Review: Bol Masterclass – Mijn ervaring met Winston Zwemmer

Oplichting of financiële vrijheid?

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
Bol Masterclass review

De opkomende Bol Masterclass van Winston Zwemmer. Je bent hem vast al vaker tegen gekomen, die jongen die beweerd dat je online duizenden euro’s per maand kunt verdienen. Dat is Jia Ruan.

Jia is zelf gestopt met het geven van de Bol Masterclass en heeft het stokje overgedragen aan Winston Zwemmer. Winston is was zijn beste leerling en verdiende door de Bol Masterclass te volgen binnen 6 maanden 100.000,- per maand!

Het is niet dat Jia helemaal weg is maar hij wil zich meer gaan focussen op het hoofd bedrijf Unstoppable. Als je het dan overdraagt aan iemand anders dan is het niet gek dat dit zijn beste leerling is geworden.

In deze review laat ik je alles weten over Winston Zwemmer, de Bol Masterclass en wat jij ervan kunt verwachten.

Maar dit is niet alles. Iemand die ik persoonlijk ken heeft de oprichter (Jia Ruan) geïnterviewd. Hierdoor kan ik jou een hoop vertellen over het bedrijf en de cursus. Dus twijfel je of je de Bol Masterclass moet gaan volgen? Lees dan deze uitgebreide en eerlijke review over de Bol Masterclass van Winston Zwemmer!

Tijdelijke Reviewland Korting!

reviewland logo

Wij van Reviewland mogen jou een tijdelijke kortingsactie aanbieden!

Als je via Reviewland de Bol Masterclass start krijg je maar liefst 75% Korting!

LET OP wij mogen dit tijdelijk aanbieden!

 • Geen verplichtingen
 • 14 Dagen niet goed geld terug
 • Unieke kans (tijdelijk)
Nu De Korting Claimen!

Inhoudsopgave

Wie is Winston Zwemmer?

Winston Zwemmer was tot een paar jaar geleden nog helemaal niets. Hij woog voor een jongen van 1,79 bijna 100 kilo! Wat hij vooral deed was ongezond eten en gamen.

Uiteindelijk is bij hem het lichtjegaan branden en is hij wat aan zijn overgewicht gaan doen. Na veel trainen en een eigen coach te hebben is het hem gelukt. Zelf werd hij ook fitness coach, maar besefte dat dit niet was wat hij de rest van zijn leven wilde.

Samen met zijn vrouw verhuisde hij van zijn woonplaats Rotterdam naar Veendam en moest zijn baan als fitness coach opzeggen.

Hij moest iets ander gaan doen. Na een aantal verschillende 9 tot 5 baantjes werd hij net als velen die dit lezen ook getarget door de advertenties van Jia Ruan.

Hij geloofde er in het begin helemaal niets van. Toch besloot hij de gok te nemen en te kijken of hij er misschien leuk mee bij kon verdien. Nou ik kan je zeggen dat is heel anders uitgepakt dan er iets leuk mee bijverdienen.

Winston Zwemmer begon de cursus in 2019 en verdiend nu meer dan 100,000,- per maand!

Het belangrijkste wat hij wil meegeven aan iedereen die twijfelt is: Als je twijfelt… Just Fucking Do It!!!

Winston zijn leven is enorm veranderd de afgelopen jaren en is nu zelfs de coach geworden van de Bol Masterclass. Ik vind dit een erg goede beslissing want een hoop zullen zichzelf herkennen in Winston.

Als een ongezonde gamende jongen dit ook kan, dan kan jij dit ook!

Wie is Jia Ruan?

Jia Ruan

Winston Zwemmer is dus de coach van de Bol Masterclass. Jia Ruan is oprichter en bedenker van onder andere de Bol Masterclass en het bedrijf Unstoppable. Het is een zeer succesvolle ondernemer, maar vroeger was hij helemaal niet zo succesvol als dat hij nu is.

Nog niet zolang geleden had hij zoals velen andere jongeren een krantenwijk. Hij besefte wel dat dit niet zijn toekomst was en begon zich te verdiepen in het online geld verdienen en voornamelijk de e-commerce.

Wil je precies weten wie Jia Ruan is en hoe hij van niets een succesvolle online ondernemer is geworden? Dan raad ik jou aan om onze review over Jia Ruan te lezen!

Ik kan je wel vertellen dat hij inmiddels al een aantal jaar is gestopt met zijn krantenwijk en hij een miljoenen business rund.

Wat leer je met de Bol Masterclass?

Nu je weet wie Winston Zwemmer is en wie er achter het bedrijf Unstoppable zit wil je natuurlijk weten wat de Bol Masterclass inhoud. De Bol Masterclass is opgericht om mensen stap voor stap te helpen een succesvol ecommerce bedrijf op te zetten. De basis die hiervoor gebruikt wordt is Bol.com

Waarom Bol.com gebruikt wordt is omdat je geen website hoeft te bouwen en te onderhouden. Bol.com bestaat al lang en iedereen kent het en besteld er al van alles. Dus waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden?

Producten inkopen en verkopen via Bol.com

Wat je gaat leren met de Bol Masterclass is het inkopen van producten uit onder andere china en deze via Bol.com door te verkopen. Dit is natuurlijk in het kort uitgelegd maar dit is wel wat je in grote lijnen gaat leren.

Stap voor stap leer je hoe je een winstgevend bedrijf opzet. Alle fouten die Winston, Jia en alle cursisten hebben gemaakt daar behoed hij je van en hoef jij dus niet te maken. Winston Zwemmer leert je onder andere:

 • Waar je op moet letten bij het inkopen van producten
 • Welke producten goed verkopen
 • Zo goed koop mogelijk naar Nederland halen
 • Hoe je deze producten verkoopt op Bol.com
 • Hoe je dit kan opschalen tot een winstgevend bedrijf
 • De beste mindset om succesvol te worden

Wat krijg je na aanschaf?

Zodra je heb besloten de Bol Masterclass aan te schaffen krijg je na aankoop via de mail jou inlog gegevens en direct toegang tot het leden gedeelte.

In het leden gedeelte krijg je toegang tot 8 Modules en 30 lessen. De lessen variëren van 10 minuten tot 90 minuten, zijn actie-gericht en hebben elk ondersteunende PDFjes en quizen.

Je hebt geen technische ervaring nodig, alles wat je moet weten leer je stap voor stap in de cursus.

Bol Masterclass ervaringen en resultaten

Winston Zwemmer deelt regelmatig de ervaringen en resultaten van de Bol Masterclass cursisten. Iedereen is erg te spreken over de Masterclass en hoe snel er gewenste resultaten worden behaald.

Een aantal resultaten van zijn cursisten:

 • Mark van 18 jaar zit gemiddeld op de 21 bestellingen per dag. Als zijn zijn winst marge op de €5,- is, dan verdiend hij €105,- per dag. Dit komt uit op €3150,- per maand!
 • Gloria is net begonnen en de maand is nog niet eens voorbij en ze zit al boven de €1000,-
 • Iemand laat zien dat hij in één dag meer dan 100 orders heeft en per dag meer dan €2000,- omzet!

De resultaten die de cursisten halen zeggen veel over Winston zelf. Hij wil echt dat zijn cursisten succesvol worden en helpt hun hierbij waar dat nodig is.

Nog een aantal reacties en succesverhalen van de Bol Masterclass cursisten:

Succesverhalen Bol.com Masterclass

Bol Masterclass kopen

Als je besluit de Bol Masterclass van Winston Zwemmer te kopen dan kan ik je wel zeggen dat je een grote stap gaat maken naar een compleet ander leven.

De volledige Masterclass kost normaal gesproken €2997,- wat natuurlijk erg veel geld is. De cursus van Winston is dan ook erg exclusief en normaal gesproken niet voor iedereen te koop.

Hij heeft tijdelijk een uitzondering gemaakt en bied zijn cursus op dit moment aan voor maar €997,- of voor 5 x €250,- Winston vertelde mij wel dat hij de kortingsactie snel gaat sluiten omdat er erg veel inschrijvingen zijn.

Conclusie

De Masterclass vind ik zoals jullie hebben gelezen een aanwinst voor iedereen die online geld wil gaan verdienen.

Iedereen kan dit zonder dat je technische kennis nodig hebt. De cursus is compleet, alles wat je nodig hebt om een succesvol e-commerce bedrijf op te zetten leer je in de Bol Masterclass.

Naast alle video’s en trainingen over het succesvol opzetten van een e-commerce bedrijf, bevat de Bol Masterclass ook boordevol mindset video’s. Ook heb je exclusief toegang tot de Bol Masterclass community en leden webinars. Kortom een compleet pakket om een succesvol bedrijf op te zetten.

Dat je actie moet ondernemen is wel duidelijk, want als jij je niet 100% inzet zal er ook niets veranderen.

Ben jij een ACTION TAKER?

Jia Ruan Masterclass

Wil jij ook financiële vrijheid?

Duizenden zijn jou al voor gegaan!

Ga direct naar de geheime kortingspagina!
Bol Masterclass van Jia Ruan
Bol Masterclass van Jia Ruan

Beoordeling door Mark,

14 sep 2019
5

Een aanwinst voor iedereen die serieus is en een ACTION TAKER is om een succesvol online e-commerce bedrijf op te zetten!

Misschien vind je dit ook interessant?

2 reacties op “Review: Bol Masterclass – Mijn ervaring met Winston Zwemmer

 1. Top uitleg wat de bol masterclass nou precies inhoud. Ik kwam hem echt overal tegen maar begreep niet echt wat je nou precies met deze cursus leerde.

  Heb vanavond de gratis training!

  1. Hoi Bas

   Bedankt voor je reactie en leuk om te horen dat je door mijn review wat wijzer bent geworden over de cursus van Jia.

   Wat vond je van zijn gratis training?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *