat zichzelf heeft bewezen dat het werkt. Dit is namelijk niet het eerste exemplaar.

Wil jij afvallen, slanker worden, gespierder worden of fitter zijn? Dit boek helpt jou je doel gegarandeerd te bereiken!

Misschien vind je dit ook interessant?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *