Cryptocurrency Beginnerscursus review

Is het oplichting of betrouwbaar?

Gemiddelde leestijd: 16 minuten
Cryptocurrency beginnerscursus review

Op internet zijn er een hoop verschillende cryptocurrency cursussen te vinden, maar veel van deze cursussen zijn niet op beginners gericht. De cryptocurrency beginnerscursus van AllesOverCrypto.nl is dat wel.

Om antwoord op al jou vragen te kunnen geven hebben wij zoveel mogelijk informatie over de cryptocurrency beginnerscursus in deze review verwerkt.

De vragen die wij onder andere in deze cryptocurrency beginnerscursus review beantwoorden zijn:

 • Wat leer ik met de Cryptocurrency Beginnerscursus?
 • Wie zit er achter deze cursus?
 • Wat zijn de ervaringen met deze cursus?
 • Is deze cursus waar voor je geld?

Wil je meer weten over deze cryptocurrency cursus? Lees dan snel verder en kom erachter wat ik van deze cursus vind!

Inhoudsopgave

Mijn fouten en ervaring met cryptocurrency

Een hoop weten niet waar zij moeten beginnen, investeren zomaar ergens in en voor ze het weten is het niets meer waard.

Ik kan je zeggen dit heb ik ook gedaan

Ik begon ooit eens met €300,- te investeren in een munt. Dit deed ik ook zonder vooronderzoek… Na een aantal maanden verkocht voor €720,-… Ik dacht wauw je kan hier echt veel geld mee verdienen!!

Met dit geld kocht ik een andere munt, maar ook hier niet verder over nagedacht. Deze munten van in totaal €720,- stortte binnen 2 weken in naar onder de €20,-…

Bleek achteraf dat die munt waar ik eerst in had geïnvesteerd in die 2 weken bijna €40.000,- waard zou zijn geweest.. Hier was ik best kapot van. Het bewijst maar weer dat je niet zonder kennis ergens geld in moet gaan investeren. De munt waar ik in geïnvesteerd had was Verge (XVG) en hier had ik er 186.000 van. Als ik het me goed herinner was het 2 maanden voordat de Bitcoin zo extreem hoog stond.

Bitcoin

Dit is één van de zovelen fouten die ik in het begin gemaakt heb. Ik ben bijvoorbeeld ook slachtoffer geworden van de Cryptopia hack wat tot op de dag van vandaag nog steeds niet opgelost is.

Na al deze ellende ben ik me toch maar meer gaan verdiepen in de cryptocurrency. Ik kwam deze cursus al meerdere malen tegen, maar had hem toen nog niet aangeschaft. Na meerdere aanvragen hier op reviewland heb ik toch maar besloten deze cryptocurrency beginnerscursus voor jullie uit te gaan proberen en ik kan je nu al zeggen had ik dit maar eerder gedaan… Dit had mij enorm veel tijd gescheeld.

Wie heeft deze cursus gemaakt?

De cryptocurrency beginnerscursus is gemaakt door 2 mannen die ieder 5 jaar ervaring hebben op het gebied van cryptocurrency zoals de Bitcoin. Patrick Suiker en Derek Westra hebben al van alles meegemaakt in dit wereldje. Van €10.000,- in een uur verdienen tot aan €50.000,- verliezen door een hack.

Omdat veel mensen hetzelfde als mij zijn overkomen hebben Patrick Suiker en Derek Westra besloten een cursus te maken. Het doel met de cursus is om jou deze fouten niet te laten maken en de volledige kennis bij te brengen over cryptocurrency.

Patrick Suiker
Derek Westra

allesovercrypto.nl

De website en het bedrijf achter de cryptocurrency beginnerscursus is AllesOverCrypto. Op de website zijn de contact gegevens erg makkelijk te vinden. Deze vind je namelijk gewoon onderaan de webpagina.

Wat je hier zoal vind zijn de KvK gegevens (70563357), dat het is gevestigd in Alkmaar, het BTW nummer en zelfs het Iban rekeningnummer. Deze gegevens heb ik voor je na getrokken en kloppen als een bus. Ook heb ik een email gestuurd naar het mailadres wat bij de contact gegevens staat.

Op dit emailtje kreeg ik binnen 3 uur antwoord wat ikzelf behoorlijk snel vond.

Wat leer ik met de Cryptocurrency Beginnerscursus?

In deze cursus ga je alles leren over cryptocurrency en wat daar bij hoort. Je begint met de basis kennis, wat is cryptocurrency, de verschillende soorten, hoe is het ontstaan en wat kan je ermee?

Maar dit is niet alles. Je gaat namelijk ook leren hoe en waar je crypto munten kan kopen, verkopen, handelen (ook wel traden genoemd) en hoe je dit het veiligst bewaard.

Het is een complete cursus waarmee je als beginner aan het eind van deze cursus alles weet wat je moet weten om succesvol te zijn met cryptocurrency. Je staat niet meer voor verrassingen en de valkuilen waarmee je veel geld verliest worden allemaal verteld.

Wat krijg je precies?

Als je besluit de cryptocurrency beginnerscursus te kopen dan krijg je direct toegang tot het volledige lespakket. Het is erg overzichtelijk opgebouwd in hoofdstukken en na elke hoofdstuk moet je een toets afleggen. Bij deze toets moet je 70% goed hebben voordat je door mag naar het volgende hoofdstuk.

Welkomtswoord en uitleg

Het eerste hoofdstuk is het welkomstwoord en inleiding. Hierin wordt onder andere uitgelegd wat de cursus inhoud en hoe de cursus in zijn werk gaat. Je gaat hier leren over:

 • De ontwikkeling van geld
 • Bitcoin
 • Blockchain
 • Smart contracts
 • Soorten Cryptocurrency
 • Adoptie modellen
Verschillende soorten cryptocurrency

Crypto munten kopen

In het tweede hoofdstuk ga je leren waar je crypto munten kan kopen en verkopen. In dit hoofdstuk begint de videotraining en ga je meekijken hoe het in zijn werk gaat. Patrick Suiker en Derek Westra laten je precies zien wat je moet doen.

Beveiligen van crypto munten

Het derde hoofdstuk is een erg belangrijk hoofdstuk omdat je hier precies gaat leren hoe je jou munten zo veilig mogelijk kan bewaren. Ook wordt hier uitgelegd hoe je jou munten het veiligst mogelijk op een trading platform bewaard.

Wat je onder andere gaat leren is:

 • Wat is een wallet
 • Paper wallet (het meest veilige)
 • Hardware wallet
 • Software wallet
 • Tweestapsverificatie ( voor bijvoorbeeld trading platformen)

Het uitbetalen van je winsten

In dit vierde hoofdstuk ga je leren hoe je jou winsten kan laten uitbetalen. De platformen die hier worden besproken zijn Bitvavo, Bitonic en Kraken. Ook hier kan je weer op je scherm stap voor stap volgen hoe je dit doet op de juiste manier.

Initial Coin Offerings (ICO)

Het vijfde hoofdstuk gaat over ICO’s. Zelf heb ik nooit wat met ICO’s gedaan, maar het is wel handig om te weten wat het is en wat je ermee kan. In dit hoofdstuk worden daarom ook de volgende punten behandeld.

 • Wat zijn ICO’s?
 • Hoe doe je mee aan ICO’s
Crypto trading

Crypto trading (handelen)

Het laatste en zesde hoofdstuk kan je stap voor stap volgen hoe je handeld met cryptocurrency. Het is vergelijkbaar als op de beurs, alleen met cryptocurrency trading kan je veel sneller geld verdienen of verliezen.

Er wordt veel aandacht gegeven aan dit hoofdstuk. Hier gaat het immers om geld verliezen of verdienen. Ook hier kan je alles volgen door middel van video’s. Na elke video komt er een test van ongeveer 11 vragen om zeker te weten dat je het snapt.

In dit hoofdstuk worden onder andere deze onderwerpen besproken:

 • Exchange (handelsplatform)
 • Bubbels en marktcyclussen
 • Support & Resistance
 • Candlesticks (die groene en rode blokjes. zie afbeelding)
 • Live trade

Extra bonussen

Zoals bij elke online cursus krijg je er gratis bonussen bij. Bij deze cursus zijn het toch wel erg waardevolle bonussen.

De crypto belastinggids is zoals het zelf eigenlijk al zegt een gids waarmee je precies weet hoe je jou cryptocurrency opgeeft bij de belastingdienst. Al jou vragen over dit onderwerp worden in dit e-book uitgelegd.

De Bitcoinbijbel is een erg handig boekje vol met informatie en vaktermen. Ook staat er in dit boekje veel meer informatie over de blockchain en cryptocurrency zelf. Perfect al je net wat meer wilt weten over deze technologie.

12 tips voor beginners. Dit is een boekje om de meest voorkomende beginners fouten aan het licht te brengen. Door dit super kleine boekje weet jij te minste wel wat je nou net niet moet doen.

VIP community. Als je de cryptocurrency beginnerscursus aanschaft krijg je ook direct toegang tot de VIP community. Hier wordt je op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen en krijg je tips als er een nieuwe opkomende munt is.

Wat kost de cursus?

Als je op hun website kijkt dan zie je dat deze cursus normaal gesproken €400,- euro kost. Ja het is erg veel geld maar je moet in je achterhoofd houden dat je met cryptocurrency ook erg veel geld kan verdienen.

Er is op dit moment een tijdelijke aanbieding. De cursus kan je nu voor €197,- euro kopen! Met deze aanbieding krijg je er ook gewoon alle bonussen bij en wordt je ook nog eens VIP member.

De aanbieding duurt zolang de tijdklok hieronder loopt.

Tijdelijke aanbieding! Van €400,- voor €197,-

0
dagen
0
uren
0
min
0
sec

Cryptocurrency Beginnerscursus ervaringen

Als we op internet gaan zoeken naar ervaringen van andere met deze cursus vind je al snel een hoop positieve reacties. Veel vertellen hoe duidelijk en overzichtelijk de cursus is en dat je in een korte tijd heel veel leert over cryptocurrency.

Een aantal reacties op de cryptocurrency beginners cursus:

 • Iemand zegt dat deze cursus de beste aankoop van het jaar was. Zonder deze cursus had ik niet geweten waar ik moest beginnen. Bedankt Patrik en Derek!
 • De cursus vond ik op het eerste moment veel te duur, maar omdat er een kortingsactie liep heb ik deze toch maar aangeschaft. Nu achteraf had die €400,- ook niet uitgemaakt want heb het al dubbel en dwars terug! Wat een geweldige cursus is dit zeg!
 • Ik zocht iets waar ik mijn spaargeld in kon stoppen, maar ik wou wel dat het geld ging opleveren en geen stress. Met deze cursus werkt mijn geld gewoon voor mij en verdien ik zelfs als ik slaap!

Cryptocurrency Beginnerscursus waar voor je geld?

Ja! Ik en veel andere zijn erg te spreken over de cursus. Zelf heb ik zoiets van had ik deze cursus maar eerder aangeschaft, dit had mij enorm veel geld en tijd gescheeld.

Wat je normaal gesproken in een jaar leert leer je hier in een maand. En dit zonder het op te zoeken en zelf uit te vinden. Alles wordt je uitgelegd en zelfs voorgedaan. Als je twijfelt dan zeg ik gewoon doen. Je kan jou geld terug vragen als je het niets vind. Geld terugvragen kan zelfs tot 90 dagen!

Cryptocurrency beginnerscursus review

Ook geld verdienen met cryptocurrency?

Duizenden mensen gingen jou voor!

Ga direct naar de geheime kortingspagina!
Cryptocurrency Beginnerscursus
Cryptocurrency Beginnerscursus

Beoordeling door Mark,

20 okt 2019
5

Een betere cryptocurrency beginnerscursus bestaat er niet!

Dit is namelijk de ENIGE beginnerscursus die zo duidelijk en uitgebreid is. Met deze cursus heb je gegarandeerd alle kennis over crypto die je nodig hebt om succesvol te handelen.

Misschien vind je dit ook interessant?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *