Review: Complete Handboek Voor De Jack Russell

Gaat Jan Kramer jou hierbij helpen?

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
Complete handboek voor de Jack Russell review

De Jack Russell is een hondenras dat iedereen wel kent. Ze zijn klein, druk en lekker speels, maar ze kunnen ook best fel zijn als je geen goede opvoeding toepast.

Jan Kramer heeft een boek geschreven dat speciaal voor het opvoeden van jouw Jack Russell is. Om erachter te komen of dit daadwerkelijk een product is dat waarde heeft zijn we erin gedoken.

Er zijn genoeg boeken die over de opvoeding van een Jack Russell gaan. Wat maakt dit e-book anders dan de rest?

In de Complete Handboek voor de Jack Russell review vertel ik jou precies wat dit boek inhoud, wie Jan Kramer is en of het waard is te kopen.

Benieuwd of het complete handboek voor de Jack Russell iets voor jou is? Lees het in deze review!

Heb je nog vragen? Schroom niet en stel ze onderaan in de reacties.

Inhoudsopgave

Wie is Jan Kramer?

De schrijver en bedenker van het boek is Jan Kramer. Zelf heeft hij enorm veel liefde voor dit ras en dit is met name gekomen door zijn oom. Zijn oom had een Jack Russell en Jan had een goede band met deze hond.

Jan Kramer

Dit heeft hem doen besluiten op latere leeftijd ook een Jack Russell aan te schaffen. Helaas ging de opvoeding niet helemaal zo als hij had gehoopt.

Zijn Jack Russell genaamd Boy had vervelende gedragsproblemen zoals het niet ophouden met blaffen. Als iets irritant is, is dat een hond de hele tijd blaft.

Hij ziet nog steeds dat veel honden eigenaren moeite hebben met het opvoeden van hun Jack Russell. Dit heeft hem doen besluiten een compleet handboek over de Jack Russell te schrijven.

Jan Kramer heeft op dit moment 35 jaar ervaring met dit ras en heeft in deze jaren enorm veel geleerd over dit hondenras.

Wat beloofd hij?

Met dit boek beweerd hij dat je leert hoe jij je Jack Russell goed opvoed, traint en verzorgt. Heel leuk natuurlijk, maar dit staat ook in andere boeken. Wat is er dan zo speciaal en waarom is dit boek anders?

Hieronder heb ik enkele belangrijke punten neergezet die je gaat leren in het Complete Handboek Voor De Jack Russell.

 • Je ontdekt of een Jack Russell geschikt is voor jou, je familie en andere huisdieren.
 • Hoe je het voor elkaar krijgt jouw Jack Russell succesvol te trainen.
 • Hoe jij het opspringen voor eens en altijd afleert.
 • Hoe jij ervoor zorgt dat jouw Jack Russell niet uren lang blaft.
 • Welke vragen jij aan een fokker moet stellen voordat je er één koopt.
 • Hoe je super snel jouw pup zindelijk maakt.
 • Het voorkomen van de meest voorkomende gezondheidsproblemen bij een Jack Russell.

De punten hierboven zijn nog maar een greep uit wat je gaat leren in het Jack Russell handboek.

Is Jan Kramer betrouwbaar?

Uit ons onderzoek is gebleken dat het boek, de website en het bedrijf erachter betrouwbaar zijn. Over Jan Kramer is helaas niet veel te vinden. Wat ik heb kunnen vinden heb ik hierboven geschreven.

Dit wil nog niet zeggen dat Jan Kramer of zijn product niet betrouwbaar is.

Bleu Sky Marketing

Het Complete Handboek Voor De Jack Russell wordt verkocht door het bedrijf Blue Sky Marketing. Dit bedrijf zijn we al vaker tegengekomen bij het Labrador Handboek en het Labradoodle geheimen boek.

Het bedrijf Bleu Sky Marketing houd zich vooral bezig met het produceren en vermarkten van digitale producten, waaronder veel boeken over het opvoeden van honden.

jack russell opvoeden

Inhoud Handboek voor de Jack Russel

Het Complete Handboek Voor De Jack Russell is een e-book over het opvoeden van jouw Jack Russell. Het komt als pdf bestand waardoor je het dus overal gemakkelijk kunt openen op bijvoorbeeld jouw mobiel.

Wat je in het boek kunt verwachten en wat Jan Kramer beloofd heb ik hierboven al toegelicht. Het boek telt maar liefst 192 pagina’s en zit erg goed in elkaar. Wat mij vooral opviel is dat er weinig plaatjes instaan en dat het op zo een manier is geschreven dat je er makkelijk doorheen leest.

Dat het boek 192 pagina’s telt zegt wel dat er genoeg informatie in staat en dat er veel aandacht is besteed om een zo compleet mogelijk boek te maken.

Het Complete Handboek voor de Jack Russel Kopen

Het boek is alleen te koop op de website van Jan Kramer. Als je besluit het handboek te kopen krijg je binnen enkele minuten de downloadlink in je email.

Dit is niet het enige als je Het Complete Handboek voor de Jack Russell koopt. Je krijgt er namelijk ook nog een aantal bonussen bij. De bonussen die je er allemaal bij krijgt heb ik hieronder voor je op een rijtje gezet.

Bonus 1: Succesvolle Tips Voor De Verzorging En Training Van Je Puppy

De eerste bonus die je er gratis bij krijgt is het e-book succesvolle Tips Voor De Verzorging En Training Van Je Puppy. Dit e-book telt maar liefst 25 pagina’s met extra tips om je eerste puppy met succes te trainen en verzorgen.

Een waardevol e-book die het product zelf goed aanvult. Met dit boekje heb je de belangrijkste tips kort en krachtig samengevat.

Bonus 2: Baas Over Je Eigen Jack Russell

Dit boek telt 35 pagina’s en is net als de rest ook een e-book die je direct na bestelling in je email krijgt. Zoals de titel al zegt gaat dit boek over de baas worden over je Jack Russell. In dit boekje staat precies hoe jij stap voor stap ervoor zorgt dat je Jack Russell geen probleemgedrag gaat vertonen. Jij bent de baas over hem en zo hoort hij jou ook te zien.

Bonus 3: Honden Training Geheimen

Deze bonus brengt veel meerwaarde bij Het Complete Handboek Voor De Jack Russell. In dit boekje van 31 pagina’s leer je jouw Jack Russell beter begrijpen en leer je hoe je hem op een positieve manier kunt trainen.

Bonus 4: Acht Simpele technieken om Je Hond Te Leren Komen Op Commando

De vierde bonus is ook een e-book en dit is het laatste boekje wat je er gratis bij krijgt. In dit boekje staan 8 geweldige technieken om je hond op commando te laten komen. Dit boekje heeft maar 14 pagina’s, maar is dan ook ideaal om waar dan ook toe te passen.

Bonus 5: Levenslange Updates

De laatste bonus geeft je levenslange updates op Het Complete Handboek Voor De Jack Russell. Zijn er verbeteringen omtrent de opvoeding of training van je Jack Russell dan krijg je die gratis toegestuurd!

Prijs Jack Russel Handboek

Natuurlijk kijken heb ik ook naar de prijs kwaliteit verhouding gekeken. Voor het handboek en alle gratis bonussen ben je €37,- kwijt. Dit is dus inclusief de 4 gratis e-books en de levenslange updates.

Deze €37,- vind ik dan ook een eerlijke prijs voor de waardevolle informatie in het boek en wat je er allemaal bij krijgt.

Garantie

Ook loop je helemaal geen risico als je dit product eerst wil uitproberen. Je krijgt namelijk een 60 dagen niet goed geld terug garantie. Is het product toch niet helemaal wat jij ervan had verwacht dan kun je gewoon jouw geld terugvragen.

Ervaringen Jack Russel Handboek

Wat andere van Het Complete Handboek Voor De Jack Russell vinden is natuurlijk ook wel interessant. Helaas hebben wij op het internet geen reacties kunnen vinden. Het enige wat wij hebben kunnen vinden zijn reviews zoals deze.

Dit is natuurlijk wel erg jammer, want door ervaringen van andere krijg je een beter beeld hoe andere het handboek waarderen. Heb jij ervaringen met Het Complete Handboek Voor De Jack Russell? Wij zijn erg benieuwd! Laat een reactie achter onderaan de pagina.

Eindconclusie

Zoals wel duidelijk is geworden in deze Complete Handboek Voor De Jack Russell review vinden wij het een product met waarde. Het is geschreven in een duidelijke taal waardoor iedereen het makkelijk kan volgen.

Het boek is specifiek voor de Jack Russel geschreven wat het een stuk duidelijker maakt dan algemene boeken voor het opvoeden van jouw hond.

Hieronder nog even de voor- en nadelen in het kort.

Voordelen:

 • Uitstekende prijs kwaliteit verhouding
 • 60 dagen niet goed geld terug garantie
 • Waardevolle bonussen
 • In begrijpbare taal geschreven
 • Speciaal voor de Jack Russell
 • Meerdere betaalmogelijkheden

Nadelen:

 • Geen reacties op dit boek
 • Niets te vinden over Jan Kramer
Complete handboek voor de Jack Russel review

Handboek voor de Jack Russell

Duizenden zijn jou al voor geweest!

Ga DIRECT naar de geheime kortingspagina!
Het Complete Handboek Voor De Jack Russell
Het Complete Handboek Voor De Jack Russell

Beoordeling door Loes,

27 apr 2020
5

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.