Review: E Cursus Nooit meer zorgen of stress

Werkt dit echt tegen stress of is het oplichting?

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
Cursus Nooit meer Zorgen of Stress

Je bent vast al bekend met de E cursus Nooit Meer Zorgen of Stress, maar nu vraag jij je natuurlijk af of deze cursus ook daadwerkelijk werkt. Altans daar ga ik wel vanuit anders was je denk ik niet op deze review gekomen.

Er zijn op internet een hoop verschillende cursussen te vinden die jou zouden moeten helpen om van je stress af te komen. Een hoop van deze cursussen zijn gemaakt om de symptomen te verminderen en niet om stress ook daadwerkelijk bij de bron aan te pakken.

Wij van Reviewland hebben alles over de cursus Nooit Meer Zorgen of Stress voor je uitgezocht en bespreken dit in deze review. Met de Nooit Meer Zorgen of Stress review hopen wij al jou vragen over deze cursus te kunnen beantwoorden.

Zal je met deze online cursus wel echt van jou stress, spanning en zorgen af kunnen komen? Lees snel verder en kom erachter of deze cursus ook iets voor jou is.

Inhoudsopgave

Frank de Moei

De man achter de cursus Nooit Meer Zorgen of Stress is Frank de Moei. Als we een beetje onderzoek doen naar Frank komen we er al snel achter dat hij niet zomaar iemand is die een cursus heeft ontwikkeld.

Frank de Moei

Frank heeft namelijk aardig wat opleidingen gevolgd om zich professioneel life coach te mogen noemen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn positieve psychologie, Neuro Associative Conditioning en Master of Information Techologie.

Op dit moment heeft Frank de Moei 14 jaar zijn bedrijf Capedium Coaching en is sindsdien bezig met mensen helpen die hun leven positief willen veranderen. Zijn 25 jaar lange persoonlijke ontwikkeling, opleidingen en eigen ervaring hebben een hoop mensen anders leren leven.

Newstart

De website waar Frank de Moei al zijn kennis deelt is Newstart.nl. Zelf vind ik zijn website erg waardevol. Zijn inspirerende artikelen kunnen jou al een eind op weg helpen met je problemen of gewoontes die je wilt veranderen.

Wat je hier bijvoorbeeld kan vinden zijn tips over hoe je met stress om kan gaan, minder leert oordelen, gelukkiger wil zijn of succesvol worden in wat dan ook. Op zijn website vind je ook meerdere online cursussen en één hiervan is de Blijvend Zelfvertrouwen cursus. Hier hebben wij al eerder een review over geschreven.

Als we op zijn website kijken zien we dat zijn contact gegevens makkelijk te vinden zijn en dat hij geen moeite doet om deze te verbergen. Dit geeft altijd al een fijn en vertrouwd gevoel dan een website waar dit moeilijker is te vinden.

Gratis e-book

Iets wat veel niet weten is dat je op de website van Frank ook een gratis ebook kan downloaden. Dit gratis ebook gaat over hoe je krijgt wat je echt wilt. Een zeer waardevol boek waar je leert hoe je jou wensen werkelijkheid kan maken.

Gratis ebook Frank de Moei

Wat leer je met deze cursus?

De cursus Nooit Meer Zorgen of Stress is voor iedereen die zich minder zorgen wil maken en stress wil leren loslaten. Door een goed onderbouwd stappenplan leer je doelgericht en op de juiste manier jou stress, spanning en zorgen aanpakken.

Wat je eigenlijk gaat leren vergeleken met andere cursussen of therapieën is op een zeer eenvoudige manier rust en ontspanning in je leven te brengen. Wil je weten wat dat precies is?

Het is een combinatie van de juiste gedachten en gewoon doen. Klinkt simpel toch? Hoe je dit op de juiste manier toepast daar helpt Frank jou mee met zijn Cursus Nooit Meer Zorgen of Stress.

Wat krijg je na aanschaf?

Als je de cursus aanschaft krijg je direct toegang tot de cursus en kan je gelijk beginnen met leren om nooit meer zorgen of stress te ervaren. De cursus duurt 9 weken en is verdeeld in 3 delen met ieder weer minimaal 8 onderdelen die over dat onderwerp gaan.

In die 9 weken krijg je 19 emails met opdrachten, tips en handvatten om van jou stress af te komen. Het wil niet zeggen dat je de cursus ook echt in 9 weken afgerond moet hebben. Je krijgt elke week een aantal emails, maar de cursus mag je helemaal in eigen tempo doen.

Frank heeft bewust gekozen voor een online cursus door middel van wekelijkse emails. Op deze manier kan je de cursus alleen maar volgen volgens zijn bewezen opgestelde stappenplan.

In de emails die je elke week krijgt zit een stukje theorie en een aantal opdrachten over dat onderwerp. Ook zitten er vaak een aantal vragen bij die je moet beantwoorden voor jezelf. Frank raad aan dit op papier op te schrijven. Op deze manier denk je hier beter over na en ga je er actiever mee aan de slag.

Bonussen

Ook deze cursus van Frank heeft weer een aantal waardevolle gratis bonussen. Bij de cursus Nooit Meer Zorgen of Stress krijg je 2 gratis bonussen, waarvan 1 een gratis ebook is en de ander een email coachingssessie met Frank zelf.

Bonus inzicht in je kracht

Nooit Meer Zorgen of Stress ervaringen

Als we op internet gaan zoeken naar ervaringen met de cursus Nooit Meer Zorgen of Stress dan valt het al gauw op dat de reacties zeer positief zijn. Dit is niet zo gek, want als je last van stress, spanning of zorgen hebt dan wordt hulp al snel als positief ervaren.

Maar wat vinden mensen dan echt van de cursus? Als we nog wat verder zoeken kom je de echte ervaringen tegen en een aantal hiervan heb ik hieronder op een rijtje gezet.

  • Een vrouw zegt: Ik heb zeer veel baat bij de cursus. Weet je wat me het meeste opvalt? Dat juiste de kleine dingen grote veranderingen kunnen veroorzaken.
  • Een man zegt: Ik kan eindelijk de stress nu herkennen en omdraaien in een positief gevoel en merk dat hoe meer ik het oefen hoe beter het gaat. Echt een aanrader voor iedereen die zijn stress wil verslaan!
  • Ene Annelies zegt: Ik voel me stukken beter! Door opdrachten te lezen en oefeningen te herhalen voel ik me een stuk beter. Ik merk een groot verschil vergeleken een aantal maanden gelden. Voor iedereen die twijfelt, gewoon doen!

Wat ik vind van de cursus

Ik ging er zelf een beetje wantrouwend in als ik eerlijk moet zijn. Om van psychische problemen af te komen vind ik zelf dat je naar een specialist moet gaan. Het is namelijk niet zomaar even opgelost.

Toch wilde ik voor jullie deze cursus zonder vooroordeel gaan volgen om jullie een duidelijk antwoord te kunnen geven of het ook daadwerkelijk werkt. En ik was verbaast! Het werkt wel degelijk tegen zorgen, spanning en stress.

Wel moet ik er bij zeggen dat je er 100% voor moet gaan en alle tips van Frank strikt moet opvolgen. Als je elke dag zijn tips en opdrachten herhaald dan merk je echt een duidelijk verschil. Het gaat erom dat je de juiste en positieve gedachtes aanneemt en je grenzen leert kennen.

Wat kost de E-cursus Nooit Meer Zorgen of Stress?

Vergeleken met een hoop andere cursussen of trainingen tegen stress is deze cursus een koopje. Normaal gesproken ben je al gauw €100,- per sessie kwijt en dan nog maar af te vragen of deze methode dan ook echt werkt.

De cursus Nooit Meer Zorgen of Stress van Frank de Moei kost €59,- en dit is de volledige cursus inclusief bonussen. Doordat deze cursus vanuit huis gedaan kan worden en via de email wordt opgestuurd kan Frank het voor zo’n laag bedrag aanbieden.

Niet goed, geld terug

Meestal als je een online cursus aanschaft kan je niet je geld terug vragen. Dit omdat je de cursus zou kunnen kopiëren. Frank heeft hier over nagedacht en stuurt maar 2 emails met opdrachten per week. Zo heb je niet gelijk het volledige cursus pakket en kan Frank jou een 15 dagen niet goed geld terug garantie aanbieden!

Niet goed geld terug garantie

Eind conclusie

Zoals jullie al hebben gemerkt ben ik zeer te spreken over de cursus Nooit Meer Zorgen of Stress, terwijl ik er eerst erg wantrouwend over was. Als je last van stress, spanning of zorgen hebt raad ik je aan om deze cursus gewoon uit te proberen. Je kan altijd binnen 15 dagen je geld terug vragen.

Wel moet ik je zeggen ga deze cursus voor de volle 100% stap voor stap opvolgen er zit namelijk een psychologische methode achter waarom deze cursus werkt. Je zal merken dat het een verschil gaat geven in je dagelijks leven.

Cursus Nooit meer Zorgen of Stress

Wil jij ook NOOIT meer stress?

Meer dan 10.000 mensen zijn je voor geweest!

Ga naar de geheime kortingspagina!
Cursus Nooit Meer Zorgen of Stress
Cursus Nooit Meer Zorgen of Stress

Beoordeling door Charlotte,

10 nov 2019
4

Ik geeft deze cursus 4 sterren omdat je het echt zelf moet doen. Als je de stappen en opdrachten van Frank serieus en met volle inzet opvolgt zal je gegarandeerd resultaat merken. Ga je er niet serieus mee aan de gang of denk je dat sommige opdrachten niet voor jou zijn bedoelt dan zal de cursus minder goed werken.

Doe de cursus met volle 100% inzet en je zal merken dat stress, spanning en zorgen drastisch verminderen.

Misschien vind je dit ook interessant?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *