Review: Droog Trainen Protocol Vrouwen

Is het oplichting of krijg je hier echt een KILLERBODY van?

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
Droog trainen protocol vrouwen

Met het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen ben je vast al bekend. Anders was je denk ik niet op deze review gekomen. Maar krijg je met het droog trainen protocol ook echt een killer body? Ook vraag jij je misschien af of het iets voor jou is.

Dat je eerst op internet gaat zoeken naar ervaringen met het Droog Trainen Protocol geef ik je helemaal gelijk in. Iets kopen waarbij je niet 100% zeker weet of het ook echt werkt zal ik zelf ook niet doen.

Om deze reden hebben wij bij Reviewland besloten het droog trainen protocol voor vrouwen te kopen. Ik heb alles voor jou uitgezocht om jou een zo goed mogelijk beeld te geven wat je koopt.

Al mijn bevindingen met dit product heb ik in deze droog trainen protocol vrouwen review beschreven. Ik hoop met deze review al jou vragen zoals is het oplichting, wat houd het in en is het iets voor mij te hebben beantwoord.

Inhoudsopgave

Droog Trainen Protocol verkoper(s)

De makers en verkopers van het Droog Trainen Protocol voor vrouwen zijn Henry en Rinus. Sinds 2013 zijn Henry en Rinus bezig met het online coachen van vrouwen die hun ideale lichaam willen bouwen.

Henry en Rinus Droog Trainen Academie

Na een langdurig onderzoek en velen seminars te hebben bezocht kwamen zij erachter dat de focus van vergelijkbare producten verkeerd ligt. Henry en Rinus hebben met al hun jaren lange kennis en ervaring het Droog Trainen Protocol ontwikkeld.

Zij claimen dat via hun methode al meer dan honderden vrouwen zijn geholpen. Dit doen ze door onder andere de focus te leggen op krachttraining, voeding en een gezonde levensstijl.

Het Droog Trainen Protocol is er niet alleen voor vrouwen, maar Henry en Rinus hebben ook een Droog Trainen Protocol voor Mannen ontwikkeld.

De focus en wat mannen en vrouwen willen bereiken ligt net iets anders. Om deze reden zijn er twee varianten ontwikkeld.

Henry is een ex marinier. Het is dan ook wel duidelijk dat hij verstand heeft van kracht training en doorzettingsvermogen, wat hem natuurlijk uitermate geschikt maakt om mensen te coachen in krachttraining.

Droog Trainen Academie

Henry en Rinus werken onder de bedrijfsnaam Droog Trainen Academie en is gevestigd in Helmond. Alle contact gegevens van de Droog Trainen Academie zijn makkelijk te vinden op de website.

Het bedrijf houd zich vooral bezig met online producten dat met sporten, fitness en voeding te maken hebben. Het is niet zo dat het alleen voor mensen is die veel sporten. Als jij alleen al beter in je vel wil zitten i.v.m. jou lichaam dan staan hun ook voor jou 100% klaar.

Wat houd het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen in?

Het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen is een volledig digitaal product. Volgens de verkopers is het mogelijk om binnen 8 tot 16 weken jou ideale lichaam te behalen.

Een strakke buik, slanke benen, perfecte billen en super fit dat is wat je volgens Henry en Rinus gegarandeerd gaat behalen. En dit zonder je aan een strak dieet te houden, honger te lijden en gejojo in jou gewicht.

Het enige wat je hiervoor moet doen is de tips en informatie stap voor stap opvolgen en je volledig gaan inzetten om jou ideale lichaam te bouwen.

Thuis Droog Trainen

Voor wie is het?

Het Droog Trainen Protocol voor vrouwen is ontwikkeld om jou te helpen bij een strakker en mooier gevormd lichaam. Het online product is echt voor iedereen die iets aan haar lichaam wil verbeteren.

Of je nou een echte killerbody wil bereiken, wil afvallen of gewoon fitter en lekkerder in je vel wil zitten. Het kan voor elk van deze doelen gebruikt worden. Het is aan jou hoe streng je voor jezelf bent. Henry en Rinus zullen je steunen in de doelen die jij wil bereiken.

Wat krijg je?

Als je het product besluit te kopen dan krijg je direct toegang tot de 3 protocol onderdelen en 3 extra bonussen. Alle producten van het Droog Trainen Academie zijn digitaal.

Het eerste onderdeel gaat voornamelijk over voeding en alles wat daarbij hoort. Dit onderdeel is er vooral om jou een inzicht te laten krijgen wat je kan en mag hebben. In dit boek wordt stap voor stap uitgelegd hoe je effectief vet kan verliezen en dit op peil kan houden.

Het tweede onderdeel gaat over krachttraining en dagelijkse beweging. In dit onderdeel leer je wat de juiste balans is tussen kracht training, cardio en dagelijkse beweging. Het doel is hiermee om op de juiste manier vet te verliezen maar wel je spieren te behouden.

Het derde onderdeel van het Droog Trainen Protocol is meten is weten. Hier wordt uitgelegd hoe je wekelijks al jou data zoals bijvoorbeeld buikomvang, vetverlies, training en eetpatroon kan analyseren. Met al deze informatie kan je kijken wat jou voortgang is en wat je mogelijk kan aanpassen om beter resultaat te behalen.

Bonussen

De bonussen sluiten allemaal erg nauw aan op de Droog Trainen Protocol onderdelen. De eerste bonus is een macrocalculator. Met deze bonus kan je zelf door de informatie uit de onderdelen een voedingsschema maken. De calculator berekend de benodigde calorieën, koolhydraten, proteïnen en overige benodigde voeding.

De tweede bonus is een trainingsschema voor in de sportschool en thuis. Alles is voor je uitgedacht zoals oefeningen, volume, frequentie, intensiteit, rust, etc. Speciaal voor de vrouwen die thuis willen trainen is een schema gemaakt waarbij je traint op lichaamsgewicht. Hierbij zijn dus geen extra spullen voor nodig.

De derde en laatste bonus zijn groeps challenges. Doordat je dit gezamenlijk probeert te halen kan het voor veel mensen een stok achter de deur zijn. Een echte aanrader voor wie net een extra setje nodig heeft.

Droog Trainen Protocol Vrouwen pdf

Het Droog Trainen Protocol voor vrouwen is een pdf e-book. Wat je wel zal opvallen is dat de e-books erg goed in elkaar zitten.

Het heeft in totaal 28 hoofdstukken hier lees je dus niet even snel doorheen.

Het handige van een e-book is dat het als pdf te downloaden is. Hierdoor kan je het op je telefoon openen en heb je waar jij het nodig hebt altijd bij de hand.

Wat kost het?

Wat kost het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen eigenlijk? Het volledige droog trainen pakket kost in totaal €67,- en dit is inclusief alle bonussen.

Op het eerste gezicht lijkt het een hoop geld, maar als je het moet vergelijken met een personal trainer is dit een koopje. Ook vergelijkbare producten worden op het internet voor rond deze prijs aangeboden.

Wat mij betreft vind ik de prijs kwaliteit verhouding erg goed. Het is een compleet pakket met alle tips en informatie die je nodig hebt om jou ideale lichaam te gaan behalen.

Droog Trainen Protocol (Vrouwen) Ervaringen en review

Op internet kom ik een hoop reacties tegen over het Droog Trainen Protocol voor vrouwen. Het grootste gedeelte van alle Droog Trainen Protocol ervaringen zijn erg positief. Hier en daar kom je een slechte ervaring tegen, maar deze kan je niet aan het product verwijten.

Als er een slechte reactie op internet staat zijn het reacties als dat je niet snel afvalt en dat je geen gespierd lichaam krijgt binnen 16 weken. Zoals Henry en Rinus vermelden helpen ze jou met alle handvatten en tips om jou droom lichaam te bouwen.

Als je het Droog Trainen Protocol voor vrouwen koopt is het natuurlijk wel aan jou om dit ook echt met volle inzet te gaan doen. Als jij jezelf niet 100% inzet om ook echt actie te ondernemen dan zal je niet het droom lichaam krijgen.

Conclusie

Het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen is een bewezen methode om jou droom lichaam te bouwen. Wel moet ik erbij zeggen dat je het wel zelf moet doen.

Hiermee bedoel ik dat je alle informatie en tips krijgt om jou ideale lichaam te bouwen, maar je moet dan ook wel echt zelf actie ondernemen. Je moet bijvoorbeeld wel gaan trainen en je eet en leef patroon veranderen.

Droog trainen protocol vrouwen

Klaar om jou droom lichaam te bouwen?

Duizenden gingen jou al voor!

Ga Direct Naar De GEHEIME Kortingspagina!
Droog Trainen Protocol (Vrouwen)
Droog Trainen Protocol (Vrouwen)

Beoordeling door Loes,

01 okt 2019
5

Een erg goed product om jou droom lichaam te bouwen. Wel moet je zoals ik eerder had vermeld het zelf doen. Dus echt actie ondernemen en alle tips en informatie opvolgen.

Een hoop mensen die actie hebben ondernomen en het Droog Trainen Protocol volgen zitten nu lekker(der) in hun vel, zijn fit en sterk, en trots zijn op hun lichaam.

Misschien vind je dit ook interessant?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *