Enormail Review en Ervaring

De Beste Nederlandse Email Marketing Software?

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
enormail review

Enormail is een volledig Nederlandse email marketing software. De vraag is natuurlijk of deze net zo goed is als de bekendere software?

Grote kans dat Enormail jou is aanbevolen door Jacko Meijaard. Zelf heb ik namelijk ook voor het eerst van Enormail gehoord door Jacko. Het kan natuurlijk ook dat je het gewoon op Google bent tegen gekomen.

Zelf heb ik verschillende e-mail marketing software gebruikt en op dit moment gebruik ik Enormail al een aantal jaar.

Iedereen stelt andere eisen aan software en daarom bespreek ik alles wat je kan met de software in deze Enormail review. Zo kan jij zelf bepalen of deze software ook echt iets voor jou is.

Ik mag jullie iets tofs aanbieden!

Omdat ik nu al een aantal jaar met Enormail werk mag ik jullie een maandelijkse korting van 25% op het mammoet pakket geven. Deze korting heb je elke maand en scheelt jou €180,- per jaar!

Wil je ook de extra hoge korting op het pakket? Klik dan hier!

Inhoudsopgave

Wat is Enormail?

Het is misschien handig om eerst eens uit te leggen wat Enormail precies is.

Enormail is Nederlandse email marketing software waarmee je een maillijst kan opbouwen om meer omzet uit jou klanten te krijgen.

Als je nog geen email marketing software gebruikt zoals Enormail dan loop je gegarandeerd veel geld mis. The money is in the list!

Zo een maillijst opbouwen kan je doen door bijvoorbeeld jou bezoekers zich te laten inschrijven op een nieuwsbrief.

De inschrijving op jou nieuwsbrief koppel je met Enormail waardoor iedereen die zich inschrijft op jou Enormail maillijst komt te staan. Met deze opgebouwde lijst kan je elke maand, week of dag een nieuwsbrief sturen naar al jou klanten.

Het handige van Enormail is dat je al jou contacten op één plek bewaard, automatisch onderaan de email een uitschrijf linkje staat en jij je op dit vlak je aan de wet houd.

In plaats van een nieuwsbrief sturen kan je ook bijvoorbeeld affiliate producten van Paypro of Daisycon promoten. De mogelijkheden van email marketing software zijn enorm.

Meer weten over affiliate marketing? Dan raad ik je aan de AMR review te lezen.

Enormail Mogelijkheden

Het email marketing pakket van Enormail zit vol met mogelijkheden. Je kunt natuurlijk een email sturen naar jou klanten maar dit is niet alles.

Autoresponder

In elke email marketing software mag je wel verwachten dat er een autoresponder functie in zit.

Vergeleken met andere software heeft Enormail dit zo simpel gemaakt dat iedereen dit in een paar klikken heeft gerealiseerd.

autoresponder maken

Opt-in Formulieren

Net als de autoresponder functie heb je ook voor de opt-in formulieren geen technische kennis nodig.

Je kan super simpel erg mooie pop-ups maken, zowel exit als time pop-ups. Ook is er een mogelijkheid om opt-in widgets te creëren die je in jou website kan plaatsen.

List Automation

Wat ik zelf een echt een top oplossing vind is de list automation. Schrijft iemand zich in op jou mailinglijst en koopt deze bijvoorbeeld het product dat je aanbied, dan wordt deze automatisch naar een andere lijst gezet.

Zo krijgen de kopers geen e-mailtjes meer die mensen aanspoort om het product te kopen en kan je bijvoorbeeld upsells gaan versturen.

Verschillende pakketten

Je kan bij Enormail uit verschillende pakketten kiezen. Als je het voor het eerst gaat gebruiken krijg je de eerste 30 dagen gratis.

Als je na 30 dagen besluit het software pakket echt te gaan gebruiken dan kan je kiezen uit 2 pakketten. Dit is het Sumo of Mammoet pakket.

Hieronder zie je de verschillen in de pakketten:

Enormail pakketten

Enormail prijs

Zoals hierboven is te zien kost het Sumo pakket €15,- en het Mammoet pakket €50,-

Zelf werk ik nu al jaren met deze software. Omdat ik al zo lang met deze software werk mag ik jullie iets tofs aanbieden en dat is elke maand korting van 25% op het mammoet pakket.

Deze Enormail korting heb je dus elke maand op het pakket en scheelt jou €180,- per jaar!

Maandelijks opzegbaar

Vergeleken met de grote Amerikaanse software kan je bij Enormail wel elke maand opzeggen.

Je zit niet vast aan een jaarcontract of opzegtermijn.

Mijn ervaringen en review met Enormail

Zoals jullie kunnen lezen in mijn review gebruik ik Enormail nu al een aantal jaar en ben ik erg te spreken over deze software.

Toch heb ik tussen door nog wel eens een ander programma uitgeprobeerd zoals GetResponse, ActiveCampaign en ConvertKit.

Echter blijf ik altijd terug komen op Enormail.

Zelf vind ik het super fijn dat er Nederlandse support is, ook al heb ik het nog niet nodig gehad. Wat ik van andere gebruikers heb gehoord is dat ze erg snel reageren als je ze een emailtje stuurt en er alles aan doen om jou daadwerkelijk te helpen.

Als ik Enormail moet beoordelen vind ik het de meest overzichtelijke en simpele email software die er op de markt is.

Ik raad je aan Enormail gewoon voor een maand uit te proberen. Het is de eerste maand gratis, je zit nergens aan vast en je kan opzeggen wanneer je wilt.

Enormail logo

Enormail GRATIS uitproberen?

Duizenden zijn je al voor geweest!

Ga Direct naar de geheime kortingspagina!
Enormail
Enormail

Beoordeling door Mark,

15 dec 2019
5

Ik werk al jaren met Enormail. Heb verschillende email marketing software uitgeprobeerd, maar blijf telkens terug komen bij Enormail.

Het is een volledig Nederlands bedrijf. De software is heel uitgebreid, maar zo simpel dat iedereen ermee overweg kan.

Een must have voor elke email marketeer!

Misschien vind je dit ook interessant?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *