Boyd Hoek – Wie is Boyd en is hij Betrouwbaar?

Waarom ik hem vertrouw en jij dat ook kunt!

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
Boyd Hoek

Boyd Hoek is de man achter de welbekende SMMB Masterclass. Over zijn masterclass heb ik al eerder een review geschreven, maar in deze review ga ik er wat dieper op in wie Boyd Hoek zelf is.

Wat ik hier onder andere bespreek is of hij betrouwbaar is, wat Boyd Hoek zijn vermogen is en wat de ervaringen met hem zijn.

Kan jij met hem opschieten en is zijn masterclass iets wat echt voor jou is weggelegd? Je leest het hier!

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Stel ze onderaan in de reacties en ik zal ze zo goed mogelijk beantwoorden.

Inhoudsopgave

Wie is Boyd Hoek?

Boyd Hoek Wikipedia

Boyd Hoek is een 20 jarige succesvolle internet ondernemer die andere helpt dit ook te realiseren. Het succesvolle leven dat hij nu heeft is hem niet met de paplepel ingegoten.

Toen Boyd een jaar of 14 was begon hij er een beetje met de pet naar te gooien. Interesse in school had hij niet en met regels had hij al helemaal niets. Hij ging met mensen om die een slechte invloed op hem hadden en op zijn 17e werd hij zelfs het huis uitgezet.

Vanaf zijn 17e begon hij wel een beetje bij te draaien, maar wist nog steeds niet wat hij nou eigenlijk met zijn leven wilde. Feesten, drank en drugs dat is wat hij voornamelijk deed (zoals zoveel jongeren doen).

Op zijn 18e begon hij toch wel in te zien dat het anders moest en heeft het roer compleet omgegooid en is zijn eigen bedrijf gestart. Zoals we nu weten is hij goed terecht gekomen en heeft hij een zeer succesvol internet marketing bedrijf opgezet.

Vermogen

Om je het complete vermogen van Boyd Hoek te vertellen kan ik simpelweg niet omdat dit niet te achterhalen is. Wel kan ik jou een indicatie geven hoeveel hij ongeveer verdiend.

Marketing inkomsten

Boyd Hoek leert natuurlijk andere hoe je een succesvol social media marketing bedrijf opzet. Als we naar zijn cursisten kijken dan verdienen zij gemiddeld €10.000,- per maand winst. Per jaar is dat €120.000,- en laten we er vanuit gaan dat Boyd dit minimaal ook verdiend.

Cursus inkomsten

Op dit moment zijn er 547 leden in de besloten Facebook groep. Hier kom je alleen in als je de cursus hebt aangeschaft. De prijs van de cursus is €997,- en als we dan 547 x €997,- doen dan komen we op een bedrag van €545.359,- uit.

Natuurlijk gaan hier ook nog advertentie kosten enzovoorts vanaf dus laten we de twee bij elkaar afronden op €500.000,-

Boyd Hoek instagram

Iets anders wat je misschien wel interessant vind is hoe Boyd Hoek leeft en zich gedraagt op social media. Op Boyd Hoek zijn instagram account zie je dat hij gewoon zichzelf is.

https://www.instagram.com/boydhoek/?hl=nl

Hij deelt hier privé momenten en waardevolle tips, maar je ziet ook dat hij zich omringt met andere succesvolle ondernemers.

Wat doet Boyd Hoek?

Zoals bij velen van jullie wel al bekend zal zijn heeft hij zijn eigen social media marketing bureau (SMMB) en leert hij andere dit ook voor elkaar te kunnen krijgen.

Dit doet hij onder andere door zijn online SMMB Masterclass training. In deze cursus leer je stap voor stap hoe jij een succesvol social media marketing bedrijf opzet. Alles wat hem tot een succes heeft gebracht leert hij jou.

Zelfs zijn cold calls naar klanten deelt hij. Je kan dus meeluisteren hoe hij een gesprek met een potentiële klant aangaat en binnenhaalt tot een betalende klant.

Digital Presence

Het bedrijf van Boyd Hoek heet Digital Presence. Vanuit hier rund hij zijn eigen marketing bedrijf, maar ook zijn lesprogramma.

Dit bedrijf staat gewoon netjes ingeschreven bij de KvK en er zijn verder geen negatieve bevindingen te vinden met dit bedrijf.

Boyd Hoek betrouwbaar?

Of Boyd Hoek betrouwbaar is daar had ik in het begin mijn twijfels over. Het zelfde had ik met Jia Ruan van de Bol Masterclass, maar na grondig onderzoek en ervaring ben ik toch van mening veranderd.

Boyd Hoek komt niet echt over als een echte ondernemer, maar als je goed oplet dan merk je toch wel dat hij in zijn werk erg zakelijk is en goed is in wat hij doet. Hij weet waar hij over praat, is succesvol, maar blijft gewoon lekker zichzelf.

Niet uit de hoogte, met geld zwaaien of de mooi boy spelen. Ik houd ervan als iemand bij zichzelf blijf, zo krijg je ook niet snel het gevoel dat hij iets verbergt.

Boyd Hoek Masterclass

Nog even over de Masterclass van Boyd Hoek. Je bent hem vast al vaker tegengekomen en vraagt je af of het ook iets voor jou is. Ik zal je hieronder nog even in het kort uitleggen voor wie de SMMB Masterclass is.

Als je meer wilt weten over de masterclass zelf rad ik aan mijn uitgebreide SMMB Masterclass Review te lezen. Hier bespreek ik namelijk alles wat je moet weten over deze cursus.

Boyd Hoek Masterclass

Voor wie is de SMMB Masterclass

De SMMB Masterclass is voor iedereen die stap voor stap wil leren een social media marketing bureau op te zetten. Alles wat Boyd Hoek zelf in de praktijk heeft gedaan leert hij jou door middel van een video cursus en persoonlijke coaching.

Wat je gaat leren is hoe jij social media marketing uit handen kunt nemen en monitoren van andere bedrijven en hier een passief inkomen mee kunt verdienen. En dat allemaal vanuit huis of waar je ook op dat moment bent.

Gratis training

Twijfel je of dit ook daadwerkelijk iets voor jou is? Ik raad je aan om dan eerst zijn gratis training te volgen. De cursus kost namelijk €997,- en is niet niks om even uit te geven.

Zijn gratis training is een webinar die elke dag gehouden wordt. De gratis training volgen kun je via hier doen: https://boyd-hoek.nl/gratis-masterclass

Eindconclusie

Ik ben van mening dat Boyd Hoek een betrouwbare online ondernemer is. De SMMB Masterclass die hij aanbied is echt geweldig opgezet voor iedereen die vooral intresse heeft in online ondernemen en social media.

Als je vooral in het begin alle tijd die je hebt volledig focust op het opzetten van jouw social media marketing bureau moet het zeker lukken hier een succes van te maken.

De succesverhalen van zijn cursisten liegen er ook niet om. Het is een zeer lucratief business model als je er ook echt voor gaat. Dus ben jij helemaal weg van social media en wil je hiermee jou geld verdienen dan is dit echt iets voor jou!

Boyd Hoek Masterclass
Boyd Hoek Masterclass

Beoordeling door Mark,

19 apr 2020
5

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *