Review: Agency Masterclass – 10k per maand?

Wij hebben alles voor je uitgezocht!

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
Agency Masterclass Review

Jia Ruan bied een nieuwe masterclass aan via zijn bedrijf Unstoppable. De cursus die word aangeboden is de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman. Een cursus om jou te helpen €10.000,- per maand te gaan verdienen via social media marketing.

Je hebt vast al ergens gehoord of gelezen dat deze agency masterclass word aangeboden. Nu vraag jij je natuurlijk af of dit iets voor jou is.

Wij hebben al eerder een review over één van de Unstoppable cursussen geschreven en die cursus is een enorm succes. Vandaar dat wij ook vonden dat we deze cursus niet konden laten liggen.

We hebben echt alles voor je uitgezocht over deze cursus en bespreken het in deze Agency Masterclass review.

Heb je nog vragen? Schroom niet en stel ze gerust onderaan in de reacties.

Inhoudsopgave

Mitchell Weijerman

De bedenker en ontwikkelaar van de Agency Masterclass is Mitchell Weijerman. De cursus word aangeboden via het bedrijf Unstoppable en dit is van de bekende en zeer succesvolle jonge ondernemen Jia Ruan.

Mitchell Weijerman

Jia Ruan is onder andere de bedenker van de Bol Masterclass. Weet je wel, die jongen die zegt dat je duizenden euro’s kan verdienen via internet. Deze advertenties ben je sowieso wel meerdere malen tegen gekomen op onder andere Facebook 🙂

De marketing achter de Bol Masterclass en het bedrijf Unstoppable heeft Mitchell gedaan en dan begrijp je wel dat dit een erg goede social media marketeer is. Mitchell Weijerman geeft eigenlijk nooit cursussen en dit is dan ook een zeer exclusieve masterclass.

Is Mitchell Weijerman Te Vertrouwen?

Ja ik vind van wel. De eigenaar Jia Ruan van het bedrijf Unstoppable zal nooit zomaar iemand onder zijn bedrijfsnaam laten werken. Als Jia al een vermoeden zal hebben dat zijn miljoenen bedrijf schade zal oplopen zal hij dit niet toelaten.

Wat leer je met de Agency Masterclass?

De Agency Masterclass is opgericht om mensen te helpen bij het opzetten van een succesvol social media marketing business. Er is geen technische kennis voor nodig. Je leert alles stap voor stap van één van de beste, dan wel niet de beste social media marketeer.

Je leert onder andere:

 • De beste manier om eenvoudig aan klanten te komen
 • Wat de beste niches zijn om klanten te werven
 • Hoe je super converterende social media advertenties opzet
 • Geheime scripts voor de beste leads en deze omzet in betalende klanten
 • Hoe jij betaald word door social media marketing voor andere bedrijven te doen
 • Hoe je dit kan blijven opschalen tot een succesvolle onderneming
 • Een gouden mindset voor de beste resultaten

De Agency Masterclass bestaat uit 7 modules met in totaal 44 lessen. De lessen worden gegeven door middel van video’s. Elke les heeft hierbij ondersteunende vragen lijsten (quizzen) en pdfjes die perfect aansluiten op de video.

De lessen die je gaat volgen om een master te worden in social media marketing kan je op eigen tempo doen. Er is geen tijdslimiet waarbij je binnen een bepaalde tijd de video’s moet hebben bekeken. Ook zijn alle lessen geoptimaliseerd voor zowel laptop, tablet en smartphone.

Eerste indruk van de Agency Masterclass

Mijn eerste indruk van de Agency Masterclass was dat het erg overzichtelijk is opgezet. Alle lessen zijn zeer goed te volgen en de pdfjes en quizzen sluiten goed aan op de lessen.

Als je ingelogd bent merk je direct dat er veel aandacht is besteed aan de website. De website is erg rustig en er is duidelijk te zien hoe ver je met de cursus bent.

De cursus zit boordevol resultaat gerichte video’s, maar ook video’s om een goede mindset aan te leren.

Dit zijn een aantal voorbeelden van de video’s in de Agency Masterclass:

Simpele methode om financiële vrijheid te behalen video
Het grote geheim van succesvolle ondernemers video

Wat kost de Masterclass?

Je kan de masterclass op twee verschillende manieren aanschaffen. Dit kan door in één keer te betalen of in termijnen. Het is een best prijzige cursus, maar je krijgt er dan wel zeer waardevolle informatie en erg veel bonus materiaal voor. Normaal kost dit soort informatie veel en veel meer geld.

Als je de cursus wil kopen en je beslist dit in één keer te betalen dan kost de cursus €997,- Normaal gesproken kost de Masterclass van Mitchell €2997,- en dit is vergeleken met wat je er allemaal gratis bij krijgt al relatief goedkoop.

De Agency Masterclass kan ook in 3 termijnen betaald worden en dit is dan €397,- per maand. Ook als je de cursus in termijnen betaald krijg je alle bonussen er gratis bij.

Ik snap dat het voor veel mensen een hoop geld is. Ik raad je dan ook aan om eerst de gratis training te volgen voordat je echt over gaat tot betaling. Op deze manier kan je een goede indruk krijgen wat de Agency Masterclass inhoud en of dit wel echt iets voor jou is.

Agency Masterclass Review en Ervaringen

Ik ben niet de enige die erg positief over de Agency Masterclass is. De cursisten van de Masterclass liegen er niet om. Eén voor één zijn zij allemaal erg positief en er zijn zelf al cursisten die hun droom hebben gerealiseerd en financieel vrij zijn.

Een aantal reacties van de Agency Masterclass cursisten:

 • Een vrouw van 27 zegt binnen 2 weken een deal te hebben gesloten voor €5000,- per maand! Dat betekend voor veel mensen dat je dan financieel vrij bent. En dat binnen 2 weken!
 • Mika zegt: Ik heb nog nooit zo een waardevolle training meegemaakt. In mijn eerste week heb ik al meerdere klanten binnen gehaald.
 • Een Melvin laat weten dat hij binnen 2 dagen een klant had binnen gehaald die hem €750,- per maand betaald.
 • En nog iemand die deze Agency Masterclass iedereen aanraad als je echt veel geld online wil gaan verdienen.

Het is wel duidelijk dat het een zeer waardevolle cursus is voor iedereen die online geld wil gaan verdienen. De Agency Masterclass is gewoon de meest complete social media marketing cursus die online te vinden is.

Heb je nog vragen over deze Agency Masterclass review? Stel ze hieronder in de reacties!

Masterclass Mitchell

Overtuigd? Start vandaag nog met de cursus!

Duizenden gingen jou al voor!

Ga Direct naar de geheime kortingspagina!
Agency Masterclass
Agency Masterclass

Beoordeling door Mark,

21 sep 2019
5

Een complete cursus over social media marketing. Alles word stap voor stap uitgelegd en je krijgt zelfs toegang tot geheime strategieën die je gewoon mag overnemen!

Beter dan dit is er niet te vinden!

Misschien vind je dit ook interessant?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *