Afslank receptenbijbel review

Is het echt zo goed als wordt beweerd?

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
Afslank receptenbijbel review

De afslank receptenbijbel, je hoort er steeds meer mensen over praten en het internet staat vol mee. Maar is het echt zo’n goed kookboek om gezond en verantwoord af te vallen? Ik nam de proef op de som en kocht de afslank receptenbijbel van Oscar Helm.

Om echt te weten of dit kookboek werkt bij gezond afvallen heb ik het recepten boek 8 weken uitgeprobeerd. In deze afslank receptenbijbel review vertel ik je precies hoe ik het heb ervaren. Ook heb ik verder uitgezocht wie Oscar Helm nou precies is en wat er allemaal achter het kookboek zit.

Twijfel je of je de afslank receptenbijbel moet kopen? Of wil je weten hoe ik het heb ervaren? Lees dan eerst mijn eerlijke review over de afslank receptenbijbel.

Inhoudsopgave

Wie is Oscar Helm?

Oscar Helm
Oscar Helm

Oscar Helm is de bedenker en schrijver van het kookboek de afslank receptenbijbel. Zijn officiële naam is Oscar Helmstäter. Dit heeft hij naar eigen zeggen ingekort omdat zijn naam lastig te spellen is.

Zelf heeft Oscar toen hij ging studeren (voor zijn studie in Amsterdam) ook niet gezond geleefd. Door zijn ongezonde levensstijl had hij weinig energie, kwam aan en viel zelfs zo nu en dan flauw.

Hij begon te beseffen dat de studie die hij op dat moment volgde en zijn ongezonde levensstijl niet is wat hij wil. Hij stopte met deze studie, ging studeren in Amsterdam en heeft vanaf dit moment zijn levensstijl compleet omgegooid.

Opleiding en diploma’s

Oscar is afgestudeerd in Master of Science op de UvA te Amsterdam. Na deze opleiding is hij zich gaan specialiseren en heeft hij onder andere de opleidingen orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur en orthomoleculair epigenetisch therapeut gevolgd.

In begrijpbaar Nederlands is hij met deze opleidingen afgestudeerd dieet psycholoog, voedingsdeskundige en afslankcoach.

Afvallen door de Afslank receptenbijbel

Oscar Helm beweerd dat zijn afslank receptenbijbel beter werkt dan welke andere manier van afvallen dan ook. Het is bekend dat je bij veel afslank projecten altijd blijft worstelen met je gewicht.

Vaak is afvallen moeilijk vol te houden omdat dit zware en lange trajecten zijn. Iedereen kent het wel, als je ergens iets lekkers ziet dan kan je er niet vanaf blijven. En als je eenmaal gewenste gewicht hebt bereikt is het een gevecht op dit zo te houden. Het doel van zijn recepten boek is daarom dan ook snel en verantwoord afvallen, maar zonder honger te lijden of te jojoën met je gewicht.

Onderzoek

Oscar beweerd niet zomaar dat zijn afslank receptenbijbel zo goed werkt. Door verder onderzoek te doen en gegevens te verzamelen van onder andere 1328 mensen die zijn afslank methode hebben gevolgd, kwam er een verbazingwekkend resultaat uit.

Het is bekend dat je bij elk afslank dieet de eerste 3 weken afvalt. Maar wat hij zag toen hij de gegevens van zijn Afslank Receptenbijbel naast die van meerdere normale diëten legde was geweldig. Volgens onderstaand grafiek vallen de deelnemers gemiddeld 14 Kilo in de eerste 10 weken af. Nog beter hoe langer je het volgt hoe makkelijker het wordt.

Onderzoek Receptenbijbel

Los van zijn eigen onderzoek staan er op internet ook veel positieve ervaringen en reviews over de afslank receptenbijbel.

Wat krijg je?

De afslank receptenbijbel is op twee manieren te bestellen. Dit kan digitaal en dan als pfd te downloaden of je kan het echte fysieke boek kopen. Bij beide bestellingen krijg je ook nog eens vijf extra bonussen met een totale waarde van €70,-.

Bij beide bestellingen kan je gelijk beginnen. Dit omdat je ook bij het fysieke boek de digitale versie direct kan downloaden.

5 Bonussen

Als je besluit om de afslank receptenbijbel te bestellen krijg je er vijf bonussen bij. De bonussen bestaan uit alles wat je eigenlijk mist bij een normaal dieet, en is dan ook echt een waardevol extraatje bij je bestelling.

 • Bonus 1: Dag- en Weekmenu’s + Boodschappentips
 • Bonus 2: 10 Gezonde Toetjes (Tip)
 • Bonus 3: 84 Gezonde Tussendoortjes
 • Bonus 4: 13 Richtlijnen voor een Slank en Gezond Lichaam
 • Bonus 5: Het Ultieme Afslank Programma (video)

Bonus 2 en 3 zijn echte aanraders. Gezond afvallen maar wel een lekker toetje of tussendoortje eten, in welk dieet programma vind je dat?

Voor wie is de Afslank Receptenbijbel?

De afslank receptenbijbel is voor iedereen die wil afvallen maar wel gewoon en lekker wilt eten. Het recepten boek is voor zowel vegetariërs en als niet vegetariërs wat natuurlijk helemaal van deze tijd is.

Het boek is niet alleen voor mensen die willen afvallen, maar ook voor mensen die gewoon gezonder willen leven. Een voorbeeld hiervan is dat Nicolette van Dam ook de afslank receptenbijbel heeft en er zeer over te spreken is.

Gezond eten om af te vallen

Gratis weekmenu en lekkere recepten

Oskar Helm bied nog iets aan en dat is zijn volledig gratis Mijn Afslank Weekmenu inclusief Lekkere Recepten en Boodschappenlijstje. Dit e-book is helemaal gratis te downloaden en kan je gratis de recepten gaan proeven.

Afslank receptenbijbel kopen?

De afslank receptenbijbel is te koop via de website afslankreceptenbijbel.nl van Oscar Helm. Zoals ik eerder in deze review had vermeld kan je de afslank receptenbijbel op twee manieren bestellen. Digitaal als pdf of het fysieke boek inclusief de digitale versie.

De digitale versie is te downloaden als pdf en kost €27,-. Dit is inclusief de bonussen. Wil je liever een echt boek in handen hebben? Dat kan. Dit boek kost iets meer en is inclusief bonussen €37,-.

Mijn Afslank Receptenbijbel ervaring

Ik zal eerst even kort iets over mijzelf vertellen. Toen ik aan de afslank receptenbijbel begon woog ik 71,5 kilo. Mijn lengte is 1,68 M en ben 34 jaren jong 😉

Het doel wat ik wou halen met dit dieet was dat ik niet meer zoveel met mijn gewicht schommel. Als het lukt om op de 64 kilo te blijven zou ik hier erg tevreden mee zijn. Dus hup het boek aangeschaft en ben voor mezelf maar ook zeker voor jullie aan de slag gegaan.

Wat mij gelijk opviel is dat de recepten in het boek erg gevarieerd zijn en zeer makkelijk zijn te bereiden. Dus ook al ben je geen keuken prinses iedereen kan deze gerechten maken.

Mijn streef gewicht was dus 64 kilo en ik kan je zeggen dat ik dit heb gehaald en op mijn streefgewicht zit. De 64 kilo had ik met gemak binnen 3 weken gehaald en zit nu al 4 weken op mijn gewicht zonder veel moeite en gejojo.

Kortom een geweldig resultaat zonder veel moeite of een gevecht met mezelf om op dit gewicht te blijven. Ik raad dit product iedereen aan die wil afvallen maar wel gewoon normaal en lekker wil blijven eten. Gewoon top!

Conclusie

De conclusie van de afslank receptenbijbel review is dat het een goede manier is om af te vallen maar wel gewoon lekker te blijven eten. Ook de bonussen zijn zeer goed afgestemd en sluiten nauw aan op het recepten boek. Een echte aanrader voor wie gezond en verantwoord wil afvallen.

 • Goede recepten
 • Makkelijk te bereiden
 • Ook voor vegetariërs
 • Geweldige bonussen
 • Verkrijgbaar als echt boek
 • Niet duur
 • 60 dagen geld terug garantie

Past dit product niet helemaal bij jou? Misschien zijn de Fit Methode of het Koolhydraatarm 50 dagen programma wel iets voor jou. Deze twee producten zijn programma’s waar je stap voor stap in wordt begeleid jou ideale lichaam te behalen. Lees in onze reviews wat wij ervan vinden!

Afslank receptenbijbel review

Afslank Receptenbijbel kopen?

Een goede en zeer betrouwbare manier om gezond af te vallen.

Pak de korting nu het nog kan!

Ga direct naar de geheime kortingspagina!
Afslank Receptenbijbel
Afslank Receptenbijbel

Beoordeling door Charlotte,

28 jan 2021
5

Mijn eind beoordeling van de Afslank Receptenbijbel review is dat het echt een goede manier is om verantwoord af te vallen. Maar ook om op je gewenste gewicht te blijven en lekker te blijven eten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.