Review: Cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Oplichting of werkt het echt?

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
review cursus blijvend zelfvertrouwen

Met cursus blijvend zelfvertrouwen ben je al bekend. Je vraagt je nu alleen af is het ook echt een goede cursus? Wat krijg je precies, en is het ook echt iets voor mij?

Je hebt helemaal gelijk dat je eerst op internet op zoek gaat naar informatie voordat je echt iets beslist te kopen.

Er word beweerd dat je met deze cursus een blijvend zelfvertrouwen ontwikkeld, maar is dit ook echt zo? Precies om deze reden hebben wij besloten de cursus te kopen. Speciaal voor jou bespreken en testen wij de cursus in deze eerlijke blijvend zelfvertrouwen review.

Inhoudsopgave

Voor wie is de cursus Blijvend zelfvertrouwen?

De naam van de cursus zegt het eigenlijk al. Deze cursus is voor iedereen die met zijn of haar zelfvertrouwen in de knoei zit.

  • Ben je onzeker?
  • Last van een laag zelfbeeld?
  • Last van faalangst?
  • Bezig met wat anderen van jou denken?
  • Erg kritisch op jezelf?

Als je last van één van de bovenstaande punten hebt is dan kan je wel zeggen dat deze cursus voor jou is gemaakt.

Wie heeft deze cursus gemaakt?

De bedenker en ontwikkelaar van de cursus blijvend zelfvertrouwen is Frank de Moei. Frank is ook eigenaar van de website Newstart.nl en het bedrijf Capedium Coaching.

Frank de Moei

Volgens zijn website en linkedin account lees je dat hij geregistreerd professioneel coach en trainer is op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Frank de Moei is afgestudeerd in Life-Coaching en Positieve Psychologie. Met deze diploma’s mag hij mensen helpen bij hun zelfontwikkeling. Ook staat hij geregistreerd bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council).

Als je Frank de Moei op internet zoekt vind je een hoop informatie. Je kunt al snel zijn Linkedin en twitter account vinden. Op zijn Linkedin account is te zien wat voor opleidingen hij heeft gevold en waar hij diploma’s voor heeft gehaald.

Wat leer je bij de blijvend zelfvertrouwen cursus?

De cursus blijvend zelfvertrouwen is een 12 weken durende cursus. Elke week krijg je een email met inzichten en uitleg, soms krijg je ook een opdracht via de mail.

E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen is opgedeeld in 3 delen. In het eerste deel begin je met het analyseren van je zelfvertrouwen. Je leert wat zelfvertrouwen is en waarom zelfvertrouwen de basis is van een gelukkig leven.

In het tweede deel kom je er achter hoe jou gebrek aan zelfvertrouwen is ontstaan. Als je dit weet kan je aan jou zelfvertrouwen gaan werken. Het werken en verbeteren van jou zelfvertrouwen ga je doen in het derde en laatste deel van de cursus.

Blij en gelukkig

In dit derde deel van de cursus blijvend zelfvertrouwen weet je precies waardoor jij gebrek aan zelfvertrouwen hebt. Nu ga je dit gericht aanpakken en een gezond, sterk en blijvend zelfvertrouwen creëren.

Wat kost de cursus?

Vergeleken met een hoop vergelijkbare cursussen is de cursus blijvend zelfvertrouwen een koopje. Vaak kost alleen al één sessie rond de €95,- en dat is meer dan het dubbele wat deze complete cursus kost.

Deze cursus kost namelijk op dit moment €49,- en dit is dan de complete cursus. Er loopt op dit moment een kortingsactie. Normaal gesproken kost de cursus €189,- wat natuurlijk een logischer bedrag voor een cursus is.

Als je van plan bent deze cursus te gaan volgen raad ik je aan om de kortingsactie mee te pakken! Met de kortingsactie bespaar je €150,- op de cursus.

Hoe kan je betalen?

Het kopen van de cursus blijvend zelfvertrouwen kan via de website newstart.nl. Je kan de cursus afrekenen met Ideal, PayPal, creditcard en Bancontact/Mr Cash. De laatste betaalmethode word veel in België gebruikt.

Blijvend zelfvertrouwen ervaringen

De mensen die blijvend zelfvertrouwen hebben gevolgd zijn allemaal wel erg te spreken over de cursus. Waar de meeste het over hebben is hoe de stappen in elkaar zijn gezet.

Ook is het erg duidelijk te lezen en voor iedereen die een gebrek aan zelfvertrouwen heeft een erg goede cursus.

Mijn ervaring

Ik moet eerlijk zeggen dat toen ik aan de cursus begon een beetje sceptisch was. In 12 weken een blijvend zelfvertrouwen dat kan toch niet…

Als je last van een laag zelfbeeld of erg onzeker bent heb je dit niet in 12 weken compleet veranderd leek mij. Meestal is dit een lang traject met specialisten die jou stap voor stap op weg helpen.

Toch ben ik er positief ingestapt en heb het serieus gevolgd. De cursus bleek al snel anders te zijn dan gedacht. In het begin van de cursus werd het snel duidelijk waar de knelpunten zaten en wat mij een laag zelfbeeld gaf.

Ik raad je wel aan om veel op te gaan schrijven zodat het een stuk duidelijker voor jezelf wordt. Op deze manier kan je het terug lezen en erbij pakken voor de rest van de cursus.

Halverwege en het laatste deel van de cursus ga je beseffen wat je moet veranderen en hoe je dit kan doen. Eigenlijk leer je in de cursus dat je anders moet gaan denken (ook wel mindset veranderen) en dat je in de praktijk je over dingen heen moet zetten en gewoon doen.

Conclusie

Je merkt echt een verschil, maar je moet het wel blijven toepassen en niet na de cursus stoppen. Het blijven toepassen van alle tips is de key tot een blijvend zelfvertrouwen.

Blijvend zelfvertrouwen

Een blijvend zelfvertrouwen ontwikkelen?

Duizenden gingen jou al voor!

Ga direct naar de geheime kortingspagina!
Blijvend Zelfvertrouwen Cursus
Blijvend Zelfvertrouwen Cursus

Beoordeling door Loes,

14 sep 2019
5

De cursus Blijvend Zelfvertrouwen is een echte aanrader voor iedereen die zijn of haar zelfvertrouwen een boost wil geven.

Het is een betrouwbare cursus die ECHT werkt mits je dit blijft toepassen in jou leven.

Blijven toepassen is de key tot succes van deze cursus.

Misschien vind je dit ook interessant?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *