Review: Affiliate Marketing Revolutie (AMR) – Jacko Meijaard

Oplichting of financiële vrijheid?

Gemiddelde leestijd: 14 minuten
Affiliate Marketing Revolutie review

Je bent vast al bekend met de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Anders was je denk ik niet op deze Affiliate Marketing Revolutie review gekomen.

Ik denk dat je de Affiliate Marketing Revolutie kent doordat je op Google bent gaan zoeken naar online marketing of geld verdienen op het internet.

Dat je de Affiliate Marketing Revolutie bent tegen gekomen door te zoeken naar relevante zoekopdrachten op Google zegt al veel over hoe sterk Jacko met online zichtbaarheid is.

Maar wat is affiliate marketing? Is deze cursus van Jacko Meijaard echt zo goed en is het misschien ook iets voor jou?

Om deze reden hebben wij bij Reviewland besloten de AMR van Jacko volledig uit te proberen en hier een review over te schrijven. Al mijn bevindingen met deze cursus bespreek ik in deze eerlijke Affiliate Marketing Revolutie review.

Tijdelijke Reviewland Korting!

reviewland logo

Wij van Reviewland mogen jou een tijdelijke kortingsactie aanbieden!

Als je via Reviewland de Affiliate Marketing Revolutie start krijg je extra hoge korting!

Let op dit is tijdelijk!

Pak Direct de Reviewland Actie!

Inhoudsopgave

Wat is Affiliate Marketing?

Voordat ik jou alles in deze review ga vertellen over de Affiliate Marketing Revolutie, is het misschien handig om eerst uit te leggen wat affiliate marketing precies inhoud.

Affiliate marketing is het promoten van andermans producten op jou website, blog, socialmedia of via online advertenties. Zodra er iemand op jou unieke link klikt wordt er een cookie geïnstalleerd. Als diegene dan binnen de bepaalde cookie duur (vaak tussen de 30 en 360 dagen) het product koopt krijg je hier een percentage van.

De hoogte van jou commissie ligt vaak bij online cursussen rond de 50% van het verkoop bedrag. Dus als jij een product promoot wat €35,- kost krijg je rond de €17,- euro commissie en dat zonder zelf producten in te kopen.

Als we het voorbeeld hierboven pakken en je hebt elke dag 5 verkopen, dan is dat 5 x 30 dagen = 150 verkopen. 150 verkopen per maand x €17,- = €2550,- per maand!

Jacko Meijaard

Jacko Meijaard

Jacko Meijaard is bedenker en maker van de Affiliate Marketing Revolutie (AMR). Jacko is vanaf zijn 18e jaar al bezig met online marketing en met name affiliate marketing. Op moment van schrijven is hij 28 en dus al 10 jaar bezig.

Zijn jaren lange kennis van online zichtbaar zijn (SEO) en online geld verdienen deelt hij onder andere op zijn website internetsuccesgids.nl. Veel informatie en tips op gebied van hoger in Google komen (SEO) en hoe je online geld kan verdienen kan je gewoon gratis op zijn website lezen.

Met zijn Affiliate Marketing Revolutie gaat hij veel verder en laat hij jou al zijn geheime technieken stap voor stap zien. Ook legt hij uit hoe jij zelfs online geld kan verdienen als je slaapt.

Wat is de Affilitate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie (AMR) is voor iedereen die online geld wil verdienen zonder eigen producten, klantenservice en overal ter wereld. Jacko legt met de AMR jou alles stap voor stap uit door middel van video’s.

Alles in zijn cursus wordt in duidelijke Jip en Janneke taal uitgelegd. Er is geen technische kennis nodig zoals hoe je een website moet bouwen, html of wat dan ook.

Alles is simpel en iedereen kan het. Er is zelfs sinds een maand iemand van 76 jaar met de AMR begonnen! >> Lees zijn bericht hier!

Wat leer je?

Wat je onder andere gaat leren is hoe je een domeinnaam registreert, een website/blog opzet, hoog in Google komt en waar je affiliate producten vind om te promoten.

Wat Jacko je ook gaat leren is wat de beste manier is om deze producten te promoten. Met CTA knoppen, landingspagina’s en door email marketing toe te passen, maar ook hoe je bijvoorbeeld geld kan verdienen met reviews schrijven.

Een zeer complete video cursus waar niks wordt weggelaten. En als je ergens niet uitkomt staat er een heel forum voor je klaar!

Affiliate Marketing Revolutie Ervaringen en review

Op internet zijn er veel verschillende soorten reacties te vinden. De meeste positief, maar somige ook negatief. De negatieve zijn vaak dat je geen geld verdiend en dat het erg lang duurt.

Jacko zegt zelf ook meerdere malen in zijn video’s dat je elke week minimaal één artikel MOET plaatsen. Dit is niet zomaar. Google wil namelijk dat je regelmatig nieuwe content plaatst. Als je dit minimaal één keer per week doet zal je merken dat de bezoekers aantallen en dus jou verkopen steeds meer worden.

Ook is het belangrijk dat je goede maar vooral relevante content plaatst. Als je bijvoorbeeld een artikel schrijft over afvallen door wandelen ga dan niet over gewichten schrijven. Veel van de slechte reacties zijn doordat deze mensen zelf niet consequent of goede content plaatsen. (veel van hun ken ik van het ISG forum 😉 )

Hier een aantal voorbeelden wat je kan bereiken:

 • Miranda zegt: Ik ben nu 3 maanden bezig en heb mijn bijbaan op kunnen zeggen. Nu kan ik mij nog meer focussen op mijn websites!
 • Sander heeft net een maand zijn website online en heeft 6 blog berichten en 4 pagina’s. In de eerste maand heeft hij €187,50 commissie verdiend! En dat terwijl Google mijn website nog aan het beoordelen is.
 • Robert zegt dat hij vorige maand bijna op de €3000,- aan commissie zat. En dat met gemiddeld 3 uur werken per dag!

Mijn ervaring (Ik heb alles van de AMR aangeschaft!)

Een aantal maanden geleden had ik besloten de Affiliate Marketing Revolutie te gaan proberen. Ik stond echt verbaast hoe goed de cursus in elkaar zat en door de fijne stem van Jacko kan je de stappen ook goed volgen.

Ik mijn eerste blog opgezet in de gezondheidsbranche (om veiligheidsredenen vermeld ik deze niet). Na 2 maanden en elke week minimaal één artikel erop te hebben geplaatst begonnen de grotere aantallen bezoekers te komen 🙂 En ja na 2,5 maand kreeg ik mijn eerste commissie binnen!

Zodra je eerste commissie binnen krijgt dan gaat het steeds sneller. Nu kon ik het verdiende geld gaan investeren in tekstschrijvers en dus nog meer bezoekers krijgen.

Naar Jacko’s seminar

Toen ik geld begon te verdienen met affiliate marketing ben ik naar Jacko’s Seminar in Houten gegaan. Hier heb ik een hoop mensen ontmoet die precies het zelfde deden en dus ook een hoop nieuwe ideeën opgedaan.

Maar dit is niet alles, ik heb ook Jacko Meijaard zelf gesproken en op dat moment wist ik het zeker. Jacko is iemand die echt goud eerlijk is en zijn succes wil delen met anderen. Wat hij ook tegen mij zij was; ik voel mij goed als ik zie dat anderen ook succes hebben op het internet.

Complete AMR, 10k Mindset en de 10k Club

Op dat moment besloot ik de complete AMR, de 10k mindset en de 10k club aan te schaffen. Ik kan je van de laatste niet veel laten zien i.v.m. dat dit een exclusief besloten groep is. Wel kan ik je door de onderstaande printscreen laten zien dat ik ook daadwerkelijk alles heb 😉

De 10K Mindset raad ik aan als je echt succesvol wil worden op het internet. Deze mindset training is zeer inspirerend en laat je heel anders naar bepaalde dingen kijken. Zowel persoonlijk als zakelijk.

Complete AMR

Het grappige is nog wel dat ik op de foto bij de 10K Club sta 🙂 Links in beeld zie je Jacko staan en rechts zie je mij zitten! Dit was het afgelopen seminar waarna ik had besloten alles van de AMR te kopen.

Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie kost eenmalig €47,- en dit is de complete video cursus. Je kan er ook voor kiezen om eerst de proef periode uit te proberen, maar ik raad je aan om gewoon het hele pakket te kopen. Zo weet je precies wat je gaat leren en er geld een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Als je iets meer wil kan je altijd nog VIP member worden. Dit kost €42,- per maand en je krijgt hiermee toegang tot maandelijkse webinars en lifetime persoonlijk support.

Ook heeft Jacko sinds kort een 10k Mindset training met meer dan 100 audio’s. Hier leer je over persoonlijke ontwikkeling en een goede business mindset. Als je succesvol wil worden raad je aan deze training erbij te nemen. De mindset training kost eenmalig €67,-

Nu denk je natuurlijk er is toch ook de 10k Club? Ja dat klopt. Hier zit ik zelf ook bij, maar om hierin te komen is er vooraf een zeer strenge selectie. Als je de gelukkige bent en hier dan doorheen komt kost het ook nog eens hoop geld om toe te treden. De 10k club is niet nodig om geld te verdienen met affiliate marketing, maar helpt wel enorm doordat je veel gelijk gestemden spreekt.

Conclusie

De Affiliate Marketing Revolutie is voor iedereen die online geld wil verdienen en vrijheid wil. Met vrijheid bedoel ik dat je voor affiliate marketing alleen maar een laptop en wifi nodig hebt om je business te runnen. Je kan dus werken waar en wanneer je maar wilt.

Jacko is er al lang met zijn affiliate marketing cursus en zal dus ook niet zomaar verdwijnen. Zelf zegt hij dat de AMR er altijd zal blijven om mensen te helpen geld te verdienen via het internet.

Kortom een erg goede cursus voor weinig geld! Als jij vrijheid wil en online geld wil gaan verdienen dan is dit echt iets voor jou. Opmerkingen of vragen over deze Affiliate Marketing Revolutie review? Schroom niet en laat een reactie achter.

Affiliate Marketing Revolutie review

Overtuigd? Start vandaag nog jou vrijheid!

Binnen 5 minuten toegang tot de volledige cursus!

Ga direct naar de geheime kortingspagina!
Affiliate Marketing Revolutie (AMR)
Affiliate Marketing Revolutie (AMR)

Beoordeling door Mark,

04 okt 2019
5

Zo als je hebt kunnen lezen ben ik erg positief over de AMR van Jacko en heb ik echt alles aangeschaft. Op internet zijn er geen betere affiliate marketing cursussen te vinden.

Compleet, erg duidelijk en geen technische kennis nodig!

Jacko legt alles in Jip en Janneke taal uit en slaat geen stap over in zijn video’s.

Misschien vind je dit ook interessant?

3 reacties op “Review: Affiliate Marketing Revolutie (AMR) – Jacko Meijaard

 1. Hi Mark,

  Ik lees dat je in Houten was op het seminar. Ik was er toen nog niet bij, maar wel leuk om je ervaringen daarover te lezen!

  Ik ben van plan, aangezien ik nu ook lid ben, het volgende seminar natuurlijk ook bij te wonen. Wellicht zie ik je daar ook weer?

  Verder succes met je site en je business!

  1. Hey Ramses!

   Bedankt voor je reactie. Het volgende seminar ben ik er ook weer bij. Heb het kaartje al besteld 🙂
   Ik raad je aan om ook te komen want heb hier zelf erg waardevolle informatie gekregen en mensen ontmoet die mij enorm hebben geïnspireerd.

   Als ik je op het seminar zie dan loop ik wel even naar je toe. Altijd leuk om gelijkgestemden te spreken.

   Je website ziet er trouwens goed uit. Klasse!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *